Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

eevet gerek yok...ama ben günde 1 kez jele devam edeceğim..hihoyyyt

vajinam kıymetli benimm delikafadulden

o zaman deponun mantığı ne sadece daha az iğne vurulmak içinmi günlük doza devam etmiceksek ekstrası neki gene aynı yola çıkıyo

figencim , gündüz çok sıcaktıı canım
yarın bende anestezi ile muayne olucam yineee kaçta gidicem bilmiyom

kıslar transfer gunu ne ılacı verıyorlar
bana dostınex ıle prognex gebelık testıne kadar kullanılcak dedıler daha ne verırlerki

deponun avantajı popnda daha az delik olması.benim gecen sefer beze olmuştu iğne yerlerim agladım hep.benim için süper bir fikir.birde iğneye gitmek işkence.güloş senin yumoşların durumu ne canım?sen klinikteydin dimi?

gulen yakında sana doktora unvanı verırler bebişimmmmmmmm...bı bu kalmıştı araştırmadığın kızzzz

iğne zor ve acı verıcı ama daha rahat bence jel sıkıntı gıttıu gıtmedı...bı yere gıtsen koyma derdı............iğne rahat bu açıdan ama kalçam delındı ve çok acıyoo cunku ığne çokk yağlı......

Ah sorma canım,benim popoda iğne yapacak yer kalmamıştı nerdeyse...Eşim yer bulamamaya başladı iğne yapıcak..Bu yüzden depo çok mantıklı bence de...Öyleki yürürken zorlanmaya başlamıştım kalçama yapılan iğnelerin ağrısından..Eşim enfeksiyon olucak artık diye korkmaya başlamıştı....

belkı bede bant verırler sıze............benım bı tane kolumda..ama yarın sonnnnnnn..ya ıyı ya kotıu bakalım bellı olcekkkk

kendınıze ıyı bakın kızlar.............ıyı geceler bıraz uyumaya çalışımmmmmmmmmmmmmmm

belkı bede bant verırler sıze............benım bı tane kolumda..ama yarın sonnnnnnn..ya ıyı ya kotıu bakalım bellı olcekkkk

o bant östrojen bantı..progesteronu dengelemek için..ben çok az kullanacağım çünkü endometriosizim var..miyomum var..bu bantlar endometriosizi arttırıyormuş....

hadi hayırlı habelerini beklioruz abla.bizi abersiz bırakma..bademcim bide ben dısarıya gidiyodum iğneye gına gelmişti artık eger doktorlar bunu kabul ederse düper olur.allah oraya gelmeyi bi kısmet etsin dee inşallah.

Sorun bakalım ama dr lar çok bilen hasta sevmiyorlar pek kaydirigubbakcemile3
benim gözlemlediğim..dün dr a serklaj olursa mc donalds mı yoksa schirodkar tekniği mi uygulanıyor burada dedim de kadın hönk dedi..bu kadar bilmene gerek yok,dr a bırak dedi..:roflol:

Yok bence bilinçli hasta olmak gerekli her zaman...Dr. çok yoğun olduklarından atlayabiliyorlar bazı şeyleri...Bende soracaklarımı hazırlayıp gidiyorum doktora

badem senin sorunda baya bi ilginçmiş eşinden dolayı mı bu ilgi.senin meslek ne kızu?doktormusun sen?bu arada serklajın ne oldugunu unuttum.neydi?

bu arada kıslar yarın benim için büyük gün.ben yatıyorum.hayırlısı ile yarın tedavim baslıyor.dualarınızı bekliyoruum.ii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…