Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canim cok gecmis olsun cok uzuldum... :KK43: sabret ne olur biliyorum gercekten cok zor :KK43: Rabbim sabir versin benim tedavilerim toplam 5 yil surmustu ve simdi iki tane dunyalar tatlisi yavrum var Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. seni o kadar iyi anliyorumki benim suan ayagimda topuk dikeni cikti aylardir sizliyor uzerine basamiyorum onun icin bile doktora gitmek istemiyorum biliyorum komik gelecek ama inan korkuyorum :)
Canım cok gecmıs olsun yoo komık gelmıo ınan bende senın gibiyim gidesim gelmıyo;(5yıl oldu evleneli bizimde ıkı senedirde tedavi goruyorum :(zaman okadar cabuk gecıyoki:(allah bağışlasın bebişlerini canım..:KK200:

Canım cok gecmıs olsun yoo komık gelmıo ınan bende senın gibiyim gidesim gelmıyo;(5yıl oldu evleneli bizimde ıkı senedirde tedavi goruyorum :KK43:zaman okadar cabuk gecıyoki:KK43:allah bağışlasın bebişlerini canım..:KK200:
aminn sagol canim cok tesekurler evet zaman ucup gidiyor benim oglum oldugunda evliligimizin 7. yiliydi herkes artik umidi kesmisti bizden hatta doktorum bile... kimse hamile olduguma bile inanmiyodu:) ama cok sukur Rabbim verdi mucizesini... Rabbim sana ve isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..

38 yaşındayım kendimi bildim bilemi adet ağrılarım şiddetli olur bekarken gittiğim bi kadın doğum uzmanı makattan muayene etti salak salak espiriler.ne tahlil ne usg ne bişey hormonların fazla çalışyor dedi gönderdi nasıl anladıysa artık o gün bugündür kadındoğumculardan nefret ettim hiçte gitmedim 2 gün önce artık gebelik düşünüyorum diye zar zor doktora gittim 5 cm lik çukulata kistim varmış solda.2 gündür canım ciddi sıkıldı salı tahlil mahlil istedi bakalım tekrar gidicem.eşimde bir sıkıntı yok.bakalım rahim filmi hormon seviyesi yumurta rezervi ne durumda ben direk tüp bebeğe başlıcam sanırım

38 yaşındayım kendimi bildim bilemi adet ağrılarım şiddetli olur bekarken gittiğim bi kadın doğum uzmanı makattan muayene etti salak salak espiriler.ne tahlil ne usg ne bişey hormonların fazla çalışyor dedi gönderdi nasıl anladıysa artık o gün bugündür kadındoğumculardan nefret ettim hiçte gitmedim 2 gün önce artık gebelik düşünüyorum diye zar zor doktora gittim 5 cm lik çukulata kistim varmış solda.2 gündür canım ciddi sıkıldı salı tahlil mahlil istedi bakalım tekrar gidicem.eşimde bir sıkıntı yok.bakalım rahim filmi hormon seviyesi yumurta rezervi ne durumda ben direk tüp bebeğe başlıcam sanırım
Bendede tam olarak aynı sıkıntı var :) bende tüple aşılama arasinda gidip gelsemde son karar önce aşılama

Değil cnm kromozom analizi testi yaptılar kurtajdan parca alıp patolojiye gönderdiler bide kanda kromozom testi yaptrdim eşimle ikimiz dha çıkmadi senin bellimi
Canım senınle daha once konusmustuk kistin tekrar etmıstı ama hamıle kaldıgnı bılmıyordum..kendılıgınden mi olmustu?cok üzüldüm canm inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın.

Back
X