Endişeliyim

İlk mesajınızda "zorladı" yazan sizsiniz. Bu adam mı anlayışlı ?

Toplumdaki hangi yanlış algı ? Bu insandan ayrılırsanız; bir başka insana "elime kimse değmedi; hiçbir şey yaşamadım vb" mi diyeceksiniz ?

Anlık olan anlık gelişen bir durum. O an ne kadar uğraşsan da kontrol edebilecek kadar iradeni kullanamıyorsun. Yeterli oldu mu?
Yeterli olmadı bana.
Bak güzel kardeşim burda yorum yapanlara çemkireceğine ya adam gibi seviş korunarak ve kızlık zarım diye ağlama ya da iradeni zorlayacak ortamlarda bulunma

Yazdığım şeyi gözünüzle okumanızdan yanayım. Zorladı derken o bölgeye doğru bir harekette bulunmak istedi demek istedim. Dediğiniz gibi bir duruma maruz kalmış olsam bu isteğim dahilinde olan bir durum değil taciz tecavüz vb. olur. Evet dediğimin doğru olduğunu düşünmekle birlikte toplumda yanlış bir algı olduğunu da tekrar tekrar belirtmek isterim. Erkeklerin onca kızla her türlü şeyi yaşayıp da eline erkek eli değmemiş kız istemelerinden de çok da sağlıklı düşünemediklerini söyleyebilirim. Ben yalan söyleme taraftarı olan bir insan değilim sadece yukarı kısımda da belirttiğim gibi tövbe edilmiş günahın gizli tutulması makbuldür. Bende sadece olup bitmiş bir şey konusunda yardımcı olunmasını istedim "bilgisi olanlar ve gerçekten anlama yetisine sahip olanlar dahilinde "

Yeterli olmadı bana.
Bak güzel kardeşim burda yorum yapanlara çemkireceğine ya adam gibi seviş korunarak ve kızlık zarım diye ağlama ya da iradeni zorlayacak ortamlarda bulunma

Yani kan yoksa yırtılma olmaz boşalma olmazsa hamilelik olmaz aynı yaşayıp neden bu konuyu takıyorsunuz ateşle barut hiç yanyana dururmu

Yani kan yoksa yırtılma olmaz boşalma olmazsa hamilelik olmaz aynı yaşayıp neden bu konuyu takıyorsunuz ateşle barut hiç yanyana dururmu
Evet o durum öyle ama ani gelişen durumlarda da böyle şeyler söz konusu olabilir mi merak ettiğim bu açıkçası

Sevgilinle beraber kaliyorsun zaten zar yirtılsa nee yirtilmasa ne. Bos bos kafalar cidden

İçine girdimi? Yani doktora gıtmelısın. Bunu uzaktan kımse anlayamaz. Doktor anlar.

Evet o durum öyle ama ani gelişen durumlarda da böyle şeyler söz konusu olabilir mi merak ettiğim bu açıkçası
Elbetteki olabilir yani iki dk şey kizligin bozulması bir damla yetiyor hamile kalmaya o yüzden. Herşeyin yeri ve zamanı var elbette ki hakkınızda hayırlısı

Umarım yırtılma olmamıştır demekten başka bir seçeneğim yok ne yazık ki..
E yırtılma olsun olmasın neden önemli ki? Sonuçta kari koca gibi aynı evde yaşıyorsunuz, birbirinizi defalarca çıplak görmüşsünüz, her şeyi yasamissiniz.
Bu panik neyin paniği yani, ileride başkasıyla evlenirsen 'elime el şeyime şey değmedi' diye yalan söylemeyi mi düşünüyorsun???
Ayrıca ilk ilişkide kan olması kadının kendini kasmasiyla , sikmasiyla alakali bir şey. Sağlıklı olan kadının yeterince hazır ve ıslak halde olması ve herhangi bir kan gelmemesi.
Tüm uzmanların dediği de bu, benim kişisel hayatımda yaşadığım da bu
Yani kan yoksa bakireyim diye bir dünya yok.
İlle kocanı kandırmak istiyorsan kana da ihtiyacın yok. Dünyadaki milyonlarca kadında olduğu gibi ilk iliskinde kan görülmeyebilir. Adama 'aaa yeterince ıslandım herhalde ondan, yoksa bilirsin ilk seni gördüm' dersin, yine kandirirsin

Yani hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsan alt tarafı açmayacaksın güzel kardeşim ne diyelim şimdi. Zevk suyuyla da hamile kalınabiliyor….

Karı koca gibi birlikte yaşamıyorlar, birlikte kalıyoruz derken o anda birliktelermiş anlamında söyledi, sonraki mesajlarda bunu belirtmiş. Bende ilk önce öyle anladım ama bunu sorgulayan yorum olunca açıklık getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…