Endişeliyim

yok ya bu işte bi iş var, boşverin kızlar hakaret falan yazmayın, eski yazdıklarınızı da düzenleyin bence.

boş yere ban yemeye gerek yok

kmseye olumsuz yorum yapmamaya özen gösteririm olumsuz cevap yazacağım konuları okur geçerim cevap yazmadan ama dayanamadım yahu adam evli sen bu adamla birliktesin ve evlilik düşünüyosun pes!!! arkadasım bu kadar gurursuz onursuz olma yuva yıkanın yuvası olmaz diye klişe bi laf vardır o laf gerçekten doğru hadi yuva yıkmayı da geçtim mutlaka onlar zaten ayrılcaklardır:) (!!!) evlendin diyelim bde çocuk yaptın bak ben sana 2 sene sonraki açacağın konuyu söylüyorum şimdiden
'' arkadaslar kocam beni aldatıyo çok kötüyüm lütfen yardım '' allah doğru yolu göstersin de diyimki!!!

O zaman size hayırlı işler. Allah Allah ya...

Daha ağır bişey yazmak isterdim ama inanın terbiyem musaade etmez, ayrıca boyle bişey için ban yemeye de değmez!

Mide bulandırıcı!

İnsanın sütü bozuk olunca tabii normal yanii yazdıklarınız keyfinize bakınn.:2: İnsan da utanma olur biraz konu açıp tavsiye istiyor birde..Yazıklar olsunn hem sana hemde seni onaylayan anne babaya

Son düzenleme:
çok büyük hata yapıyosun bi an önce hatandan geri dön o adamla da görüşmeyi kes sonradan çok pişman olursun

Önce şunu düşünmen gerekirdi bu adam karısını aldatıyo demek ki karakteri bozuk, yarın öbürgün beni de aldatmaz mı
sonra, ben bi kadının ahını alıcam evlensemde nasıl mutlu olucam diye düşünmen gerekirdi.
yazık

adam ailesiyle hayatına devam ediyor senide yedekte tutuyor işte, bu kafayla gidersen hayatın boyunca hep yedek olursun hep kullanılırsın hadi kolay gelsin bacım

sizin gibileri aklım almıyor...midem deseniz hiç kaldırmıyor!!!

bide utanmadan napiyim diye soruyorsun, sizin gibiler yuzunden kac tane yuva zarar goruyor ama tabiki cogu bosanmyor meydani size birakmiyorlar, iyi yapyor erkekler sizin gibilerle gununu gun edip sonra benim cocugum kucuk karim cirkef deyip kapinin onune koyuyorlar anlamiyorum ki namusunuz bukadar mi ucuz?
sorunada cevap veriyim istersen biraz daha adamin gonlunu yap sevaptir senden bikinca nasilsa bir bahane uydurup karisina doncek )))))

bazen aklı yolu birdir.... burada yapılması gereken şey ondan ayrılmak yada mesafe koymatır.. sonuçta evli.... ve boşanacağı da kesin değil... bir bakarsın araları düzelivermiş sen ortada kalmışsın... boşuna mı bekledim dersin.... evli bir adamla birlikte olma fikri dinen de uygun değil... isterse karısıyla kanlı bıçaklı olsun... bakarsın ALLAH onların kalbine muhabbet verir ortada kalan sen olursun..... adam ne zaman resmen boşanır o zaman onunla ilişki kurarsın ALLAH da yardım eder o zaman... ama şu an doğru değil... çok acı da olsa doğru olan bu.......

Sana ne diyelim biz şimdi burda? Senin gibileri ASMALI. Ah sen o kadının eline geçeceksin ki bak o ne yapıyor sana.. Eşine geri dönecek, sen de bakakalacaksın. Bu bir dönemdir erkekler için tek kadın vardır gerisi ihtiyaçtır falan filan, önemli biri değilsin olsaydın sana da o kadına da bu saygısızlığı yapmazdı. Eğer düzgün biri olsaydın, adamın hala o kadınla aynı yatakta uyuyup aynı yatakta uyanmasına göz yummazdın, gerçi yummasan da bir şey değişmeyecek unut bence gençsin, dön hatadan..

tamam aşık olabilirsin evli diye o adama karşı alıcılarını kapatamayabilirsin ama evli oldugunu biliyorsan uzak durucaksın içine atıcaksın , hee hiç sanmıyorum ama diyelimki adam karısını boşayıp sana geldi , yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir söz vardır hatırlatıyımm ,

adam hem karısıyla çocuğuyla mutlu hemde kendinden 10 yaş küçük genç kızlada gününü gün ediyor, müstahaktır.

Hepsi, her şey bir yana, 22 yaşında bir kadının acelesi nedir ki 33 yaşında bir adamla evlenmek için can atar?
Kafam basmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…