Endişeliyim

Şaka gibi:53:

Ne dememizi bekliyorsun ki?
Hemen ayrıl..Bir daha aklından dahi geçirme...

Dünyada bekar adam mı kalmadı evli bir insana gidiyorsun?
Hadi karısına acımadın, çocuğuna da mı acımıyorsun?
Hasi aşktan gözün döndü de acımıyorsun diyelim..
Böyle bir adamla evlensen sana da aynısını yapmayacağını ne biliyorsun?
Hadi onu da geçtim, hiç mi allah korkun yok..
Yuva yıkanın yuvası olmaz..
Çok gençsin henüz..Yolun başındayken dön...

Daha dün bir arkadaşımız senin durumuna benzer bir konu açtı...Aranızdaki tek fark o aldatılan kadın... Gir o konuyu okuda seninle aynı durumdaki kadın için neler yazılmış gör...Belki kaybettiklerini tekrar kazanırsın...

Son düzenleme:
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

Şimdi ayrılırsa,yuva yıkan kadın olarak görecekler.
Sonra ayrılırsan öyle görmeyecekler mi ? Ne saçma.

Bir çocuğun büyüme sınırı kaç yaştır sence ?
O çocuk hiç büyümez ben sana söyleyeyim.
Okulu etkilenmesin,ergenlikte bunalıma girmesin,sınav zamanı depresyona girmesin derken
çocuk evlenir sen hala 2. kadın olarak kalırsın.
Ha tabii ilişkiniz o kadar sürmez,o ayrı mesele.
İkinizden biri sıkılana veya başkasını bulana kadar böyle saçma sapan bahanelerle yasak ilişki yaşarsınız.

Şu yaşında böyle bir duruma neden kendini sokuyorsun ?
Çok mu mükemmel bir adam,bulunmaz hint kumaşı mı ?
O kadar çirkef karısı varsa,demek adam da matah biri değil.
Bir de böyle düşünmek lazım.

Tekrar yorum yazmayayım dedim, tutamadım kendimi. Her fırsatta insanların gözüne hikayemi, hikayemizi sokmak istiyorum. Belki bir nebze ibret alırsın da vazgeçersin bu yaptığından diye...

Annem aldatıldığında bana hamileymiş ve 1 yaşındayken ben, ayrılmışlar. Babam o kadının derdi tasasıyla ilgilenmekten yıllarca benimle ve kardeşlerimle ilgilenmedi (2 tane abim var).
Annem tek başına sığıntı gibi yaşadığı bir evde bizi büyüttü. Okuttu. İki abim de üniversite mezunu. Ben de bu sene kazandım. Gayet mutluyuz. Ama bu mutluluğun gelmesi için bir şeylerin gitmesi gerekiyordu. Emeksiz yemek olmaz derler ya.
Ne oldu biliyor musun?
Senin gibi bir kadın yüzünden, benim annem yapayalnızken bize verdiği mutluluk için sağlığından oldu.
Şimdi hepimiz düze çıktık, eğitimimiz de maddi durumumuz da huzurumuz da yerinde.
Ama benim annem şeker hastası, cilt kanseri atlattı, sedef hastası.
Hepsi strese ve üzüntüye bağlı hastalıklar.
İçin, kalbin alıyor mu bunları birine yaşatmayı?
Hayatım boyunca babamdan ve o kadından nefret ettim.
Ömrünün sonuna kadar küçücük bir çocuğun ve suçsuz bir kadının ahını, bedduasını alarak yaşamayı göze alabiliyor musun?
Onların evliliği kötü gidiyorsa, unutma ki bu durum sana bu yaptığını yapma hakkını vermez.

Son düzenleme:
Konu fake olsa bile çevrede var böyle İKİNCİ KADINlar..Öyle birisine ne yapacağını söyleyemem ama Rabbime böylelerinin belasını vermesi için dua edebilirim...

Son düzenleme:
Bu konuyu açma amacın ne?

Adamı karısından boşatmak için kumpas mı hazırlıycaz?:37:

Burda senin kafa yapına uygun kadın bulamazsın canım.:ssz:

ne yap biliomusunn aynaya bak suratını tükür sonradaa....
nasıl bi karakter bu yaaa bi defol gittt cehennemm ol bide utanmadan yazmış buraya gelmiş akıl danışıyooo
KAraktersizzz misin nesin beeeee
bak nasıl sinir ettii şimdii yaaaa zorla ban lanıcamm
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

sanki bilirkişi gibi konuşuyoruz bazen ama aşk bu değil kızlar ya..aldatmak ve aşk yan yana dahi duramaz bence! evli adam,başka kadına aşık olabilir insan gönlüne söz geçiremeyebilir ama anladığı anda eşinden boşanıp ne hali varda görmelidir! bu aşktır evet..ama onunla da olayım öbürüyle de durumu içinde ne sevgiyi barındırır ne de aşkı..

ve 2.kadın olmayı hazmetmek de her "babayiğidin" harcı değidir!!!!

konu fake gibi geldi bana. zaten hiçbir yoruma cevap da yazılmamış. dünkü konuyu okuyup eğlencesine açılmış olabilir o yüzden fazla ilgilenmeyin derim ben.

konu fake gibi geldi bana. zaten hiçbir yoruma cevap da yazılmamış. dünkü konuyu okuyup eğlencesine açılmış olabilir o yüzden fazla ilgilenmeyin derim ben.
Bana da öyle geliyor ama küçücük bir gerçek olma ihtimaline bile tahammül edemiyorum.

bana da özellikle açılmış gibi geldi,
bi de az önce baktım ' sevgilinizi geri getirmenin yolları' diye bir başlığı okuyordu...

Ben bir şeyi merak ettim son 4 gündür sürekli evli bir adam var ve eşini aldattığı kadınlar buraya konu açıyor. Bu arkadaş da yeni üye olmuş. Acaba bunların hepsi tek bir kadın da inat etti iyi bir söz duymak için o yüzden mi aynı hikayelere sahip konu mu açıyor sürekli:26:
Aferin canım bravo mükemmelsin.:46: Zaten dışarıda erkek yoktu 22 yaşında beğenmişsin koca adamı çok haklısın. Hele bekar erkek hiç yoktu iyi yapmışsın evli ve çocuklu bir erkekle sevgili olmakla. Bütün suç da adamın eşinde bence bıraksın canım adamı o da eğlensin, ilişkiler yaşasın. Adama çok acıdım yazık eşine çocuk için katlanıyor demek vah vah. Duymak istediklerin bunlardı herhalde şimdi rahatça adamla ilişkine devam edebilirsin . :23::23:
Diyebileceğim tek şey Allah senin gibilere akıl fikir versin. Hadi yaşıyorsun bir de utanmadan gelip burda anlatıyorsun. Yüzsüzlüğün bu kadarına ancak yuh denir..:24::24:

Son düzenleme:
Aşk insanı ne hale getirir bilirim o yüzden Allah kolaylık versin canım

yani konuyu açana bir ,, size iki gıcık oldum...
cevaba bak hizaya gel,, aşk mı ?? pardon ne zamandır aşkın adı bu kadar kirledi..
yazıklar olsun ya ne hallere geldik offf birazdaha yazarsam kötü olacak..
ALLAH o aldatılan kadına kolaylık versin ,, böyle yuva yıkanlara değil...

Elmayra'nın konusundan sonra bunu görünce okkalı bi küfür etmek geldi içimden sana :47:

Back
X