Endişeliyim..

Kesinlikle çevreni dinleme.ve simdiden bunlari düsünüp kendini korkutma.asla korkulcak bisey deil.eşinde anlayisli ve nazik olursa nasil oldugunu anlamazsin bile.kayganlastirici kullanabilirsin o cok ise yariyor.

kesinlikle öyle bir tek biz yapabiliriz der gibi hepsi Hatta bi tanesi aklın varsa evlenme çok acıyor demişti başka birine sırf bu yüzden sormadım çevremdeki kimseye ,ama ister istemez kulağına geliyor insanın bazen bazı şeyler

Herkes yapıyor ben mi yapamayacağım de kendini rahatlat o gece rahat olman çok önemli acı için demiyorum bunu keyfini çıkar diye diyorum büyük ihtimal o gece düşünmekten olaya iş gözüyle bakmaktan ıslaklık filan biraz zor olacak kesinlikle kayganlaştırıcı jel tavsiye ediyorum işini çok kolaylaştıracak ilk gece için uygun pozisyonlar var ona dikkat edin. Kim ne derse desin sen farklısın her kadın yapı olarak birbirinden farklı hepimiz o gece ayrı şeyler yaşıyoruz aslında ortak yapacağımız şey kasılmamak rahat olmak gerisi senin yapına göre devam edecek zaten belki dar olacak acıyacak belki geniş olacak çok az hissedeceksin belki bir damla kan gelecek belki bir avuç belki ilk gece açılacak belki üçüncü ilişkide... Hiç bilemezsin yaşayarak göreceksin iyi düşün rahat ol ki iyi olsun iyi geçsin

Ay yok artık ya, resmen işgüzarlık yani
Resmen "tek ben sevişmeliyim kimse seks yapmamalı" yaklaşımı bu

Tıkayın kulağınızı en güzeli.

Tüm yazılanlar benim için verimli oldu çünkü sanki önümde bir üniversite sınavı varmış gibi hissettiriyor bu konu... Utanmaktan tutun da ne hissediceme kadar bin bir senaryo var kafamda. Halbuki ne kadar naturel ne kadar güzel bir olay.

Ne kadar güzel yazmışsınız :) teşekkür ederim.Eminim yaşadıktan sonra bu kadar mıydı diyecem.Ama işte yaşamadan bilemiyor insan :) Islaklık olacağını hiç sanmıyorum bende.Çünkü stres yapınca o konuya yoğunlaşamıyor insan.Kayganlaştırıcı kolaylaştırır işimizi umarım.biraz açık olacak belki kusura bakmayın ama vajinaya ilk girişte olan acı yanma gibi mi oluyor ?

Kesinlikle.Unutulmaz olması gereken bir gece bence,sonuçta sevdiğin adamla ilk birleşmeni yaşıyorsun .Ama işte bizler bu korkularımızla bazen mahvedebiliyoruz o anları.Sizin düğün yakın mı?

Kesinlikle.Unutulmaz olması gereken bir gece bence,sonuçta sevdiğin adamla ilk birleşmeni yaşıyorsun .Ama işte bizler bu korkularımızla bazen mahvedebiliyoruz o anları.Sizin düğün yakın mı?

Kısmetse Agustosta inşallah. Ve şu konu bir sınava girecekmiş gibi heyecanlandırıyor beni . Beni canımın acıma ihtimali falan değil de “utanmak” kısmı cok geriyor. Cidden cok büyütüyoruz gözümüzde yaa. Avrupa da su içmek gibi bişey işte ülkemin abuk sabuk tabuları vs ...Birbirimize destek olalım

Beni de “canım acıyacak mı,çok zorlanacak mıyım,acaba olacak mı,ne hissedecem” gibi düşünceler korkutuyor.Utanma sorununu bence çok daha rahat yenebilirsiniz.Bu durumda eşlerimize büyük bir rol düşüyor

Aslında işin ideali biz tüm korku ve kaygılarımızı onlara açmalıyız paylaşmalıyız. Fakat henüz bu konuyu açma cesaretim yok

Herkes gibi rahat ol diyeceğim :) daha varmış düğüne, utanıyorsan düğüne yakın konuşursun. Belki eşin de konuyu açar belli olmaz. Çocuk isteyip istememekden açmak daha kolay olmuştu benim için.

Çok hafif bir yanma gibi oluyor evet ama ne kadar rahat olursan o kadar hafif hissedersin

Aslında işin ideali biz tüm korku ve kaygılarımızı onlara açmalıyız paylaşmalıyız. Fakat henüz bu konuyu açma cesaretim yok
Biz dini nikahımızı kıydıktan sonra ufak ufak bu konuları şakayla karışık ta olsa konuşur olduk.O yüzden utanma konusunu aştım ben biraz darısı size inşallah

Herkes gibi rahat ol diyeceğim :) daha varmış düğüne, utanıyorsan düğüne yakın konuşursun. Belki eşin de konuyu açar belli olmaz. Çocuk isteyip istememekden açmak daha kolay olmuştu benim için.
Eşimle bu konuları bi kaç kere konuşmaya fırsatımız olmuştu,”sen ne zaman istersen o zaman olur,senin kendini hazır hissetmen önemli benim için”diyor.Ama işte o anı düşününce ister istemez çekiniyor insan. :)

Bende yaşamadım bi ilişki ama şöyle dusunuyorum sevdigine kavuscagım anı, ona ait olacagım anı dusundukce heyecanlanıyorum. Dusunsene sevdiginle bir beden olacaksın tadını cıkart tatlım ilkler güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…