Endoskopik yüz germe - Facelift

Son düzenleme:

Ulthreapy sadece Siskin olan yerlere yapiliyormus, gozalti torbasi veya gidi gibi.

Bu mailden facebook adrsine ulasamadim.ameliyatin oldumu.ne durumdasin???

Bu mailden facebook adrsine ulasamadim.ameliyatin oldumu.ne durumdasin???

canim bana ozel mesaj ile facebook adresini verirmisin? ben sana verdim ama gormedin sanirim, yok ben daha Turkiye ye gelmedim, Nasip ise 14 gun sonra gelecegim.

herkese merhaba.... :)
ben 36 yasindayim, eskiden kalma sıkar leke ve izlerim var çene ve yanak bölgelerimde birde göz kirisikliklari, franksiyonel laser tedavisi iyi olmadi bu yüzden yuz germe düşünüyorum, çok arastiriyorum, buradaki yorumlarin çoğunu okudum çok güzel bilgiler paylaşmişiniz sayenizde birçok detay öğrendim simdiden cok tesekkur ederim...bazi yorumlarda ise hem çok mutlu oldum hem korktum.ben bu ameliyati 2-3 hafta icinde olmayi düşünüyorum fakat hala aklim karışık. 25-50 msj gibi bir sinir koymuşlar anlamadim, bu ameliyati olmuş arkadaslar beni eklerlerse ve fotoğraflarini görebilirsem inanin icim çok rahat karar vericem...
yardimlarinizi bekliyorum bu çok onemli benim icin....

davet gönderen herkes görecek resimleri

merhaba....size istek gönderdim kabul ederseniz cok sevinirim...diger arkadaslarda beni eklerse cok memnun olurum,,,
kendi durumum hakkinda bilgi vereyim
ben 36 yasindayim, eskiden kalma sıkar leke ve izlerim var çene ve yanak bölgelerimde birde göz kirisikliklari, franksiyonel laser tedavisi iyi olmadi bu yüzden yuz germe düşünüyorum, çok arastiriyorum, buradaki yorumlarin çoğunu okudum çok güzel bilgiler paylaşmişiniz sayenizde birçok detay öğrendim simdiden cok tesekkur ederim...bazi yorumlarda ise hem çok mutlu oldum hem korktum.ben bu ameliyati 2-3 hafta icinde olmayi düşünüyorum fakat hala aklim karışık. 25-50 msj gibi bir sinir koymuşlar anlamadim, bu ameliyati olmuş arkadaslar beni eklerlerse ve fotoğraflarini görebilirsem inanin icim çok rahat karar vericem...
yardimlarinizi bekliyorum bu çok onemli benim icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…