• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

Benimde kuzenim çapa tıp gakultesinde tüp bebekci ,

ınşallah canım sağlıkla hamile kalıp evlatlarını büyütürsün canım..

Ya anlamadım her işlem için ayrı ayrı mı para istendi sizden ?

Ha bir de ben co cultur yaptırmıştım geçen denemede...ama alman hastanesi karşı co culture bildiğim kadarıyla..ben daha fazla uzatmak istemediğim için bu kez yaptırmadım co culturu...

Melis seninki geneuygun canım benim benimkinde ilk deneme şuan 2350 euro 5 milayara yakınn

varya şans işi bu git nerede yaptırırsan yaptır olmuyacaksa olmuyor bahceci dünyadaki en iyi 5 tüp benek merkezi içinde ama olmadı ilk denemede ha ben merkzime güveniyorum ayrı.. melis hakkatten sizden neden her deneme için ayrı ayrı istedilerki toplamda 3750 tutuyor galiba işlem ücreti yanii..

badem ben anlamadım canım senin tutan co-cultre ilemiydi ?
bizim kliniktedemi denemen oldu canım

haa be yanlış anlamışım evet badem bizde fakrlı yöntem var toplama oluyor 2-3 saat sonrabi kapsülün içinde sperm ve yumurtalar gelip anne rahmine konuluyor 3 gün sonra kapsül içinde çıkarılıyo transfer yapıluyor canım

orası oyle tabı ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN
AMA COK ILGILENIYORLAR BIZIMKIDE 5 I BULUYOR ıŞTE HEPSI ICINDE

canım benım hastanem bıraz pahalı ıstanbuldakı en ıyı hastane

Hastanenin iyi olması pahallı olması demek değil bitanem..Tüp bebek artık bir ticari sektör oldu malesef...Örnek Amerikan hastanesi de çok pahallı ama her zaman başarılı değil malesef..İnşallah hepimiz gittiğimiz yerlerden yüzümüz gülerek çıkarız.Biz önce Pakize Tarzı hastamesini düşünüyorduk ama son anda vazgeçtik,bize daha yakın diye Kocaeli tıpı düşündük..Şimdi orda hamilelik elde ettikten sonra illa çok daha pahallı bir yere gitmeye gerek yok diye düşünüyoruz açıkçası...

haa bide ilgilenmicekler oyarım vallahi ben gecen gün bi kahve içiçektim onun için bile aradım eşidme diyo herşeyrde arıyosun arıcam tabi bir sürü para döküyoruzz

canım ayretten muayneleredemi para alıyolar meliscim?
bizim ki ooo ooo diyorum çok çok tutmuştu inşallah bunda olur ya bundada olmazsa artık çok korkuyorum evi satıcaz sanırım

pahalı diye illa olacak diye bişi yok zaten ben %100 verseler gitmem tutmayınca napacaklar canlarınımı verecekler o zaman ne bilim belki benim spermimle yapmıyacakar acıkcası benim için merkezin iyi olması lab. aletlerin son teknolojiyle olması gerek çünkü bizimde erkek kaynaklı oldundan lab.çok önemli..

Canım benım hastanem amerıkan hastanesı zaten ama ben basarısız olan cok az kısı duydum ben doktoruma guvenıyorum saolsun Çok ılgılı benımle
hayır canım muayenelere hıc para vermedım

Ben tüp bebeğe başlamadan aylar önce bahçeciyi düşünüyordum..Sonra olumsuz şeyler duyunca vazgeçtim..Hem çok pahallı hem de adam asistanlarına bırakıyor ilk muayeneden sonra dediler..Ben de o kadar para verceksem hep kendi ilgilensin,asistanlara bırakmasın isterim yani..Çok pahallı orası...Vazgeçtim böyle olunca..Ablamın komşusu 3 deneme orda yaptırdı..ilk denemede ikizlere hamile kalmış,2 buçuk aylıkken kaybetmiş bebekleri..Daha sonraki 2 denemede orda..Ama malesef sonuç alınamamış..Parası da cabası...:çok üzgünüm::bbo:

Canım benım hastanem amerıkan hastanesı zaten ama ben basarısız olan cok az kısı duydum ben doktoruma guvenıyorum saolsun Çok ılgılı benımle
hayır canım muayenelere hıc para vermedım

Kazen de ilk Amerikan hastanesinde yaptırmış..Konuşmuştuk bir ara..Çok pahallı olduğunu ve sonuç alamadıklarını söylemişti.Onlarınki üstelik sebepsiz infertiliteymiş..Daha sonra başka bir dr da güzel sonuca ulaşmışlar...:nazar:

Dıyorumya ıŞte nasıp kısmet ıŞı bunlar hastaneyle pek bı alakası yok
allah ol derse olur oyuzden hayırlısını dılemek lazım

Hatta yanılmıyorsam ilk 2 deneme Amerikan da olmuş ama netice alınmamış...3. başka yerde olmuş ve tutmuş..

Aminn inşallah..Benim bu gün daha 2 .günüm..Stresli günler..

Çabucak geçer inşallah..Hep bir bekleyiş olucak artık..

Döllendi mi tututndu mu ? kese göründü mü? kalp atışları nasıl ? vs vs :asigim:

bende bahcecideyim aslında vu biraz etki tepki meselesi .. Benimde ilki oradaydı ama ben biliyorum olacaksa orada olacak eğer bi şekilde orada yaptırmaktan vazgecersem memorialde denerim kesinlikle lab.önemli benim için mustafa bahcenin ilgilenmemesine gelirsek bizim onunla aramızda bi bag oluştu çok gittim geldim tutmayınca kafa tuttum 27 tane soru hazırladım attım önüne böylelikle o bizi ben onu tanımış oldum ve bana çıkardı bi hap verdi tutunmaya yardımcı tek şey bu dedi ama herkeze iyi gelmiyormuş adını bana kimseye verme dedi ama ben verdim arkadaşlara ne tesadüfü benim bildiğim verdiklerimin hep tuttu şimdi ilk muayneyi o yptı sonra ben dedim kimse güveniyosan beni ona emanet et çünkü her akiam degerlendirme toplantısı yapıyolar hastalar hakkında ilk muaynede coraspin verilmedi 2.kontrole gittimde dedim benim coraspine başlamam lazım ali bey dedi mustafa bey zaten söyledi bu ilacı gönderdi size dedi bende şoke oldum tabi .. benim bahsrttiğim kuzenimde çapada tüp doktoru başarıyı artıran tek şey dotkorla hasta arasındaki ilişki diyor o yüzden kimse kırılmasın amerikanında olmadını oldunu duydum bizim kliniğinde zateb yaşıyorum olmadı ilkinde ama kıyrıtık bi semt hastanesinde tutan var aynı sorunlarla o yüzden nereye giderseniz gidin yurt dışıda olsa prosedür değişmiyor çok çetrefilli bi sorun yoksa kadında bi düşününce hepimiz aynı ilacları kullanıyoz lucrin puregon burun spreyi gonol f progesteron vs

Back
X