Cnm ben düşünüyorum .fakat bu aralar sevgilimden ayrildim.bu yuzden birazcik ertelicem sanirim doktor arastirmasini.aslinda karar verdim.erhan beye olmak istiyorum.biraz kendimu toplamam lazim
peganum ameliyat oldum pazartesi günü..hala inanamıyorum..su an dayak yemiş bir moğol gibiyim..yuzum 2 hatta 3 katına cıktı..ağrım cok az oldu agrı kesiciyle gecti.1 gun sonra eve cıktım ve agrı kesici almadım bile ama anestezi yuzunden cok istifra ettim..ceneme de yagekledi erhan bey ama su an buyuk etli bir cene gibi duruyor.cenedeki yag kalmıyır demişti umarım kalmaz ya da şimdi şiş oldugu için boyle, inince alışırım belki..
damar yolum acılmışken her sey hazırken vazgeciyordum neredeyse..her sey hazır erhan bey geldi gozlere dokunmayın cekince kuculuyor dedim o zaman ameliyat etmem dedi.oyleydi böyleydi derken başka bir hastasına bakmaya gitti..vazgecmiştik tam derken her sey hazır olayım dedim..krizantem de yanımdaydı sağolsun..harika bir arkadas.
sizin yuzunuz bu kadar şişti mi emin değilim..burnum bile şiş..çok buyuk bir risk arkadaslar..sargılar acılacak ve içinden bakalım ne cıkacak..