boşver dr.luğu senin iş de iyi kuzum..tahlil dedğin e2 falan mı?? bize de bildir ama sonuçlarını :)biz reklamları severek izliyoruz yani yaratıcı olunca diziden bile güzel takılma sen...huzurrr dinleennnn relaxxx
evet e2 testi, test sonuçlarımı pek merak etmiyorumgayet güzel diyorlar yetiyor bana fazla bilgiye ihtiyacım yok
az önce hemşire ile konuştum, gidişatın gayet güzel tek korkumuz kistlerin performansı etkilemesi dedi
ühüühhü nefret ediyorum bu kistlerden
bizim iş güzel de biraz stresli bir iş, bazen diyorum ki bu işi yaptıkça bende çocuk mocuk olmaz
2 yeni kistim olmuş benim işlem kaldı bi süre arkadaşlar..oks kullanıcam 1 ay sonra tekrar kontrol..ben de bu hafta tatil yapayım bari.. moral depolayıp geleyim.. ben acele ettikçe aksilik çıkıyor zaten..
iyi geceler kızlar bende endometrizosis kurbanıyım 3 defa tüp denedik malesef olmadı... 2 tane kistim var şuanda beslediğim ve büyüttüğüm:))))) prof saraçoğlunun kürlerinden denedik ama tam bi sonuç alamadık....ama durmak yok yola devam inşallah bir gün umutlarımıza kavuşacağız...
2 yeni kistim olmuş benim işlem kaldı bi süre arkadaşlar..oks kullanıcam 1 ay sonra tekrar kontrol..ben de bu hafta tatil yapayım bari.. moral depolayıp geleyim.. ben acele ettikçe aksilik çıkıyor zaten..
canım neyseki bebeğine kavuşacaksın inşallah.bende sanırım senin yolunda ilerliyorum.dua et olurmu bizlere.arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.benim de vardı kistim 2012 şubat ayında laparoskopi oldum.iyi mi oldum kötü mü bilmiyorum.4 yıllık evliyim.2 yıl kendim istemedim.bu kistin böyle tehlikeli old bilmiyordum çünkü.sonra istedim 5 ay olmadı.sonra ameliyatı kabul ettim.ameliyattan 8 ay sonra tedaviye başladım.iki ay olumsuzluk oldu.sonrası 2 negatif aşılamam oldu. tüp bebeğe geçtim haziran ayında bebeğim tuttu.fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.bu süreç gerçekten çok meşakkatli ve çekmeyen bi gram anlamıyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...uzun oldu kusuruma bakamyın.inş birbirimize teselli oluruz iyi haberler alırız
canım neyseki bebeğine kavuşacaksın inşallah.bende sanırım senin yolunda ilerliyorum.dua et olurmu bizlere.
yok canım bebek falan.o alttaki takvimi düşükten önce yapmıştım.nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ama inşallah hepimiz birgün kavuşuruz canım
kızlar ohss oldum, yumurtalarımı verdim şimdi sonucu bekliyorum :)
ağustos eylül gibi donmuş bebeklerime kavuşacağım inşallah :)
selam kızlar bende de 6 cmlik kist var
5,6 tane doktora gittim herkes başka bişey söyledi..
kafam allak bullak oldu..yasmin kullanmaya başladım 3 gündür bu şekilde bi kaç ay kullanmayı düşünüyorum..
inşallah rabbim bizlerede o mutluluğu yaşatır şu mübarek günlerin hatırına AMİN..
çok haklısın canım şimdi kendi doğru bulduklarımı yapıcamcanım aynen öyle oluyor her doktor farklı bir şey söylüyor.
sana tavsiyem bulabildiğin en iyi doktora git ve onu dinle. yoksa doktorların elinde kobay oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?