Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

slm kıslar.ben bildiğim kadarını söleyeyim.ben kaybettiğim ilk hamileliğimde kanamalarım olmuştu doktorum badem arkadasımızın dediği progesteron depo adlı iğneyi yaptı.arkadasımızın dediği gibi farkılı birseyi veya zararı yok.sadece etkisi biraz daha fazla oldugu için birkaç gün o yüzden depo.bu düşünce mantıklı bence bademcim.doktorumuza sorup bunu kullanmak lazım.mesela benim doktorum bana yumurta toplamadan sonra iğne vermişti etkili diye.adıda progesteron ithal ilaç oldugu için bulmakta cok zorlanmıştım.bak kimileri jel falan kullanmış.benimki yanaşmamıştı ilaca jele iğne daha etkili dedi.bu depoyu kullanmak dahada mantıklı.

Benim evim hastaneye 1.5 saat uzak canım ve altarnatif yok yok doktorla paylaşınca yerimiz var kal bi gece dedi gecen sene akşam yapılmıştı transferim buna karşılık trafik boş olur diye ama bu sene akupunkturda oldundan dolayı 12:00de olacak trafikin en kabarık oldu saatler

bademcim kimse beni uyarmamıştı zaten ben hemen öğrendim eşimin sorunu hiç annelik heycanım olamadı acaba hamilemiyim bile diyemeden tüp ebebkte buldum kendimi keşke biri benide uyarsaydı..

figen cnaım ğeki kızlar bu depo ilacı vurunca mesela sabah vurduk akşam normal progesteron dozamı devam edicez

transferden sonrada verıyolarmı ılac yada ıgne
Asıl transferden sonra canım...hihoyyyt
Jel kullanmıştım daha önce...

Ben de ilk başta sadece jel kullanıyordum..Ama iğne daha çabuk yayılıyor vücutta..hem jel hem de iğne kullanıyordum..günde 2 kez 4 ay boyunca her gün iğne yaptı eşim kalçadan..Ama depo progesteronla her gün değil 4 günde bir...

toprak yapılacaklarını bizle paylaş benim hiç öyle bişim yok bendemi yastık götürem
ben o gece hastanede kalıcam zaten tkaip ederler beni bi zahmet delikafadulden

Şimdilik fazla bir şey yok gülencim sadece bol bol ton balığı süt ananas kayısı gibi yiyecekler var...Şimdi yastık var...Akupunktur işi ayarlanacak...Bu progesteron depo alınacak vurdurulacak...Yeni eklediklerim oldukça paylaşırım sizinle...

günlük dozu kullanıyomuşsun melis badem diyo daha fazla dozlu olanı var yani bir anda daha etkili olanı varmış ben kesin yapacam onu ya

gülencim bencede artık herseyi cok kafana takma.yolunda gitmeyen birsey olursa eminim sölerler.carsamba kesinmi.hadi hayırlısı olsun.allah hayırlısını nasip etsin canııım.

benim kafam basmadı badem ben gebe kalmadm için sizleer daha tecrübelisiniz şimdi toplama oldu dimi o akşam ilk progesteronu vurucaz ya ben o ilkini bi depodan birde günlük dozdanmı vurdurayım yoksa toplamadan transfere kadar günlük dozla vurdurup , transfer günü sabah günlük doz vurdurup transfer sonrası depomu vurdurmak lazım depo vurduk o gün günlük öteki dozu vurmucazmı ? yada sonraki gün günlük dozu vurmuczmı kafam kaırştı lütfen badem kusura bakma çok sordum ama

iğnenin daha etkili oldunu söylüyolar toprak,

figen hoşgeldin istanbula nasıl çok sıcak değilmiii
yaırn kacta doktorda olacan canım

bıde prednol la monodoksu sadece 5 gun kullanıcan dedi bana
Evet,doğru demiş canım..a.s

Biz de öyle düşündük canım.Depo daha mantıklı..Hele ilk etapta fazlasıyla progesterone ihtiyacımız olduğu için iğne daha etkili diye düşünüyorum..Benim eşim de dr...Bana yumurta toplama işleminden sonra depo iğne yapıcak..Günde 1 kez jel kullanacağım..Kanamam olduğunda günde 2 kez iğne ,toplam 100 lük ve 2 jele çıkarmıştık..2 bebeğim de tutunmuştu..Jel de iğne kadar etkili deniyor ama sonra temizlemesi sinir diyor insanı..transfer zamanı ben vajinayı jelden temizlemiştim açıkçası..çünkü tortu olarak kalıyor :1no2: dr da iyi yapmışsın demişti...

kıslar transfer gunu ne ılacı verıyorlar
bana dostınex ıle prognex gebelık testıne kadar kullanılcak dedıler daha ne verırlerki

Ben de kararsızımm iğne ile jel yada fitil arasında ama iğne daha iyi diyorsunuz öyle mi?

Günlük iğne her gün gerekiyor,bir süre sonra sıkıcı oluyor..Ama depo 4 günde bir..
Yumurta toplama işleminden hemen sonra depo iğne yaptıracağım..isterseniz günlük doz da olur ama her gün iğne yerine depo daha mantıklı geliyor bana...Ama günde 1 kez jele de devam edeceğim açıkçası..

Ananası ben de yemiştim..Gene yiyeceğim..

hoşbulduk gülencim.valla biz aksam 7 gibi geldiğimiz için biraz daha serindi.yarın 1 gibi hastanede olucaz canım.iğne konusunda doktorunuza sormadan yapmayın zaten bu ciddi bir konu.depoyu kullanırsan baska progesteron kullanmana gerek olmas canım.çünkü 3-4 günlük bir ilaç.tabi hekiminize danışın ama iğne daha etkili ,miş kıslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…