Valla güzelim benim sonucuma göre seninki hiçbişi benim sonucum 121 ve ben çok korkmuştum ama doktorun dediğine göre bu testin fazlalığı bünyeye bağlıymış yani sonucuna göre sende çikolata kisti var güzelim ama benimki gibi daha yüksekte çıkabiliyomuş bünyeye göre değiştiği için.birde şöyle bişi var eğer 200 geçiyosa sonuç ozaman kanser riskine göre daha ayrıntılı bi tarama yapılıyomuş.yani canım senin sonucun normal diyebiliriz kist olduğu için
Herkese günaydın, arkadaşlar CA 125 testimin değeri 72 çıktı. Henüz doktorumla görüşmedim, sizce sonuç kötü mü?
desolet nedir dk hapmı
bana vermedi geçen gittiğim dr veremem dedi bu ksti aldırmadığın sürece
Herkese günaydın, arkadaşlar CA 125 testimin değeri 72 çıktı. Henüz doktorumla görüşmedim, sizce sonuç kötü mü?
ay canım ya bence hiç kötü değil benimki 76,60 çıkmıştı ay valla sevindim arkadaşım hadi bakalım dr ameliyat yapar galiba canım hayırlısı olsun:teselli:
Bende çikolata kisti mağduruyum. 2005 te laparoskopi ile kisti aldırdım ama yeniden çıktı. Bugün yeni bir doktora gidiyorum bakalım ne diyecek. Bebek istediğimiz için sanırım aşılama ya da tüp bebek der.
Arkadaşlar ,doktorum çıkan değerin(72) endometriozis için normal bir değer olduğunu söyledi.
:dance: hadi bakalım gözümüz aydın..Biliyorduk zaten değerinin iyi olduğunukaydirigubbakcemile3
Başka ne dedi doktorun?
Cuma günü dr la randevum var.Bana kan testi yapmamız lazım dedi.(ca 125) Bu testin sonucu yüksek çıksa bile bir şey ifade etmiyor.Yani kanserli bir dokunuzun olduğu anlamına gelmiyor.
Ameliyat ol sıkıntısını çek.Parası da keza.Kistler duruken ameliyat olmadan tüp bebek denemek istiyorum Deniliyorki hamile kalırsanız kistler geriler. Benim anlattığım şekilde tecrübesi olan varmı.hem kisti olup hemde hamile kalan oldumu.Tüp bebek yöntemiyle.
bende dermoid kist var.o yüzden açık ameliyat dediler.arkadaş laporoskopi ile ameliyat oldu malesef tekrarladı.ama öncelikle ilaç tedavisi öneriyorlar.ayrıca daha öncede konu açmıştım.yumurtalıklarda dermoid kisti olan varmı diye bu konuda bana da yardımcı olurmusunuz
canım laparoskopi çok daha iyi ve güvenilir bi yöntem bende aynı ameliyatı geçirdim çikolata kistinden dolayı benim doktorumda açık ameliyatı çocuk istediğim için şiddetle istemedi ve laparoskopiyle 1 günde ameliyat oldum çıktım açık ameliyatla yumurtalıkların zara görebilir dedi ve laparoskopiyi önerdi bence sende kapalı olanı tercih etmelisin bu arada ben florans nagtinhgelde beşiktaşta oldum doç. dr. yücel karaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?