hoşbulduk gülencim.valla biz aksam 7 gibi geldiğimiz için biraz daha serindi.yarın 1 gibi hastanede olucaz canım.iğne konusunda doktorunuza sormadan yapmayın zaten bu ciddi bir konu.depoyu kullanırsan baska progesteron kullanmana gerek olmas canım.çünkü 3-4 günlük bir ilaç.tabi hekiminize danışın ama iğne daha etkili ,miş kıslar.
vajinam kıymetli benimm delikafadulden
o zaman deponun mantığı ne sadece daha az iğne vurulmak içinmi günlük doza devam etmiceksek ekstrası neki gene aynı yola çıkıyo
kıslar transfer gunu ne ılacı verıyorlar
bana dostınex ıle prognex gebelık testıne kadar kullanılcak dedıler daha ne verırlerki
deponun avantajı popnda daha az delik olması.benim gecen sefer beze olmuştu iğne yerlerim agladım hep.benim için süper bir fikir.birde iğneye gitmek işkence.güloş senin yumoşların durumu ne canım?sen klinikteydin dimi?
belkı bede bant verırler sıze............benım bı tane kolumda..ama yarın sonnnnnnn..ya ıyı ya kotıu bakalım bellı olcekkkk
hadi hayırlı habelerini beklioruz abla.bizi abersiz bırakma..bademcim bide ben dısarıya gidiyodum iğneye gına gelmişti artık eger doktorlar bunu kabul ederse düper olur.allah oraya gelmeyi bi kısmet etsin dee inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?