(endometrioma) çikolata kisti olup zamanla yarışanlar..

tabikii dondurulup dondurulmayacağını sana önceden bildirmeleri gerekirdi. transfer içinse embryo gelişimine göre bir önceden haber verilir.
Peki dondurulmuş mu verdiler, taze mi. Son durum ne? Dondurulmuşun bir zararı yok ancak eğer embryo az ise çözülürken kayıplar yaşanıyor..
dualarım tabiki sizlerle. Rabbim çektirmeden kucağına almayı nasip etsin.

çarşamba günü taze transfer yapıldı..heyecanla bekliyorum sinopecim ya.. o zamandan beri kasık ağrım vardı bu sabah hatta ayağa kalkınca aniden bıçak saplanır gibi oldu..şimdi rahatladım arada vurup geçiyor..hayra alamettir inşallah..

normal korkma ve sakın kendini dinleme.
bu süreçte inan insanın psikolojisi fena bozuluyor, birde kendimizi dinlersek halimiz harap :)
kendine oyalanacak şeyler bul, hep pozitif düşün. ben sekizindede pozitif düşündüm. Nasipte varsa oluyor. Hayırlı haberler bekliyorum senden

HOŞGELDİİNNN... geçti gitti günler 7. gün olmuş..neyse işte inşallah olursa hemen haberi paylaşacam zaten..iyi de olsa kötü de olsa yazarım..sen nasılsın görüşmeyeli??

HOŞGELDİİNNN... geçti gitti günler 7. gün olmuş..neyse işte inşallah olursa hemen haberi paylaşacam zaten..iyi de olsa kötü de olsa yazarım..sen nasılsın görüşmeyeli??

ben fazla internete girmemeye çalışıyorum o yüzden geç kaldım :)
ama senin bıçak saplamaların devam edecek bir kereyle kalmaz o :) birde sakın kendini yorma bırak evin pis olsun, bırak akşam yemeğe bişey olmasın kahvaltı yapın bebekten önemli değil ya :)
benim ağrılarım devam, dün kontrol vardı doktor dedi doğana kadar ağrı çekeceksin endometriozis ve içerideki yapışıklardan dolayı.
ben razıyım neler çekmedik bunada eyvallah :) doktor ağrı kesici içebilirsin diyor ama içmiyorum.

yaa bi gebelik takvimi eklesene görelim bebiş ne durumda..doğru diyorsun neler çekildi bu uğurda her şey güzel olacak..ağrı kesici de çook ağrın varsa parol minoset uygun aslında ama bence de dayanabiliyorsan boşver içme..

kızlar benimde ilk aşılamam tutmadı bayramdan sonra 2.aşılama oda olmazsa tüp bebek.bu arada happy ve sinope gebeymiş allah hayırlı mübarke eylesin.anhedoni umarım seninde çok başarılı geçer ve hayırlı haberler verirsin.ben haber oldukça yazarım :)

canımsın benim ilk tüp denemem tutmadı..bugün 12. günümdü..dün test yaptım negatifti..adet bekliyorum artık..bekliyorum haberlerini..

canımsın benim ilk tüp denemem tutmadı..bugün 12. günümdü..dün test yaptım negatifti..adet bekliyorum artık..bekliyorum haberlerini..

canım çok üzüldüm ama bundanda bi hayır vardır rabbim sabrımızı deniyor.çok umutluyum senden valla topiği açtın benden önce hamile kalmanı isterim :) umarım ikimizde hayırlı haberler veririz allah yardımcın olsun :)

hayırlısı olsun ama inanır mısın çocuk bile kalmadı gözümde..3 gün hastanelerde gezdik..hayatımda böyle acı yaşamadım..12. gün dehşet bi kasık ağrısı ama anlatamam...akşam 8 gibi özele gittik.over torsiyonu olabilir dediler..o kadar işlem yaptılar sonuç yok..eğitim araştırmaya gidin dendi.ağrıdan kıvranıyorum ama..en yakın sadi konuktu oraya kaçtık..saatlerce işlem yatış verildi..ohss muhabbeti..yumurtalıkta kanama odakları da varmış falan...öldüm ya...bi kaç ay ara veriyorum..Allah beterinden saklasın.. çocuk da bi süre beklesin..

canım çok üzüldüm ya.allah şifa versin.kesinlikle çocuktan önce senin sağlığın tabiki...önce kendine iyi bak toparlan sonrası hayırlısı zaten.kendine dikkat et canm.

kızlar s.a. tekrar :)) eylüldeki aşılamam negatif.ekimde histeroskopi oldum.dün amh verdim nasipse aralıkta tüp bebeğe bismillah dicez.kızlar ilk denemede gebe kalmak imkansız mı siz kaçıncı denemede gebe kaldınız yardımcı olurmusunuz :)

anhedoni canım nerelerdesin..aynı senin gibi tüp yaptırdım felaket kasık sancıları çektim...sonucuda aldm koca bi negatif bende bi kaç ay ara vereceğim..haberini bekliyorum...

anhedoni canım nerelerdesin..aynı senin gibi tüp yaptırdım felaket kasık sancıları çektim...sonucuda aldm koca bi negatif bende bi kaç ay ara vereceğim..haberini bekliyorum...

Haticim umarım her sey gonlunce olur. Ben de yumurta gelıstırıcılerın ıkıncı gunundeyım ve kistimin oldugu sol tarafımda surekli bi agrı var. sinirimi bozdu. Normal mi?? Bizim kistten mi agrıyo, yoksa herkeste mi oluyomus yumurtalar gelistigi için?? Ya ilaclarda esek kadar, Allah bilir kiste napıyolardır :18:

canım benim ya..benimde sol yumurtalığımda kistlerim hem iğne yaparken yumurtalar gelişirken ağrı çektim hemde opudan sonra ağrı çektim.ama transferden sonra daha çok ağrı çektim inşallah sende öyle olmaz tatlım ya.ne aşamadasın şimdi sen ???

Canım, uzun protokoldu benimki, Lucrin vuruldum 2 hafta, şimdi 3 ıgne vuruluyorum, yumurta gelıstırme asamasındayım, 3.gunum. İlk denemem ya biraz ne bilim gerginim. Hati canım sende ara vermıssın. Doktor veya merkez degıstırıcek mısın? Acaba uzun protokol denesen bu sefer daha verimli olabilir mi? Sen de ANkaradaydın dimi?

tatlım bak sana tavsiyelerim olacak birincisi kesinlikle kendini kaptırma Ikincisi rahat olmaya çalış.üçüncüsü hiç yorma kendini.iğneler kasık ağrısı yapacak kistimiz sıkıştıracak ve en önemlisi gaz sancısı çekeceksin.ben felaket kabız oldum şimdiden duphalac şurup içmeye başla.sakın ben gibi transfer günü başlama...yani herşeye dikkat et ve dua et sabırlı ol.12.güne kadar idrarda kanda yapma...bana gelince tatlım benim işyeriyle aynı sokakta ankara başkent hastanesi.doktorum göğşen önalan.işyerim çok sıkıntı çıkarıyor izin konusunda biliyorsun bazen hergün gitmemiz bile gerekebiliyor.yani uzak bi yer olunca her gün her gün izin vermediler daha önce yaşadım bunu..mecburen bu hastaneye bağlı kaldım ben...doktorumdan memnunum aslında ama elimde olsa değiştirirdim çünkü ımsı teknği ile denemek isterim tüp bebeği yani en iyi spermlerle...ama nasip kısmet zorundayım buraya bağlıyım..uzun kısa protokolü de artık mart nisan ayında konuşurum çünkü 5.000 lira gerçekten çok geldi bize..allah yardımcınız olsun sizlerin ya

sagol bitanem, kulagıma küpe olacak. Allahım sana da kolaylıklar versin canım. Umutlu ol. İşini de inşallah ayarlarsın da imsiyi de denersin. Baska doktorları da gormekte fayda var. Benimkinden de memnunum, istersen yazarım sana bitanem. Inanır mısın tup bebek yaptırdıgımı anneme bıle bugun soyledım, kadın da sasırdı. Eski topraklar akılları almıyo bu işleri. Hepimize duacıyım canım.

kızzzzzzzzzzzzz hamişlik nasıl gidiyor derttaşım

kızzzzzzzzzzzzz hamişlik nasıl gidiyor derttaşım

dertdaşımm mide bulantısıyla gidiyo çok sükür, evimin, mutfagımın kokusundan nefret ettim Allahıma çok şükür kalp atışını da duyduk. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin, başta da sana inşallah Tatlım sen naptın, çok takip edemiyorum forumu artık, bazen merak edip bakıyorum. Sen şimdi hangi aşamadasın? Serenay, sahra ve sana ayağımı sürürüm inşallah, kistlere inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…