Asıl transferden sonra canım...hihoyyyttransferden sonrada verıyolarmı ılac yada ıgne
Jel kullanmıştım daha önce...
bana progesteron vermişti iğne , sabah 2 , akşam 2
ama gel görki biz sabah 1 akşam 1 vurdurmuşuz neytimize güveniyosak.. Neden böyle oldu bimiyozz
hülya, ogün yazdım için böle diyonuz demi delikafadulden denizde diyo didikleme diyosun sen didikliyosun diye.. Ne bilim bu sefer bana kalın geldi sorayım dedim..
mapavrili, senin transfer oalcağı günmü 12 idi endometrum
toprak yapılacaklarını bizle paylaş benim hiç öyle bişim yok bendemi yastık götürem
ben o gece hastanede kalıcam zaten tkaip ederler beni bi zahmet delikafadulden
Evet,doğru demiş canım..a.sbıde prednol la monodoksu sadece 5 gun kullanıcan dedi bana
slm kıslar.ben bildiğim kadarını söleyeyim.ben kaybettiğim ilk hamileliğimde kanamalarım olmuştu doktorum badem arkadasımızın dediği progesteron depo adlı iğneyi yaptı.arkadasımızın dediği gibi farkılı birseyi veya zararı yok.sadece etkisi biraz daha fazla oldugu için birkaç gün o yüzden depo.bu düşünce mantıklı bence bademcim.doktorumuza sorup bunu kullanmak lazım.mesela benim doktorum bana yumurta toplamadan sonra iğne vermişti etkili diye.adıda progesteron ithal ilaç oldugu için bulmakta cok zorlanmıştım.bak kimileri jel falan kullanmış.benimki yanaşmamıştı ilaca jele iğne daha etkili dedi.bu depoyu kullanmak dahada mantıklı.
Ben de kararsızımm iğne ile jel yada fitil arasında ama iğne daha iyi diyorsunuz öyle mi?
benim kafam basmadı badem ben gebe kalmadm için sizleer daha tecrübelisiniz şimdi toplama oldu dimi o akşam ilk progesteronu vurucaz ya ben o ilkini bi depodan birde günlük dozdanmı vurdurayım yoksa toplamadan transfere kadar günlük dozla vurdurup , transfer günü sabah günlük doz vurdurup transfer sonrası depomu vurdurmak lazım depo vurduk o gün günlük öteki dozu vurmucazmı ? yada sonraki gün günlük dozu vurmuczmı kafam kaırştı lütfen badem kusura bakma çok sordum ama
ayy ben jel yapamam kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?