- 10 Şubat 2022
- 77
- 29
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bazensusmakiyidir
-
Ayrıca avukatı niye tutuyorsunuz onu anlamadımArkadaşlar kaynanam aradı 7 tane altınım var 4 tanesini istiyorlar napim ben zaten yanımda getirdim altınlarımı avukat tutayım mı napim ya
Boşanmak için evi mi terk ettiniz? O sebepten mi istiyorlar altınları?Arkadaşlar kaynanam aradı 7 tane altınım var 4 tanesini istiyorlar napim ben zaten yanımda getirdim altınlarımı avukat tutayım mı napim ya
Eğer boşanmayı düşünüyorsan avukat tut tabi, ama yok evliliğine devam edeceksen açıkça veremem de geç...Arkadaşlar kaynanam aradı 7 tane altınım var 4 tanesini istiyorlar napim ben zaten yanımda getirdim altınlarımı avukat tutayım mı napim ya
zor bır durumArkadaşlar kaynanam aradı 7 tane altınım var 4 tanesini istiyorlar napim ben zaten yanımda getirdim altınlarımı avukat tutayım mı napim ya
O yüzden istiyorlar bence. Isteme sebepleri de önemli tabii ama geri verirken aldıkları orandan vermezler zaten.Verme tabiki.Yerine koyabilecekler mi? Gram olmuş 1000 TL.
Verme benceO yüzden istiyorlar bence. Isteme sebepleri de önemli tabii ama geri verirken aldıkları orandan vermezler zaten.
Olsa vermem tabii de konuyu ben açmadımVerme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?