(endometrioma) çikolata kisti olup zamanla yarışanlar..

evet e2 testi, test sonuçlarımı pek merak etmiyorum gayet güzel diyorlar yetiyor bana fazla bilgiye ihtiyacım yok

az önce hemşire ile konuştum, gidişatın gayet güzel tek korkumuz kistlerin performansı etkilemesi dedi

ühüühhü nefret ediyorum bu kistlerden

bizim iş güzel de biraz stresli bir iş, bazen diyorum ki bu işi yaptıkça bende çocuk mocuk olmaz

stres hayatın her yerinde canım sadece iş değil ki..ama iş başlı başına dert o ayrı..ahh salak kafalarımız..18 yaşımızda evlenseydik hemen yapsaydık çocuğu ya..ya da o zamandan bi dondurma işlemi falan..yaş ve sosyokültürel durum ilerledikçe kadınlar iş hayatında aktifleşip stresi artırdıkça doğurganlık azalıyor işte böyle erkekleşiyoruz..oysa eskiler böyle miydi?? ya da hala eskisi gibi yaşayan kadınlara bak çatır çatır doğuruyorlar.. :)

2 yeni kistim olmuş benim işlem kaldı bi süre arkadaşlar..oks kullanıcam 1 ay sonra tekrar kontrol..ben de bu hafta tatil yapayım bari.. moral depolayıp geleyim.. ben acele ettikçe aksilik çıkıyor zaten..

2 yeni kistim olmuş benim işlem kaldı bi süre arkadaşlar..oks kullanıcam 1 ay sonra tekrar kontrol..ben de bu hafta tatil yapayım bari.. moral depolayıp geleyim.. ben acele ettikçe aksilik çıkıyor zaten..

canım tüp bebek öncesi tatili tavsiye ederim. ben de 2 hafta önce tatilden döndüm iyi yapmışım tamamen zihnimi boşaltıp bu sürece başlamak iyi geldi

kendini hiç sıkma olur mu? sen ne kadar kendini şartlarsan o kadar olmuyor bişiler

ben de bugün hastanedeydim, salı günü yumurta toplamı işlemine karar verdiler. şu an karnım şiş ve ağrım var. şimdi uyusam bütün bu işler bitince uyansam keşke :)

iyi geceler kızlar bende endometrizosis kurbanıyım 3 defa tüp denedik malesef olmadı... 2 tane kistim var şuanda beslediğim ve büyüttüğüm:))))) prof saraçoğlunun kürlerinden denedik ama tam bi sonuç alamadık....ama durmak yok yola devam inşallah bir gün umutlarımıza kavuşacağız...

canım geçmiş olsun, umudunu kaybetme denemeye devam.

ben,m de ilk denenem ama eğer pozitif sonuç alamazsam imkanlarım yettiğince deneyeceğim

Daha iyi olur canım formlarda hep hamileliği odak halinden çıkardığımda hamile kaldım diye okuyorum stresten hormonlarımız çok fazla etkileniyor oks ne doğum kontrol hapı mı (lanet kistler normal yola olmasına engel oluyor bari tüp bebeği etkilemeseler çok iyi olacak)

kızlar selam çikolata kistim ameliyatı martta oldum.4 ay gebelik olmadı.bugün adetin 3.günü doktora gittim.kanistedi.akşam 5ten sonra sonucu göstercem.aşılama yapılacakmş.

slm kader arkadaşlarımmm bende bu kistin mağduruyummmm
aman ne berbat şeyyy artık kendimle dalga geçmeye başladım şimdilik tüp bebek yolundayımm iğnelerimi kullanıyorum bu kisti olan zaman kaybı maddi manevi yıpranmadan tüp bebeğe gitsin ya doğal yolla oluyor kendiliğinden sürpriz bi şekilde
yada tüp bebekle
stres çoookkkk süreç zorrrr ALLAH HERKESE VE BİZLEREDE YARDIM ETSİN DUA İLE

kızlar sonucumu aldm progesteronum 0.3 çıktı doktr doğum kntrol hapıyla dengelicez sonraki ay aşılama yapalım dedi.

arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.benim de vardı kistim 2012 şubat ayında laparoskopi oldum.iyi mi oldum kötü mü bilmiyorum.4 yıllık evliyim.2 yıl kendim istemedim.bu kistin böyle tehlikeli old bilmiyordum çünkü.sonra istedim 5 ay olmadı.sonra ameliyatı kabul ettim.ameliyattan 8 ay sonra tedaviye başladım.iki ay olumsuzluk oldu.sonrası 2 negatif aşılamam oldu. tüp bebeğe geçtim haziran ayında bebeğim tuttu.fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.bu süreç gerçekten çok meşakkatli ve çekmeyen bi gram anlamıyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...uzun oldu kusuruma bakamyın.inş birbirimize teselli oluruz iyi haberler alırız

canım neyseki bebeğine kavuşacaksın inşallah.bende sanırım senin yolunda ilerliyorum.dua et olurmu bizlere.

kızlar ohss oldum, yumurtalarımı verdim şimdi sonucu bekliyorum :)

ağustos eylül gibi donmuş bebeklerime kavuşacağım inşallah :)

canım neyseki bebeğine kavuşacaksın inşallah.bende sanırım senin yolunda ilerliyorum.dua et olurmu bizlere.

yok canım bebek falan.o alttaki takvimi düşükten önce yapmıştım.nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ama inşallah hepimiz birgün kavuşuruz canım

yok canım bebek falan.o alttaki takvimi düşükten önce yapmıştım.nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ama inşallah hepimiz birgün kavuşuruz canım

canım üzülme sakın olur mu.bebeklerimiz çok nazlı olacak bizim valla :) bekle bekle gelmezler :) eşim diyorki bana Allah onların kıymetlerini bilelim diye geç veriyor.doğru söylüyor değil mi :) bu arada gebelik takvimini profiline gir.hakkımda bölümünü tıkla.biraz aşağıya dikkatlice bak hamilelik takvimi var sanırım oradan kaldırabilirsn :)

selam kızlar bende de 6 cmlik kist var
5,6 tane doktora gittim herkes başka bişey söyledi..
kafam allak bullak oldu..yasmin kullanmaya başladım 3 gündür bu şekilde bi kaç ay kullanmayı düşünüyorum..
inşallah rabbim bizlerede o mutluluğu yaşatır şu mübarek günlerin hatırına AMİN..

canım aynen öyle oluyor her doktor farklı bir şey söylüyor.

sana tavsiyem bulabildiğin en iyi doktora git ve onu dinle. yoksa doktorların elinde kobay oluyorsun

canım aynen öyle oluyor her doktor farklı bir şey söylüyor.

sana tavsiyem bulabildiğin en iyi doktora git ve onu dinle. yoksa doktorların elinde kobay oluyorsun
çok haklısın canım şimdi kendi doğru bulduklarımı yapıcam
çünkü bu zamana kadar bir fayda göremedim
d.k.h kullanıcam eylüle kadar soğan kürüde yapıcam tabi bu dönemde
daha sonra iyi bir doktor bulup muayene olucam kistin durumunu öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…