Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Selam arkadaşlar. Bnde de 3 adet çikolata kisti var. 5.5 cm ve 2 tanesi 2,5 cm. Eşimde de morfoloji sorunu var. Tüp bebek deniyoruz,uzun protokol uygulanıyor. Adetimin 5. günü kistlerim aspire edildi. inşallah hemen büyümezler büyüyene kadar bebek olur diye dua ediyorum. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inaşşalah. anne olmak isteyene anne, kardeş isteyene kardeş :))
Canım çok geçmiş olsun inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir. Bende de iki tane kist var eşimde de morfoloji yüzde 1. Bi aşılama oldum negatif o yüzden tüp bebek denemeye karar verdik ama merak ettiğim bu kist aspirasyonu nasıl oluyor. Genel anestezi altında mı yoksa unutulmadan mi yapılıyor eğer unutulmadan sa çok ağrı oluyor mu

Mrb cnm iyim sen naslsn?daha dr a gitmedm ameliyattan sonra 1defa regl oldm bide bugun oldum yeni gidicem şimdilik bınsıkıntı yok gibi bakalm umarm tekrarlamaz:KK43:sendemi dusunuyosun amelıyatı
benim biri 2cm diğeri 1 cm. doktorlar küçük olduğu icin ameliyat önermiyor ama ilerde büyürse mecbur olcam:( ameliyat yumurtalık rezervini azaltabiliyo filan diyorlar ya ondan korkuyorum

benim biri 2cm diğeri 1 cm. doktorlar küçük olduğu icin ameliyat önermiyor ama ilerde büyürse mecbur olcam:KK43: ameliyat yumurtalık rezervini azaltabiliyo filan diyorlar ya ondan korkuyorum
Haklısın cnm ole diyolar ben bekledım 4defa transfer oldu negatif o yuzden artk amelıyat olmaya karar verdm cunkü kistle hamıle kalamadm..bide ben yucel karamanda amelıyat oldm o lazer yontemıyle yapıyo ve cok daha az zarar verıo lazer oldugu ıcın..inşallah sana gerek kalmaz canım...amelıyat oncesi amh 4.06 dıydı dusuk olsaydı belkı olmazdm..sındı kac oldu merak edıyorm ıki gun once kan verdm amh ıcın bakalm nası bı degısklık olusmus..

Haklısın cnm ole diyolar ben bekledım 4defa transfer oldu negatif o yuzden artk amelıyat olmaya karar verdm cunkü kistle hamıle kalamadm..bide ben yucel karamanda amelıyat oldm o lazer yontemıyle yapıyo ve cok daha az zarar verıo lazer oldugu ıcın..inşallah sana gerek kalmaz canım...amelıyat oncesi amh 4.06 dıydı dusuk olsaydı belkı olmazdm..sındı kac oldu merak edıyorm ıki gun once kan verdm amh ıcın bakalm nası bı degısklık olusmus..
ameliyat olup yumurtalik rezervi ayni olanlar da var insallah sende de olumsuz bi etkisi olmamistir cnm. bu cikolata kisti gercekten başa bela. benim de 2 aşılama negatif 2 tüp bebek denemesi de kimyasal gebelik oldu. üstelik hersey o kadar mükemmeldi ki tüp bebekte doktor kesin hamilesin gözüyle bakiyordu :( basarisizliklarimin nedeni bence cikolata kisti çünkü herseye bakıldı hic bi sebep bulunamadi. bi histeroskopi kaldi yaptirmadigim ona da gerek yok dediler ama onu da yaptircam.
2 senedir büyümedi insallah büyümez. küçük olmasina ragmen başa dert :(
kistinin tekrarlamamasi icin omega, koenzim, ari sütü, devit vs gibi bağışıklık sistemi güçlendirici takviyeler kullanmani tavsiye ederim. sonuclarini merakla bekliyor olacağım

Selamun aleykum kizlar beni hatirlayan varmi 2.tup bebegimle bi oglum olmustu 2 yasinda.cookk denedik kardesi icin.bu yaz tup bebek yaptircaktk ama bi mucize oldu bugun gebe oldugumu ogrendim.insallah sonuna kadar gider.rabbim isteyen herkese nasip etsn

Selamun aleykum kizlar beni hatirlayan varmi 2.tup bebegimle bi oglum olmustu 2 yasinda.cookk denedik kardesi icin.bu yaz tup bebek yaptircaktk ama bi mucize oldu bugun gebe oldugumu ogrendim.insallah sonuna kadar gider.rabbim isteyen herkese nasip etsn
Aleykum selam caniimmm hatirlamammi seni hic cok sevindim Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah ne guzel masallah kendiliginden olmus benim ikinci yavrum kizimda icsi yontemiyle oldu Rabbim isteyen herkese versin bu mutlulugu insallah..

Meb kızlar nasılsınız? hatibulut hatibulut senın adına col sevındım canm allah bağışlasın bebegını..buraya yazmayalı uzun zaman oldu en son amelıyattan bahsetmısim..ben amelıyat oldum uzerıne tup bebek denedık sonuc ılk once pozıtıf cıktı cok sevındık ama degerım azdı ve katlanmadı yani kımyasal gebelık oldu aslında bu bıle bıseydı bızım ıcın dr da aynısını soyledı...daha sonra dondurulmuslarla denedık o negatıf oldu sımdılk beklemedeyız ıkı tane daha dondurlmus var umarım onlarla olur lutfen bana da dua edın:((gercekten yoruldum artk:((2 senede 6tane transfer gecırdım:(

Meb kızlar nasılsınız? hatibulut hatibulut senın adına col sevındım canm allah bağışlasın bebegını..buraya yazmayalı uzun zaman oldu en son amelıyattan bahsetmısim..ben amelıyat oldum uzerıne tup bebek denedık sonuc ılk once pozıtıf cıktı cok sevındık ama degerım azdı ve katlanmadı yani kımyasal gebelık oldu aslında bu bıle bıseydı bızım ıcın dr da aynısını soyledı...daha sonra dondurulmuslarla denedık o negatıf oldu sımdılk beklemedeyız ıkı tane daha dondurlmus var umarım onlarla olur lutfen bana da dua edın:KK43:(gercekten yoruldum artk:KK43:(2 senede 6tane transfer gecırdım:KK43:
Inşallah dondrulmuslarinla mucizene kavuşursun cnm bende çikolata kisti magduruyum bende çok uğraştım ikinci tüp bebek denememle hamileyim hala korkyrm cnku düşük riskim var inşallah sağ salim kucağıma alırım sende sakin umidini kaybetme

Meb kızlar nasılsınız? hatibulut hatibulut senın adına col sevındım canm allah bağışlasın bebegını..buraya yazmayalı uzun zaman oldu en son amelıyattan bahsetmısim..ben amelıyat oldum uzerıne tup bebek denedık sonuc ılk once pozıtıf cıktı cok sevındık ama degerım azdı ve katlanmadı yani kımyasal gebelık oldu aslında bu bıle bıseydı bızım ıcın dr da aynısını soyledı...daha sonra dondurulmuslarla denedık o negatıf oldu sımdılk beklemedeyız ıkı tane daha dondurlmus var umarım onlarla olur lutfen bana da dua edın:KK43:(gercekten yoruldum artk:KK43:(2 senede 6tane transfer gecırdım:KK43:

Canim bende yeni evliyken ogtendm cikolata kistimi 2 yil hastanelerde ameliyatlar asilamalar tup bebekler.2 nci tup bebegm tuttu doktorlar normal yolla olmaz dedi ama Allahin hikmeti iste..benmdr ilki tutup kimyasal olmustu bu iyi bsy demsti doktorum.sana tavsiyem yasin cok buyuk dglse biraz kafa dinle 3 ay fln oluruna birak hic duaunme hayatını yasa .snra ins olur olmazsa gider sakin kafayla baslarsinz olurmu.duamdasn ins rabbim gonlune gore versn evladini aminnn

Aleykum selam caniimmm hatirlamammi seni hic cok sevindim Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah ne guzel masallah kendiliginden olmus benim ikinci yavrum kizimda icsi yontemiyle oldu Rabbim isteyen herkese versin bu mutlulugu insallah..

Resmini gordum masallah sende ikinci yavruna kavusmussun darisi basima ins canim cok opuyormmm

Benim de ilk iki tüp denemesi kimyasal gebelik oldu. doktorlar cikolata kistinin transferden sonrasina olumsuz etkisi olmaz diyor :( simdi 3. denemeye başladık bu sefer baskilayici igneler ve dk haplari ile kistleri kucultmeye çalışıyor doktor. histeroskopi olacak bir de bakalim insallah bu sefer mutlu son olur

Benim de ilk iki tüp denemesi kimyasal gebelik oldu. doktorlar cikolata kistinin transferden sonrasina olumsuz etkisi olmaz diyor :KK43: simdi 3. denemeye başladık bu sefer baskilayici igneler ve dk haplari ile kistleri kucultmeye çalışıyor doktor. histeroskopi olacak bir de bakalim insallah bu sefer mutlu son olur
kistiniz kac cm ve kaçtane var?

canim cok gecmis olsun cok uzuldum... :( sabret ne olur biliyorum gercekten cok zor :( Rabbim sabir versin benim tedavilerim toplam 5 yil surmustu ve simdi iki tane dunyalar tatlisi yavrum var Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. seni o kadar iyi anliyorumki benim suan ayagimda topuk dikeni cikti aylardir sizliyor uzerine basamiyorum onun icin bile doktora gitmek istemiyorum biliyorum komik gelecek ama inan korkuyorum :)

Inşallah dondrulmuslarinla mucizene kavuşursun cnm bende çikolata kisti magduruyum bende çok uğraştım ikinci tüp bebek denememle hamileyim hala korkyrm cnku düşük riskim var inşallah sağ salim kucağıma alırım sende sakin umidini kaybetme
canim Raabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. cok sevindim

Benim de ilk iki tüp denemesi kimyasal gebelik oldu. doktorlar cikolata kistinin transferden sonrasina olumsuz etkisi olmaz diyor :KK43: simdi 3. denemeye başladık bu sefer baskilayici igneler ve dk haplari ile kistleri kucultmeye çalışıyor doktor. histeroskopi olacak bir de bakalim insallah bu sefer mutlu son olur
cok gecmis olsun canim tedavin hayirli vede bebisli olsun insallah..

Back
X