• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

Kızlar benim çarşamba yumurtalarım toplanıcak bugün 2.kontrole gittim
iğneye başladımda gittimde endometrum ince olarka kayıt edildi
ilk kontrlde 8 mm
bugün gittiğimde 12.3 mm göründü
bu değer bana çok kalın geldi şimdiden artıki bugünde iğne vurdum akşam ve yarında vurucam yani dahada kalınlaşacak çok korkuyorum ne olacak bu böyle pazartesi günü doktorumla konuşacğaım..
bugün başka bi doktor muayne etti bazı sebbelerden dolayı o bi yere kadar kalınlaşır sonra öyle kalır dedi ama inandırıcı gelemedi daha önceden doktoru tanımadım için.
takip yapan dotoru aradım oda toplamada biraz incelir zaten ama biz gebelik için 10 ile 14 arası istiyoruz dedi ama oda ikna edemedi çünkü onuda bi haftadır tanıyorum.. sizler ne diyorsunuz

Gulencim
Cok didiklemiyor musun.Boyle yapinca sen daha iyi biliyorsun ki daha kotu oluyor.Dr.una guven gerisini birak gitsin:)Ben 6 deneme gecirdim hic endometriumuma takilmadim bosver gitsin

selam kızlar benim transferi sayarsak 7.günüm..rahim kalınlığımda 12 milimdi,,bende şuan progestan fitil kullanıyorum..sormak istediğiniz bişe varsa cevap verebilirim.......rabbim hepimizin gönlüne göre versin....:CüvCüv:

esila mısır söyleerim sorun değil herkzin olsunda iki türlüsü var doktorunuuza sorun bence benimki civadan ve demirden arındırılmış öteki demir ve civalı tutar bi ters etki yapar korkarım ben ya , seven seas adı ilacın tutunmaya tek olumlu etkisi olan şey buymuş yemek memek palavraymış

progesteron vuruluyodum ben gecen sene badem yanlış mı yaptık
progesteron depo nedir
Canım doğru..depo sadece daha yoğun..yani depo olarak salınıyo vücuda..tek farkı bu..
kıslar doktor bana ılaclar yazdı ısımlerını yazsam ne için olduklarını bılırmısınız
Söyle eşime sorayım ben a.s branşı ilaçlar zaten..
yani ilk transferi olduntan sonra hemen progesteron depomu vurdulraım bademcim sen nası öğrendin bunu canım ? biz doktorlarımıza soralımmı

meliscim sende doktorna sormadan kullanma

Yumurta toplama işleminden hemen sonra progesteron jel veriyorlar ya canım..bende kanama olunca dr söyledi..biz de tecrube ttik..eşim de onayladı..öyle öğrenmiş olduk kaydirigubbakcemile5

badem ben transferden sonra (anestezi iellmuştu)uyandımda düm düz yatıyodum diğer hatunlar hep bacakları dizlerden kırık şekilde yatıyorduu

kıslar toplamadan sonra doktorun bana verdı ılaclar
prednol
monodoks
dostinex
progynex
ne işe yaradıklarını bılen varmı???

Bu eczanelerde satılıyor değil mi?Dr. sorayım ama ne zararı olur ki fazla progesteronun?

Canım ne zararı olsun..Bilhas gerekli ilk 3 ay..bebeğin tutunması için..hangi dr sorarsanız sorun karşıt bir şey demez bu konudahihoyyyt

evet tabiiki her eczande satılıyor..size vermedi mi jel ye da fitil olarak ?

yanımda küçük bir yastık götüreyim bari...Ajandama not alıyorum yapılcakları..Umut dünyası naparsın:-)

bana progesteron vermişti iğne , sabah 2 , akşam 2
ama gel görki biz sabah 1 akşam 1 vurdurmuşuz neytimize güveniyosak.. Neden böyle oldu bimiyozz

hülya, ogün yazdım için böle diyonuz demi delikafadulden denizde diyo didikleme diyosun sen didikliyosun diye.. Ne bilim bu sefer bana kalın geldi sorayım dedim..

mapavrili, senin transfer oalcağı günmü 12 idi endometrum

toprak yapılacaklarını bizle paylaş benim hiç öyle bişim yok bendemi yastık götürem
ben o gece hastanede kalıcam zaten tkaip ederler beni bi zahmet delikafadulden

kaç doz vuruluyosun melis
bi kere az yahu
sabha akşam olmak gerek
progesteron yok ama sende prednol kortizon diğerlerni bilmiyom hangisi iğne ben isimden tanıyamadım

badem ben transferden sonra (anestezi iellmuştu)uyandımda düm düz yatıyodum diğer hatunlar hep bacakları dizlerden kırık şekilde yatıyorduu
Onlar tecrubeliymiş demek ki .ben de dizlerimi kırıp yatmıştım gamyoncuiremsu
kıslar toplamadan sonra doktorun bana verdı ılaclar
prednol
monodoks
dostinex
progynex
ne işe yaradıklarını bılen varmı???

ben bildiklerimi söyleyeyim,gerisini eşime sorayım :)

prednol: kortizon içerikli bir ilaç..Biraz acıktırırı ama o da tutunmayı sağlıyormuş,

monodoks:antibiyotik

dostinex:prolaktini yüksek olanlarda veriliyormuş..

progynex: progesteron iğnesi..Size söylediğim iğnenin günlük olan dozu hihoyyyt

Back
X