Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

A.selam canim elhamdulillah Rabbimin emaneti yavrumuzu pazartesi sabaha karsi kucagimiza aldik :) Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin insallah..
Çok şükür Allah'a çok geçmiş olsun gözünüz aydın olsun canım çok sevindim Allah pişman etmesin saglıkla büyütmeyi nasip etsin.sen nasılsın,melegin nasıl?saglık durumuz canım.Normal dogum yaptın galiba.:halay::halay::halay::anne::anne::anne:Öpüyorum ikinizide:KK15:

Çok şükür Allah'a çok geçmiş olsun gözünüz aydın olsun canım çok sevindim Allah pişman etmesin saglıkla büyütmeyi nasip etsin.sen nasılsın,melegin nasıl?saglık durumuz canım.Normal dogum yaptın galiba.:halay::halay::halay::anne::anne::anne:Öpüyorum ikinizide:KK15:
amiinn cok sagol canim cok tesekur ederim, cok iyiyiz elhamdulillah, yogunluktan dolayi bakamadim buraya :oops:cok sukur melegimde bende cok iyiyiz. normal dogum yaptim elhamdulillah, hicbir agri kesici hicbisey kullanmadan kendiliginden geldi yavrumuz :)
siz nasilsiniz? yavrun nasil? biraz buyumustur simdi adi neydi yavrunun?
ayyy ne güzel Allah hayirli sağlıklı ömür versin :) tebrik ederim :)
cok tesekur ederim canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese ve sizlerede nasip etsin insallah canim

Kızlar mrb nasılsnz hıc sesınız cıkmıyor? mirjam mirjam nasılsın nasıbgidiyo? Kojol Kojol sen nasılsn nası gidiyo? Buarada ben amelıyat olucam inşallah salı günü dua edin bana kızlar nolur hersey yolunsa gitsin hayrlısnı versn rabbım..heyecan basladı bende:(

Kızlar mrb nasılsnz hıc sesınız cıkmıyor? mirjam mirjam nasılsın nasıbgidiyo? Kojol Kojol sen nasılsn nası gidiyo? Buarada ben amelıyat olucam inşallah salı günü dua edin bana kızlar nolur hersey yolunsa gitsin hayrlısnı versn rabbım..heyecan basladı bende:KK43:
Ne ameliyatı cnm bendede çikolata kisti var

Çikolata kisti amelıyatı cnm.sağlı sollu ıkı tane var onlar alınacak bırı 4cm e yakın digeri 2.senin nasıl
Çok geçmiş olsun canım benim de sağlık sollu iki tane ve boyutlarımiz aynı. Daha doğrusu en son 5 ay önce gitmiştim uzun süredir ara verdim çünkü Dr a gitmekten de yoruldum. Dr bana ameliyat önermedi olmakta istemiyorum açıkçası. Senin ca125 değerine bakıldı mi kaç çıktı bakildiysa

Çok geçmiş olsun canım benim de sağlık sollu iki tane ve boyutlarımiz aynı. Daha doğrusu en son 5 ay önce gitmiştim uzun süredir ara verdim çünkü Dr a gitmekten de yoruldum. Dr bana ameliyat önermedi olmakta istemiyorum açıkçası. Senin ca125 değerine bakıldı mi kaç çıktı bakildiysa
Canm cok saol sanada gecmıs olsun..bakılmstı kıstı ogrendgmde ama ıyı cıkmştı degerım...benm olumsuz tup bebek denemem var 2keretaze embrıyo 2kere dondurulms..hepsı negatıf..artık amelıyat olmaya karar verdık..ve ıkı senedr amelıyat olmak hıc aklmda yoktu ama cok arastrdm turkıyede bu işi en iyi yapanlardan birine amelıyat olucam..ıcım rahat o yuzden..bide lazer laparoskopı olucam o yüzden karar verdm yoksa rezervlere zarar olur dıye hıc dusunmuyordk amelıyatı..senjn denemem varmı?hıc hamile kaldnmı?

Canm cok saol sanada gecmıs olsun..bakılmstı kıstı ogrendgmde ama ıyı cıkmştı degerım...benm olumsuz tup bebek denemem var 2keretaze embrıyo 2kere dondurulms..hepsı negatıf..artık amelıyat olmaya karar verdık..ve ıkı senedr amelıyat olmak hıc aklmda yoktu ama cok arastrdm turkıyede bu işi en iyi yapanlardan birine amelıyat olucam..ıcım rahat o yuzden..bide lazer laparoskopı olucam o yüzden karar verdm yoksa rezervlere zarar olur dıye hıc dusunmuyordk amelıyatı..senjn denemem varmı?hıc hamile kaldnmı?[/QUOTE
Ben tüp bebek ya da aşılama denemedim henüz ama sanırım bi kaç aya başlayacağız tedaviye. Benim hormonlara hsg ye filan bakıldı Dr doğal yolla olur dedi o yüzden 1 yıldır uğraşıyoruz ama meğerse eşimde morfoloji yüzde 1 mis. O yüzden sanırım bizim Dr tüp bebek denememiz lazim

Anladm cnm benm eşimdede morfoloji %1 ;(allah hakkımzda hayrlısnı versin cnm.

Anladm cnm benm eşimdede morfoloji %1 ;(allah hakkımzda hayrlısnı versin cnm.
Durumumuz neredeyse aynı kist boyutlarımiz morfoloji ikimizin de benzer. Umarım. En kısa sürede bebeğine kavuşursun bana da umut olursun. Morfoloji de imsi tekniğini öneriyorlar diğer türlü tüp bebeğin tutma ihtimali daha düşükmüş morfoloji sorunu olunca.

Denizli ve çevresinde yaşayanlara çok güvendiğim ve sevdiğim doktorum Doc. Dr. Yunus AYDIN 'ı tavsiye ederim. İzmirde otutmama rağmen izmirde kimseye güvenemediğim için ona gittim. Daha önce izmrde 2 aşılamam 1 tüp tedavim yapıldı. Oysa over rezervim azmış ve çikolata kistim varmış. Yunuıs Bey son çalışmaları çok yakından takip ediyor, zaten akademisyen kendisi.
Bu süreç zor bir süreç güven duyabileceğiniz bir doktorunuzun olması çok önemli. Yunus Bey ile tanışmanızı öneririm!!!

Durumumuz neredeyse aynı kist boyutlarımiz morfoloji ikimizin de benzer. Umarım. En kısa sürede bebeğine kavuşursun bana da umut olursun. Morfoloji de imsi tekniğini öneriyorlar diğer türlü tüp bebeğin tutma ihtimali daha düşükmüş morfoloji sorunu olunca.
Cnm mrb nasılsın ne yaptn varmı bi gelişme ben ayın 8inde amelıyat oldum..şuan iyiyim cok sukur..sendr ne var ne yok

Cnm mrb nasılsın ne yaptn varmı bi gelişme ben ayın 8inde amelıyat oldum..şuan iyiyim cok sukur..sendr ne var ne yok
Canım geçmiş olsun ameliyatın nasıl geçti. Ben aşılamaya geçtim geçen hafta klomen kullandım pazartesi gel dedi Dr çatlama iğnesi vurup aşılama yapacak önce. Ama çok umudum yok açıkçası ne olur ne olmaz deneyelim önce dedik ama bizde hem kist hem morfoloji sorunu olduğu için pek ihtimal vermiyorum aşılama ile

Canım geçmiş olsun ameliyatın nasıl geçti. Ben aşılamaya geçtim geçen hafta klomen kullandım pazartesi gel dedi Dr çatlama iğnesi vurup aşılama yapacak önce. Ama çok umudum yok açıkçası ne olur ne olmaz deneyelim önce dedik ama bizde hem kist hem morfoloji sorunu olduğu için pek ihtimal vermiyorum aşılama ile
Cnm inşallah tedavım guzel sonuclar veriri..bizdede morfolojı var amelıyatm basarılı gecti cok şükür..dr um normal yolla gebe kalablrdn ama morfoljı var o yuzden tup bebek dedi bakalm hayrlısı olan hakkmzda

Selam arkadaşlar. Bnde de 3 adet çikolata kisti var. 5.5 cm ve 2 tanesi 2,5 cm. Eşimde de morfoloji sorunu var. Tüp bebek deniyoruz,uzun protokol uygulanıyor. Adetimin 5. günü kistlerim aspire edildi. inşallah hemen büyümezler büyüyene kadar bebek olur diye dua ediyorum. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inaşşalah. anne olmak isteyene anne, kardeş isteyene kardeş :))

Back
X