Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canım senınle daha once konusmustuk kistin tekrar etmıstı ama hamıle kaldıgnı bılmıyordum..kendılıgınden mi olmustu?cok üzüldüm canm inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın.
Yok cnm kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek yaptrmistim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu minigimin almak zorunda kaldılar :( inşallah bi mucize olur cnm tekrar tedavi olmaya korkyrm ara verdim sen naptn

Yok cnm kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek yaptrmistim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu minigimin almak zorunda kaldılar :KK43: inşallah bi mucize olur cnm tekrar tedavi olmaya korkyrm ara verdim sen naptn
Evet Ara verip dınlen canm bıraz..bende napym tekrarladı benmkıde sag tarafta 2cmlik cıktı tekrar dondurlmuslarla denıyecegız .

Evet Ara verip dınlen canm bıraz..bende napym tekrarladı benmkıde sag tarafta 2cmlik cıktı tekrar dondurlmuslarla denıyecegız .
Benmde solda 1.5 cm cnm inşallah büyümüz ikimizinde . Senin dondurulmuş kalmış çok şükür benim ikisinde de kalmadi dondurulcak embryo. Ne zaman deniceksin nerde

Yok cnm yeni baktrdim sonuç çıkmadi dha ama tüp bebekte önlem amaçlı kan sulandırıcı vermişlerdi
Ben kan sulandirici kullandım yine de kalbi durdu dozu az gelmis olabilir . Sana tavsiyem protein s protein c Homosistein AntitrombinIII bunlara da baktır .

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle
Allah razı olsn cnm çok sevindim inan böyle mucizeler duyunca umudum artıyor. Ben iki kere tuo bebek denedim ilki tutmadı ikinci de 9 haftalıkken kalbi durdu malsf. Ben çok araştırdım bu serum meselesini söyledim doktra banada yapılmasını istedim ben üniversite hastanesinde yaptrdm ordaki doktorlar dinlemiyorlar bildiğini yapıyolar dha çok dinlesinler diye tüp bebek merkezinin en basında ki doktrinin muayenesine gittim orada çok ilgilendi ama telefonla arayıp serum meslsni anlattığımda beni tersledi ve telefonu kapattı. Son 1 devlet hakkım kaldı oyuzden yaptırmakta korkyrm ama beklesemde olmuyor :-(

Allah razı olsn cnm çok sevindim inan böyle mucizeler duyunca umudum artıyor. Ben iki kere tuo bebek denedim ilki tutmadı ikinci de 9 haftalıkken kalbi durdu malsf. Ben çok araştırdım bu serum meselesini söyledim doktra banada yapılmasını istedim ben üniversite hastanesinde yaptrdm ordaki doktorlar dinlemiyorlar bildiğini yapıyolar dha çok dinlesinler diye tüp bebek merkezinin en basında ki doktrinin muayenesine gittim orada çok ilgilendi ama telefonla arayıp serum meslsni anlattığımda beni tersledi ve telefonu kapattı. Son 1 devlet hakkım kaldı oyuzden yaptırmakta korkyrm ama beklesemde olmuyor :-(
Allah senden de razı olsun canım. Çok üzüldüm böyle bir şekilde davranılmasına. Tamam aynı sorun ve isteklerle gelen çok kişi vardır ama bizim psikolojimizi anlamayanda doktor olmasın bi zahmet. Serum tedavisi belki denk geldi. Yapmazlarsa olmayacak diye düşünme. Kafa olarak da kendini hazırla olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama stres yapma lütfen. Umarım son tedavinde bebeğini kucağına alırsın canım.

Allah senden de razı olsun canım. Çok üzüldüm böyle bir şekilde davranılmasına. Tamam aynı sorun ve isteklerle gelen çok kişi vardır ama bizim psikolojimizi anlamayanda doktor olmasın bi zahmet. Serum tedavisi belki denk geldi. Yapmazlarsa olmayacak diye düşünme. Kafa olarak da kendini hazırla olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama stres yapma lütfen. Umarım son tedavinde bebeğini kucağına alırsın canım.
Amin cnm Inşallah. Dha hazır değilim tedavi olmaya biraz dha beklicem sanırım Rabbim bana ve benm gnu olanlara acısın dualarımzi kabul etsin:dua:

sunnycat sunnycat cnm bende seninle aynı durumdayım, yazdım zamanında burda, okurdum olumlu olanları merak ederdim sonunda bende aldım kucağıma şükürler olsun, iki düşüğüm oldu benimde, serum tedavisi + hersey uygulandı bu kez, hangisi işe yaradı bilmiyorum ve devamı geldi şükürler olsun, bende umut olsun istedim, umudunuzu kesmeyin lütfen..

sunnycat sunnycat cnm bende seninle aynı durumdayım, yazdım zamanında burda, okurdum olumlu olanları merak ederdim sonunda bende aldım kucağıma şükürler olsun, iki düşüğüm oldu benimde, serum tedavisi + hersey uygulandı bu kez, hangisi işe yaradı bilmiyorum ve devamı geldi şükürler olsun, bende umut olsun istedim, umudunuzu kesmeyin lütfen..
Çok şükür çok sevindim canım

Canım merhaba hala buralardaysan bir şey sormak istiyorum

arkadaşlar bi kaç yıl önce bu forumun müdavimiydim..2 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra 4 cm kist için aşırı ağrılarım yüzünden ameliyat oldum.ankara tıp murat sönmezer hoca sağolsun çok temiz bi ameliyat yaptı ama ne kadar güzel geçse de bi süre sonra rezerv azalması fsh yükselmesi kaçınılmaz oluyor..sonrasından murat hocayla bu kez 2 denememiz daha oldu ve çok şükür 4. de tuttu..14 aylık kızım var..Bir zamanlar ne kadar imkansız gelirdi ve umudumu kaybettiğim zamanlar çok olmuştu..Şimdi belki biraz moral olurum diye yazıyorum çünkü bu hastalıkta en çok morale ihtiyaç var..Son tedavimden öce yine bir cm lik bi kistim vardı ve kullandığım uğur akyolun macunuyla geçti..sonrasında artık her tedavi öncesi yaptığım soğan kürüm..badem fındık ceviz incir atıştırmalıklarım yumurtaların kalitesi için yediklerimdi..fsh ımı hayıt otu içerek dengeledim..ayrıntısı için fsh ı düşüren yöntemler diye bi aratırsanız bazı bloglarda ayrıntılı anlatılmış..sonra bağışıklık sisteminin güçlü olması düzenli uyku düzenli yemek fit olmak önemli..stressten uzak durmaya çalışsam da her defasında stresliyidm.. yine olmadı dedim test gününe kadar hep kendimi yokladım ve olumsuz düşündüm olmadı diye cok ağladım ve evet olmadı..sonuncuda kendimi ibadete verdim tam teslim olmaya çalıştım..bi kaç seans akupunktur tedavisi gördüm..tedavi öncesi ve transfer sonrası.. öncekilerde çok kasmışım hareket etmeyim diye..sonuncuda rahattım yavaş adımlarla yürüyerek her işimi yaptım hatta transfer sonrası yemeğe bile gitmiştik eşimle..öncekilerde aylar öncesinden sağlıklı beslenme kamplarına giren ben bu kez kokoreç işkembe bile yedim..o kadar rahattım..evde gezindim kahvaltı hazırladım..çaydanlık bile kaldırmazken baya ufak ufak hareket ettim..hareketsiz kalmanın bi faydası olduğunu sanmıyorum..zaten tuttuysa ıkıncı ya da üçüncü gün tutmuştur..sonrasında ne yaparsanız yapın o orda inşallah.. tabi bu kadar rahat olmak tecrübeyle oluyo maalesef..test gününü beklemedim tabi:) hiç birinde bekleyemedim..8.gün adet sancılarımla teste gittik eşimle..yok olmadı diyorum çok ağrım var...eşimin hep inancı daha çoktu benden..o olduu sen yanlış hissediyosun diyo.ben benden daha mı iyi bileceksin olmadı heveslenme boşa derken..kan vermeye acile gidiyoruz..insanlar bizim için ne kadar önemli olduğunu bilmiolar tabi bu sonucun..bir saat bekledik, heyecanla gitti eşim sonucu almaya.. ben gidemedim bi kez daha yıkılmak istemedim..eşim beni çağırdı gel hata olmuş, kanda demir eksikiğine bakılmış tekrar kan verceksin..söylene söylene gittim tekrar kan verdim..bi saat daha bekle şimdi..of..bekleyemedik tabi bindik arabaya neresi eserse gittik ..hiç konuşmadık..bi yemek yedik ama neremize nasıl bilmiyorum..sonuç almaya gittik yine ben gidemedim eşim gitti..ben arabada bekliyorum..eşim elinde kağıdı sallaya sallaya koca bi gülümsemeyle koşa koşa geliyo..doktor gebelik var dediii..diye....kağıda baktım 106 yazıyo..8. gün değeri 106.. şimdiye kadar 6 yı bile görmemişken 106...bakıp kalmışım kağıda..çok ağladık tabi..bu arada eşim sonucu almaya gitmeden annem aradı rüyaya yatmıs rüyasında müjdeler olsun oldu demişler..onu da duyunca küçük bi aceba uyanmıştı bizde.. neyse aileleri aradık hemen..cok kişiye söylemedik ama çabuk yayılıyo böyle şeyler..3-4 ay dolana kadar söylemedik pek kimseye..söylenmesini de pek tavsiye etmem.. değer yüksek olunca ikiz bekledik iki kese göründü ama biri 8. hafatada kayboldu..çok şükür minik tatlı kesemiz sağlıkla büyüdü 2014 şubat ayında kucağımızı da evimizi de doldurdu..Şimdi en büyük dileğim Rabbimin iziyle isteyen herkesin bu duyguyu yaşaması..Kendimi çıkmazda hissettiğimde,her bunaldığımda kapısını çaldığım Allahım beni hiç geri çevirmedi..Hep Ona sığındım ve sadece Onda teselli buldum..Kendimi dualara verdim zihnimi böyle şeylerle meşgul ettim..El işleri ile uğraştım..bir blog acmıştım onunla oyalandım..derken kendime yeni meşguliyetler buldum.. sizlere de tavsiye ederim..bu arada burda yazışıp dertleştiğim arkadaşlarım oldu..çevremdeki kimsenin beni anlamadığını düşündüğüm zamnlarda hep burdaydım..Malum eşekten düşenin halini bi düşen anlar..:).. Ha bi de bi günlük tuttum..Gelecekteki evladıma diye..Yaşadıklarımı yazdım..kimseye söyleyemediklerimi.. o zamanki ruh halimi unutmayıp her okuduğumda Rabbime şükretmeme sebep olduğu için iyi ki yazmışım diyorum..bu arada hala yazıyorum ve artık kızıma..:) Ha birde en son denememizzde yaralama yöntemi ve co cultur uygulanmıştı..Rahmin kanlanması ve tutunmayı artırması için bence çok etkili yömntemler..Mutlaka tavsiye ederim..İnşallah siz benim kadar uğraşmazsınız ve hep iyi olumlu insanlarla karşılaşırsınız..Selam ve dua ile..
Allah analı babalı saglıkla buyutsun arkadasım..
siz bir ara bel cektırme demıstınız onun faydası oldumu ?

Back
X