Sevgilisiyle beraber kalacak kadar seküler yaşayan birinin kızlık zarı takıntısı olmasıArkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Yardımcı olur musunuz lütfen?
Korktuğunuz durumlara niye sokuyorsunuz kendinizi? Ya adam akıllı sevişin ya da yok 3cm girdi, yok üzerinden sürtündü yapmayınArkadaşlar bi ilişkim var sevgilimle beraber kalıyoruz aramızda haddinden fazla bi yakınlaşma oldu 2 kere zorladı o anlamda son dakika kendimi geri çektim bi ağrı hissettim ama o kadar şiddetli değildi ki zaten o bölgem komple ağrıyordu üst kısmına kadar zorlamadan önce de ağrıyordu zaten o anlamda da zorlayınca ufak bi ağrı hissettim ama dediğim gibi şiddetli değildi kesinlikle ve hiçbir şekilde kanama ve b*şalma olmadı onunkine de kan vs. bulaşmadı sadece kizlik zarımın yırtılmış olma ihtimalinden korkuyorum. Ama ne o an ne de ilişki sonrasında kanama olmadı. Öyle ağrı da hissetmedim zaten. Adet düzensizliğim var birkaç gün içinde olmam gerekiyor. Hamile olmaktan ya da kızlık zarımın yırtılma ihtimalinden korkuyorum doktora gitmeden nasıl anlayabilirim?
Yardımcı olur musunuz lütfen?
Anlık olan anlık gelişen bir durum. O an ne kadar uğraşsan da kontrol edebilecek kadar iradeni kullanamıyorsun. Yeterli oldu mu?Korktuğunuz durumlara niye sokuyorsunuz kendinizi? Ya adam akıllı sevişin ya da yok 3cm girdi, yok üzerinden sürtündü yapmayın
Hamilelik oluşması için, ilişkinin yumurtlama döneminizde denk gelmesi gerekir. Yumurtlama döneminiz adet beklendiği günden 14 gün öncedir. Fakat sadece o gün hamile kalınmaz. Sperm vücutta 1-2 gün yaşayabileceği için, yumurtlamadan 1-2 gün önce de tehlikeli, 1-2 gün sonra da. Yan o dönemin 5 günü falan tehlikeli. Ama düzensiz adetiniz varsa zaten yumurtlama döneminiz her ay değişebilir.
Ayrıca, erkeğin boşalması şart değil gebelik oluşması için, boşalmadan önce ilişki sırasında erkeğin bir sıvısı salgılanıyor az da olsa, ve o sıvı da spermatozoid içerir, yani ilerisi için söylüyorum, ilişkiye gir, boşalmadan çık yöntemiyle hamile arkadaşlarım var , öyle bir hata yapmayın.
Şuan ilişki yaşayıp yaşamadığınızdan da emin değilsiniz doğru anladıysam.
Bildiğim kadarıyla ( bir fen dalından mezunum diyelim , derslerimden hatırladığım kadarıyla) kızlık zarının kanamasız da yırtılmış olabilir, ufak bir yırtıklık varsa ve ince damardan geçmiyorsa kanama olmaz.
Bütün kadınlar aynı değildir , ilerisi için korkuyorsanız ( evleneceğim kişiye mesela gerdek gecesinde neden kanamam olmadığını açıklamam gerekirse ( ki bence gerekmiyor zaten)) zaten bütün kadınlar kanamaz, bazı kadınların kızlık zarı çoktan yırtılmış olur ( jimnastik yaparken, ata binerken vs vs ) , bazen kızlık zarı bile olmuyor.
Onun için sitres olmayın.
Buradan hiç kimse size evet yırtıldı yırtılmadı diye bir cevap veremez.
Sevgiliniz belli ki daha önce özel ilişkiler yaşamış, kesinlikle korunmayı unutmayın ( prezervatif+doğum kontrol hapı).
Yanlış anlaşılmasın, hadi ilişkiye girin ne olacak demiyorum, kesin pişman olacaksınız zaten, sitresinizden belli. İstemediğiniz, size ters olan, sevgiliniz ısrarcı diye hiç bişey yapmayın. Seven sabırla bekler.
Yapacaksanız da madem yanlış ile doğruyu ayırt edecek yaştaysanız, sizde sağlık kurallarına göre yapın.
İnşallah bişey olmamıştır , öyle dilerim sizin için .
İyi akşamlar
Çok sevindim görüştüğümüz kişiyi seviyorsunuz o da belli ki sizi seviyor. Umarım ilişkiniz böyle güzel devam eder ve kim bilir, hayırlısı ise güzel bir evllikle sonuçlanır.Temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle ve verdiğiniz bilgiler içinde. Her bir satırı benim içi çok kıymetli yazdıklarınızın. Ama şu konuya bir açıklık getirmek isterim kendi adıma, önüme gelen her kişiyle birliktelik yaşayan bir kız asla değilim. Şimdi olduğu gibi daha önceleri de nana böyle şeyler çok ters gelmesiyle birlikte hissettiğim ve yaşadığım böyle şeyler yüzünden buralara uğrayacağımı ve bunları yaşayacağımı aklımın ucundan dahi geçirmezdim. Ama insanoğlu işte hataya düşebiliyor. Artık ne olacağını ilerleyen akıp giden zaman gösterecek. İster istemez biraz daha rahatladım. Hoş rahatlamam gereken bir durumda mıyım yoksa başlıkta attığım gibi her an endişeli olmam mı gerekiyor bundan emin değilim. Evet yanlışla doğruyu ayırt edebilecek yaştayım bu doğru ama bu kez bu süreci ayırt etmem de yaşım değil zaman etkili olup büyük rol oynayacak. Stresli olduğum doğrudur ama insan sevdiğiyle yaşadığı zaman yine de bi yanı mutlu olabiliyor. Hayatıma daha önce çok insan girdi çıktı kötü anlamda değil tabiki ama suan hayatımdaki insan için her şeyi göze alacak çok seviyor olmam bunda etkili oldu sanırsam. Ama kesinlikle bir ısrara ya da baskıya maruz kalmadım. Aksine sen istemediğin ve izin vermediğin sürece sana dokunmam, sana istemediğin hiçbir şeyi yapmam diyip en ufacık konuda bile anlayışlı olan biriyle biriyle birlikteyim. Bu da zannımca güzel bir şey. Hatta çok güzel. Tabiki insan sevdiğini bekler beklemeli bende bundan yanayım ama başta da dediğim gibi insanoğlu hata yapmak üzerine kurulu. Yapılmasa çok daha iyi tabiki ama olanı değiştiremem öleni geri getiremem. Böyle bir güce haşa sahip değilim. Oldu bir kere. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey olmamıştır ve tüm endişelerim yersizdir. Vevdediginiz bir konuya daha katılıyorum kimseye hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim başta kızlık zarı :) Ama toplumdaki yanlış algı şuan bunu olgunlukla karşılayacak düzeye ve bilgiye sahip değil ne yazık ki..
Temennileriniz için teşekkür ederim öncelikle ve verdiğiniz bilgiler içinde. Her bir satırı benim içi çok kıymetli yazdıklarınızın. Ama şu konuya bir açıklık getirmek isterim kendi adıma, önüme gelen her kişiyle birliktelik yaşayan bir kız asla değilim. Şimdi olduğu gibi daha önceleri de nana böyle şeyler çok ters gelmesiyle birlikte hissettiğim ve yaşadığım böyle şeyler yüzünden buralara uğrayacağımı ve bunları yaşayacağımı aklımın ucundan dahi geçirmezdim. Ama insanoğlu işte hataya düşebiliyor. Artık ne olacağını ilerleyen akıp giden zaman gösterecek. İster istemez biraz daha rahatladım. Hoş rahatlamam gereken bir durumda mıyım yoksa başlıkta attığım gibi her an endişeli olmam mı gerekiyor bundan emin değilim. Evet yanlışla doğruyu ayırt edebilecek yaştayım bu doğru ama bu kez bu süreci ayırt etmem de yaşım değil zaman etkili olup büyük rol oynayacak. Stresli olduğum doğrudur ama insan sevdiğiyle yaşadığı zaman yine de bi yanı mutlu olabiliyor. Hayatıma daha önce çok insan girdi çıktı kötü anlamda değil tabiki ama suan hayatımdaki insan için her şeyi göze alacak çok seviyor olmam bunda etkili oldu sanırsam. Ama kesinlikle bir ısrara ya da baskıya maruz kalmadım. Aksine sen istemediğin ve izin vermediğin sürece sana dokunmam, sana istemediğin hiçbir şeyi yapmam diyip en ufacık konuda bile anlayışlı olan biriyle biriyle birlikteyim. Bu da zannımca güzel bir şey. Hatta çok güzel. Tabiki insan sevdiğini bekler beklemeli bende bundan yanayım ama başta da dediğim gibi insanoğlu hata yapmak üzerine kurulu. Yapılmasa çok daha iyi tabiki ama olanı değiştiremem öleni geri getiremem. Böyle bir güce haşa sahip değilim. Oldu bir kere. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey olmamıştır ve tüm endişelerim yersizdir. Vevdediginiz bir konuya daha katılıyorum kimseye hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim başta kızlık zarı :) Ama toplumdaki yanlış algı şuan bunu olgunlukla karşılayacak düzeye ve bilgiye sahip değil ne yazık ki..
Dinimiz kişinin yaptığı günahı açık açık söylemesinden değil de tövbe edip gizli tutmasından yana. Tövbe ettiğin bir günahını söylemesen daha doğru olur kanısında. Ama ilerleyen süreç neyi gösterir bilemem tabi yine de her şeyin hayırlısı olsun..Kişisel tecrübe olarak da, ben yurtdışında büyüdüm.
12 yaşında okulla bir geziye gittik bi kaç günlük ve okul aquaparka götürecekti, bende çok heyecanlıydım sabırsızlıkla bekliyordum. Ama gel gör ki onda önceki gün adet oldum. O gün, arkadaşlar bana tampon verdi, ben tabi bilmiyorum sokmamam gerktiğini, gidiyorum tuvalete , zar zor sokuyorum ama çok acıdı. Biraz öyle dolaşıp acıya dayanamayıp çıkarttım, aquaparka da gidemedim. Gezi dönüşü anneme anlattım tabi kendisi panik içinde bana kızdı sordu yok acımadı dedim hemen çıkarttım dedim.
Fakat yırtılmamış , sonra ilk ilişkimi yaşadığında kanamam olmuştu.
Önceki mesajımda ifade ettiğim gibi, her beden farklı, onda yırtılır, sende daha esnektir acır ama yırtılma olmaz, yırtılır ama kanama olmaz. Sadece sen yırtıldı yırtılmadı olayını aslında kendini kandırmak için dert ediyorsun birwz. İleride evleneceğim kişiye yalan söylemen gerekiyorsa zaten bu konuda, evlenme :)
Benim eşim ilk değil, ve çok muhafazakar bir ailenin çocuğu. Ama ben ilk başta söyledim, bakire değilim dedim, kabul ise devam, değilse vaktinizi kaybetmeyelim, kendisi de bakireydi. Zorlandı ama kabul etti.
Dilerim pişman olacağınız şeyler yapmazsınız :)
Çok sevindim görüştüğümüz kişiyi seviyorsunuz o da belli ki sizi seviyor. Umarım ilişkiniz böyle güzel devam eder ve kim bilir, hayırlısı ise güzel bir evllikle sonuçlanır.
Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum :))) herşey gönlünüze göre olur umarım
Umarım yırtılma olmamıştır demekten başka bir seçeneğim yok ne yazık ki..İlla kanama olacak diye birşey yok ki. Benim olmamıştı mesala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?