Endişeliyim..

bende şeyi düşünüyorum mesela o kan geldikten sonra (gelmeyebilir de) devam ediliyor mu ediliyorsa eğer batmıyormu çarşaf batan çarşafı sonra nasıl yıkayacam ben? Kan lekesi biraz zor çıkıyor

Niye acıyacağını düşünüp kendinizi olumsuz önyargıya iteliyorsunuz. Şu kendini kasma muhabbeti de bir tuhafıma gidiyor zaten. Ne kadar hoş ne kadar güzel ne kadar doğal bir durum. Senin sistemin yaradılışın zaten buna hazır ve uygun. Uğruna günahlar işlenen, tüm canlıların yaşadığı ve gerçekten hazzı olan bir durum. Anı yaşayın. Carpe diem

Bir tane çarşaf al yanına bencede otelde yataga ser yaa onla ugraşma. Benm esnekti yaşamadım o kan olayını 1 sezeryan oldum 2. yolda hala kızım :))

Tatlım yanına çanta hazırlıcanya eşofman gecelik ertesi gün çıkarken gitcen kıyafet iç çamasırnı falan hazırla Bi küçük çantaya en arada çarşafı tep. Tek kişilikte olsa olur yanlamaya ser kuzum eşine de dersin ya ben böyle bir leke kalsın arkamdan konusursun istemiyorum de onada mantıkkı gelir. Bu bile tatlı bir hatıra güzelim utanma.

Kesinlikle öyle.Düşünüyorum da herkes yapıyor.Doğanın kanunu bu.Zevk te alınıyor sa korkmanın bir anlamı yok.Ama işte o ilk anı yaşamadan çıkmıyor insanın aklından bu korkular

Mantıklı bencede.Sonuçta geçmeyebilir o leke.Arkamdan konuşulmasını istemem.:)

Kanamanın miktarına bağlı nereye nasıl bulaşacağı. Kiminde çok az kanıyor kiminde fazla. Bende tavuk kesmiş gibiydi ahaha ben şok olmuştum. Sıfır acı oldu, hatta "oldu mu acaba ya" diyordum, sonra iş bitti bir doğruldum anam

Eğer kanama olursa evet sağa sola bulaşabiliyor.

bende şeyi düşünüyorum mesela o kan geldikten sonra (gelmeyebilir de) devam ediliyor mu ediliyorsa eğer batmıyormu çarşaf batan çarşafı sonra nasıl yıkayacam ben? Kan lekesi biraz zor çıkıyor
Kan geldikten sonra devam ediyorsunuz evet çünkü o kan gelme olayı birleşmenin başı oluyor. Zar yırtılıyor, kanama oluyor ki birleşme olabilsin.

Düğünden sonra otele mi gideceksiniz eve mi?

Eve gidecekseniz hemen çarşaftaki lekeyi soğuk suyla yıkarsanız çıkar. Yatağa geçmemesi için belki naylon alez vs kullanabilirsiniz.

Otele gidecekseniz nasıl olur bilmiyorum.

ÖYle yapayım olmazsa. Çünkü otele gitcez kendi evin değil düzenin değil nasıl olacak diye düşünüp duruyordum. Teşekkür ederim tekrar :) Allah razı olsun :)

Güzel bir ön sevişme kesinlikle olmazsa olmaz.
Hem heyecanınızı biraz yatıştiriyor, hem mevzuya ufaktan girişmiş oluyorsunuz, hem bir an önce gerçekleşsin istiyorsunuz.

Ilk beş dakika falan rahatsız edici bir his olmuştu bende, ay bu muymuş merakından öldüğüm şey diye düşünmüştüm.
Sonra zevke kapılıp gidiyorsunuz zaten.

Yani işin özü acı veren bir eylem değil/değildi benimki.

Sonrasında Zevk alacağımdan eminim çünkü ten uyumumuz olduğunu düşünüyorum nişanlımla.Nefesi bile fazlasıyla etkiliyor beni.İçim bi hoş oluyor :) Beni korkutan tek şey o ilk giriş anı.Umarım acı vermez :)

Valla değil nefesi kaşını kaldırışı içimi kıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…