Aaa transfer olmadın mı dahagörüntüsü nasıl oluyormuş, doktorunuz kimdi
Kipkirmizi oldugunu soyledi ve fotograflari gosterdi. Benim biyopsim temiz cikmasina ragmen boyle bir yol izlemek istedigini soyledi. Maalesef ben yurtdisinda tedavi goruyorum suan.görüntüsü nasıl oluyormuş, doktorunuz kimdi
Kronik olup olmadigini anlayamaz ama goruntunun endometrit olduguna eminim dedi bazen biyopside cikmiyor. Bu cok muhtemel bir sonuc dedi. Transfer oncesi antibiyotik tedavisi olmazsan tedavi basarisiz olur dedi. Bizde doktora guvenmeyi sectik. Simdi tedavinin 10. Gunundeyim ilac icmekten yildm.bakalim 14 gun icinde antibiyotik bitecek, doktor nasil bir yol izleyecekGeçmiş olsun
Rahminizin görüntüsü nasıldı doktorunuz kronik endometrit olduğunu nasl anladı, hangi ilaçları kullandınız
İki antibiyotik bir fitil kullaniyorum 14 gun boyinca bide antibiyotik oncesi kalcadan bir igne yaptiGeçmiş olsun
Rahminizin görüntüsü nasıldı doktorunuz kronik endometrit olduğunu nasl anladı, hangi ilaçları kullandınız
Flagly monodoks ve gynomax fitil mi kullanıyorsunuzİki antibiyotik bir fitil kullaniyorum 14 gun boyinca bide antibiyotik oncesi kalcadan bir igne yapti
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİki antibiyotik bir fitil kullaniyorum 14 gun boyinca bide antibiyotik oncesi kalcadan bir igne yapti
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahtedaviniz biter transferiniz sağlıkla tutunur inşallah.
Bende tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardi doktor 2 kutu flagyl 1 kutu zolax 1 kutu fitil verdi, smear testi yapıldı benimde son transferim Mayıs ayında oldu tutmadi bu enfeksiyondan olmuş olabilir diye düşünüyorumsizde endometrit belirtisi olarak akıntı var mıydı?
Benim ilaclar polonyada yazildigi icin onlarin kullandigi yerel ilaclar maalesefFlagly monodoks ve gynomax fitil mi kullanıyorsunuz