- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
kedici kız bebeğin olacaktır üzülmene kafana takmana gerek yok ben hamileyim 2 aylık arkadaşım da hamile 4 aylık aynı kistten ikimizdede var burada tanıştık.ayrıntı istersen hepsi çikolata kisti ve adı altında aralık ayından bu yana orada gün gün yazışıyoruz.şu an ikimiz bebek bekliyoruz.sevgiyle kal.umudunu yitirme.
kedici kız bebeğin olacaktır üzülmene kafana takmana gerek yok ben hamileyim 2 aylık arkadaşım da hamile 4 aylık aynı kistten ikimizdede var burada tanıştık.ayrıntı istersen hepsi çikolata kisti ve hamile kalamama sendromu adı altında aralık ayından bu yana orada gün gün yazışıyoruz.şu an ikimiz bebek bekliyoruz.sevgiyle kal.umudunu yitirme.
Kedicikız ben de aynı hastalıkla uğraşıyorum. Ben 2005 yılında laporoskopi ile çikolata kistimi aldırdım. Fakat bu sene yine hortladı maalesef. Hatta bu nedenle aşılamam iptal oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Doğum kontrol hapı kullanacağım.
hamile kalamama sendromu bu forumdan yazılarını okumuştum
sevindim hamiş olmana.a.s.allah kucağına almayı güzel günlerini görmeyi nasip etsin
canım arkadaşım peki hamile kaldığımda bebişle beraber o da büyür ve bebek anamali doğarsa böyle bir risk de var değil mi? bir de benim endometriozisin olduğu taraftaki kanalım şişmiş ve tıkanmış galiba bu dqa benim için bir imkansızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?