selam kızlar,18 yaşında görünmek nedir yaaaa! oyle olsa seda ,hülya ,Nebahat ,serpil vs vs 18 görünürlerdi, bırakın 18 i seda allahaşkına 40 bile görünmüyor ,50 üstü olduğu gayet acık ve net ..haaaa ne diyoruz tamam 50 yaş ama ne kadar ışıltılı ,ne kadar bakımlı ..gerçek 40 larla kıyaslayın bakalım örnek nil k.ibrhgil,hande vs asıl 40 bunlar ...yani amacımız 18 olmak değil ,bakımlı ve ışıltılı görünmek ,yorgun sarkık surat olmayalım yeter. bir de birkaç gün önce benim kalbim cook kırıldı...bu girdiğimiz yol cook meşakkatli cook zor ve her tür riske açık bir yol ,tabii ki istemeyiz ama olumsuz durumları da yaşıyor ve bunlaruı burada dile getiriyoruz ,lütfen bunları da rahatlıkla ,korkusuz dile getirebilelim ,tabiiki amel olmuş nekahat dönemindeki arkadaşların morali bozulacaktır ama benim de bu yasadıgım olumsuzluktan moralim bozuk,burada söylüyorum ben de tıpkı amel olmuş ark lar gibi destek bekliyorum hemen ,hıımmmm maksatlısın,moral bozuyorsun gibi suçlamalar yapmadan yaklaşalım ki herkes birbirne destek olsun.
bakın destek dedim de ben 2 yıl önce tüp bebek için buraya üye oldum ,2 yıl sonzuz acılar çektim ,girin şu an okuyun tüp bebek forumlarını kadınlar halen çile çekiyor birbirlerinden medet umuyor herkesin tek amacı birbirini kanamalarda, tuttu-tutmadı durumlarında teselli ediyor lütfen biz de böyle olalım .bence kk nin en acılı grubu bu benim çıktığım grup ,allahım yaşayanlara sabır versin sonunda ikizlerim oldu çilem bitmedi çoook zoooor bebeklere sahibim kilo yavaş alıyorlar ,yemiyorlar prematüre doğurdum ama cooooooooook üzülüyorum durumlarına ,götürmediğim prof kalmadı ,tek tesellim hepsinin söylediği " cok sağlıklılar ama evet ortalama kilonun altındalar yapacak birsey yok" şu an bebeklerim 10 aylık ben 2 yıldır sürünüyorum yaşım 40 a dayanmış ,edeb. öğretmeniyim ücretsiz izindeyim ,kendime beb lerin doğum gününe kadar izin verdim, o gün onlarla beraber tekrar başlamak istiyorum ,kaldığım yerden onun için buradayım ,yani kızlar bu 2,başlangıcıma estetikle merhaba demeyi düşünüyorum kararsızım ne yaptırsam ,saten ? örümcek ne dersiniz???