- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
ne güzel maşallah canımbilmiyorumki doktora bir daha gittiğinde ameliyata karar verilirse laparoskopi mi olacağım de muhakkak.genelde laparoskopi ile yapıyorlar.zarar verilmesin yumurtalığa diye.sonradan ağrım sızım olmadı nazar değmesin diye kmseye söylemedim ama iyiki olmuşum korkmamışım hiç ağrım olmadı diyebilirm :)
ne güzel maşallah canım
aşılamayı hap bittikten hemen sonra mı yaptıracaksın canım
merhaba endolu kızlar....
ben konuyu okuyunca tecrübelerimi paylaşmadan geçmek istemedim.....
bende pco var.uzun süre tedavi gördüm ve sonunda ameliyat masasında buldum kendimi....açık ameliyatla alınan kistimin çikolata kistim olduğu net olarak belirlendi.
sonra uzun bir dönem korunmadan ha oldu de oldu bekledik ama maalesef ve bu dönemde sürekli kist üretimine devam etti vücut.
ve sonraa...
1 aşılamadan sonra.
tüp bebeğe karar verildi.başladık hazırlıklara rahim filmi çekildi ve tüplerimin de tıkalı olduğu çıkti ortaya.
ilk deneme negatif.
1 yıl sonra 2.deneme ve çok şükür pozitif.
aslında çok uzun ve ayrıntılı bi hikayem var kısaltmaya çalıştım inşallah sizler benim kadar mücadele etmeden alırsınız evladınızı kucağınıza..
canmmm çok sevindim yaaa.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah :)
canım tüp bebek öncesi tatili tavsiye ederim. ben de 2 hafta önce tatilden döndüm iyi yapmışım tamamen zihnimi boşaltıp bu sürece başlamak iyi geldi
kendini hiç sıkma olur mu? sen ne kadar kendini şartlarsan o kadar olmuyor bişiler
ben de bugün hastanedeydim, salı günü yumurta toplamı işlemine karar verdiler. şu an karnım şiş ve ağrım var. şimdi uyusam bütün bu işler bitince uyansam keşke :)
nerdesin arkadaşım merak ettim gelişmeleri..tatilden döner dönmez hemen ilk işim buraya bakmak oldu ..neler oldu nasılsın??
canım aşırı yumurtlama sendromu olduğundan yumurtalarımı dondurdular. bir hafta boyunca çok hasta oldum, allah kimsenin başına vermesin
önümüzdeki ay tedavime devam edeceğim inşallah
canımsın olsun yumurtaları sağ salim verdiysen.. şimdi de iyi olduğuna sevindim..geç olsun da olsun yeter ki..hastalık dediğin ohss etkileri mi başka bi durum mu? çok geçmiş olsun.
bende tecrübelerimi paylaşmak isterim bende bu endo yüzünden çok çektim ben amaliyat oldum sağ yumurtalığım malesef çalışmıyor tek yumurtayla 3 tüp denedim 15 yıl oldu evleneli aslında çok uzun bi tedavi geçirdim ama olmadı taki antalyada bi drla tanışıncaya kadar şuan oğlum 4 aylık 15 yıl aradım onu rabbim herkeze nasip etsin inşallah
canım benim inşallah rabbim sizede nasip edecek sabır inşallah bana rabbim 15 yıl sonra nasip etti artık umudumu yitirmiştim ama oğlum yanım da çok şükür bazen inanamıyorum nasıl hamile kaldım nasıl geçti inan anlayamıyorsun rabbimden dileğim olmayan bütün ümmeti muhammede nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın bu kokuyu rabbim sizede taddırsınsenin paşanı yerim ben yaaa çok tatlı maşallah encancım..Sana Rabbim nasib etti..Çok seviniyorum senin yazılarını gördükçe eski günler geliyor aklıma..Çok şükür bin şükür..İnşş bizlerede nasib etsin Yaradann
selam arkadaşlar bende endometioma endometriozst sol tüp tıkalı
sağ tüpte sıvı birikmesi ve yumurtalıklarda rezerv azlığı var
bir tüp bebek serüvenim var amaa negatif
ama Allahım daha kötülerinden sakınsın inşallah
evet bazıları çok çabuk elde ediyor evlatlarını bizimde imtihanımız bu kıymetlimi bekliyorum Allahım hepimize tez zamanda versin inşallah:26:
ohss etkileri, ben biraz ağır geçirdim. 2 haftadır evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?