- 7 Kasım 2014
- 7.467
- 13.488
- 448
Sanırım çevremdekilerin demek istediği de tam olarak bu. Bir süre sonra bu durumumun güzel giden evlliğimi çıkmaza sokabilme ihtimali...Öncelikle başınız sağolsun.
2 gün sonra eşimin babasını kaybedeli 2 yıl olacak. Aynı masada güle oynaya kahvaltı yaptiktan 3 saat sonra aldik haberi o yüzden yaşadığınız ani travmayi anlayabiliyorum.
Bu süreçte eşim aşırı etkilendi kaybindan, annesi tek yasamaya basladi , bir yandan anneyi dusunme , bir yandan surece adepte olma , bir yandan cok sevilen bir babanın ani kaybi , bir yandan 4 aylık riskl hamile bir eş , (sonrasinda 5 aylikken bebegini kaybeden bir es)bir yandan benim kendi babamın beynine atan bir pıhtı ile felc kalması, yani anlayacağınız 2019 senesi esim , benim ve ailemiz için çok sıkıntılı bir süreçti .
Bu süreçte elimden geldiğince esime destek oldum , fakat esim bir zaman sonra benim de evlat kaybettigimi , babamin ciddi saglik sorunlari yaşadığını unutup tamami ile annesine yonelmeye başladı. Esim de ben de cok yoğun çalışan kişileriz, annesine her hafta sonu gitmek istedi , devamli babasının mezarina gitmek istedi , evet bunlar yaşadığı yas in durumu , tabiki de olacak seyler ama cok uzun zaman aldı, dediğim gibi bu süreçte ben de ciddi kayiplar yaşadım (yaşadık) evet herkesin durumu kabullenmesi farklı tüm bunlara da tamam dedim , ta ki artık konu 2 güne bir annesine gitmek istemesi ve beni de devamli götürmek istemesi ile kayiptan 8 ay sonra ciddi krize dönüştü, çünkü artık yorgun olmam , mutsuz olmam, isimin olması bu sebeplerden ötürü gitmek istememem sorun yarattı eşimde. Dedim ki artık biz bu konuya bir çözüm bulalim. Is ailelere kadar yansidi ve o cok sevdiğim, her gün gunde 3 kez aradigim el uzerinde tuttuğum, riskli ve kanamalı hamile halimle dört dondugum kayinvalidem ne dedi biliyor musunuz . Tamam kızım sen beni istemiyorsun:)
Şaka gibiydi yaa.
Cok uzattım kusura bakmayin ama lütfen kendinizi toparlayin , ölüm doğal bir süreç.
Ölüm güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber.
Eşimde çok küçükken babasını kaybetmiş, o kendi annesinin muhitinden taşınmak istemiyor. Annesi onun değerlisi annesi, benim değerlim de annem. Bende kendi annemin olduğu muhite taşınmak istiyorum. Şuan medeni şekilde tartışıyoruz bu konuyu ama giderek kaosa dönüşme ihtimali var. Herşey çıkmazda gibi geliyor.