• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozis hastası olup tüp bebek yoluyla hamile kalanlar..

86umut86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
291
212
63
Merhaba arkadaşlar ;

Benim gibi endometriozis hastası olup gebe kalan arkadaşların desteğine ihtiyacım var..
Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi ben ve benim gibi arkadaşlara aktarırsanız çok güzel olur.

Merhaba arkadaşlar ;

Benim gibi endometriozis hastası olup gebe kalan arkadaşların desteğine ihtiyacım var..
Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi ben ve benim gibi arkadaşlara aktarırsanız çok güzel olur.

Merhaba .bende endometriozis hastası idim .ocak ayında laparoskopi yapıldı ve nisan ayında normal yolla hamile kaldım.inşallah sizinde herşey gönlünğzce olur

Çok sevindim senin adına canım.. Inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini..çikolata kistin kaç cm di ve başka bir sorunun varmıydı ?

Merhaba arkadaşlar ;

Slm canm bende de var bu hastalik.haftaya ameliyat olucam bi de oyle deniycem.daha once bi tup bebek denemem oldu.tedavi suresince hersey cok yolundaydi ama kimyasal gebelikle sonuclandi.bakalim neler olacak..hakkimizda hayirlisi

Slm canm bende de var bu hastalik.haftaya ameliyat olucam bi de oyle deniycem.daha once bi tup bebek denemem oldu.tedavi suresince hersey cok yolundaydi ama kimyasal gebelikle sonuclandi.bakalim neler olacak..hakkimizda hayirlisi
Kistin büyük mü neden ameliyatı tercih ettin ?

Kistin büyük mü neden ameliyatı tercih ettin ?
Kistim 6 cm.daha once tup denedigimizde etkisi olmaz bosuna ameliyat yapmayalimdedi doktor.simdi baska bi doktoa gidiyorum.ayrica rahimde de miyom vardi.simdiki doktorum miyomu alalim kisti de aspire edelim yani icini bosaltalim dedi.bende hic tereddutsuz kabul ettimartik sıkıldm.bi de boyle deniycem.umarim iyi olur

benim de 5 cm canım ama daha kistin yaydığı yoğun iltihaptan dolayı ameliyat olduğum için ameliyatı önermedi doktor..umarım bu sefer olur canım..

benim de 5 cm canım ama daha kistin yaydığı yoğun iltihaptan dolayı ameliyat olduğum için ameliyatı önermedi doktor..umarım bu sefer olur canım..
Insallah canm bu sefer yuzun guler.sen daha once ameliyat oldun yani.kapalimiydi acikmiydi.zor oldumu.bu ameliyat baya buyudu gozumde yaa.olsa da bitse artik:(

Canım ben acil alındın ameliyatı şiddetli karın ağrısıyla , ne olduğu bilinmeden.. Senin olacağınla alakası yok sezeryandan büyük dikişim vardı benim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu ameliyat sana şifa olur..

selam kızlar ben de durumumu paylaşayım belki bazılarına yardımcı olurum. iki tane de çikolata kistim vardı(3ile 5cm). 8 yıllık evliyim.ilk başta soğan kürü ile biraz küçüldü. ilk baharda üniversite hastanesinde endometriozis teşhişi konuldu ve kistleri de bu rahatsızlıktan kaynaklandığı söylendi. Doktor ilk başta ameliyat dedi. Sonra yumurta rezervine bakıldıgında AMH 1,55 (az) cıkınca ameliyattan vazgeçip direk tüp bebek dedi.Ama direk dediği hastalık gerilesin diye 4 ay boyunca iğne ile menopoza soktular. Kistler 1-2 cm ye kadar kücüldü.Gecen ay hormon ilaçlarıyla 3 tane embriyo oldu(5.güne). 8 gün önce 1 tane(A kalite) transfer yapıldı.2 tane (Bkalite) donduruldu.Bugun dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik ikinci cizgiyi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

selam kızlar ben de durumumu paylaşayım belki bazılarına yardımcı olurum. iki tane de çikolata kistim vardı(3ile 5cm). 8 yıllık evliyim.ilk başta soğan kürü ile biraz küçüldü. ilk baharda üniversite hastanesinde endometriozis teşhişi konuldu ve kistleri de bu rahatsızlıktan kaynaklandığı söylendi. Doktor ilk başta ameliyat dedi. Sonra yumurta rezervine bakıldıgında AMH 1,55 (az) cıkınca ameliyattan vazgeçip direk tüp bebek dedi.Ama direk dediği hastalık gerilesin diye 4 ay boyunca iğne ile menopoza soktular. Kistler 1-2 cm ye kadar kücüldü.Gecen ay hormon ilaçlarıyla 3 tane embriyo oldu(5.güne). 8 gün önce 1 tane(A kalite) transfer yapıldı.2 tane (Bkalite) donduruldu.Bugun dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik ikinci cizgiyi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

senin adına çok sevindim canım..sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip eder..bizlerede dua et ilk denemede bizde bebek sahibi olalım..

Back
X