geldim canlarımmm..hastalıkla uğraşıyorum bir yandan da..sabah öksürüğün şekli değişince hastaneye gittim tekrar..kan alındı tahlil için..o arada erhan beyle haberleştik, orda uğradı yanıma..bu sefer iki dk filan görüşebildik
.ameliyata giriyordu heralde .ben birşey demeden kendisi fark etti zaten, aşağı çekiyor dedi sol göz için..bir hastasının kemiğe yapışmış göz kıpkırmızı olmuş, hemşireymiş nasıl yapılacağını bildiği için masaj yapmış 3 ayda düzelmiş..dokununca taş gibi göz altları daha dedi..masajın üzerinde durdu , parmağını önce düz getir sonra ters çevirip devam et filan dedi.Düzelmezse ameliyatının kolay olup olmadığını sordum, zor bir ameliyat olduğunu söyledi.
.Yani masajı artıracağım ve bekleyeceğiz.Kesin bir şey söylenemiyor şu an.Son anda, bakın gülünce böyle oluyorum dedim, -gözlerdeki asimetri çok belli oluyor gülünce-çok güzel çok güzel, geçer dedi .Benle ilgilenen acil doktoruna hastama iyi bakın dedi gitti..Ben de üstelemedim .Yani öyle bi hava oluyo ki zaten sorasınız kalmıyo bi şeyleri..Elimi versem kolumu alamam bu hastalara filan diye mi düşünüyor artık bilmiyorum.Ama sizlerin ilgilendiği ve baktığı kadar gözlerdeki duruma bakmadı şimdiye kadar diyebilirim..whatsupptan mesaj atacağım resimleri bundan sonra..
Sol göz altım sağdan çok farklı duruyo zaten..hani bazı dikişler usta işidir jilet gibidir fark etmezsiniz işte sağ göz altım öyle..pürüzsüz düzgün. ama solun dikiş yerleri hala belli ve iyi kesilmemiş eğri dikilmiş gibi.gözün hemen altında göze yapışan kapak kısmında çıkıntı olur ya o solda yok..ama ödem var yukarı itilmiyo hala..sağda öyle değil elimle itiyorum rahat hareket ediyor sol kımıldamıyo mıhlanmış gibi..
yani durum böyle..
bu arada grip yüzünden kan değerlerim çok düşmüş..askerlerim (lökositler)yarıya inmiş..şu ara enfeksiyona açık haldeyim çok dikkat etmem lazım yani..bir de migrenle uğraşıyorum..ağrı kesicler yüzünden gastrit olmuştum daha önce yine olmam umarım..
ay yine uzun yazıp bayılttım sizi..şimdi dönüp neler yazılmış onlara bakacağım..
Sol göz altım sağdan çok farklı duruyo zaten..hani bazı dikişler usta işidir jilet gibidir fark etmezsiniz işte sağ göz altım öyle..pürüzsüz düzgün. ama solun dikiş yerleri hala belli ve iyi kesilmemiş eğri dikilmiş gibi.gözün hemen altında göze yapışan kapak kısmında çıkıntı olur ya o solda yok..ama ödem var yukarı itilmiyo hala..sağda öyle değil elimle itiyorum rahat hareket ediyor sol kımıldamıyo mıhlanmış gibi..
yani durum böyle..
bu arada grip yüzünden kan değerlerim çok düşmüş..askerlerim (lökositler)yarıya inmiş..şu ara enfeksiyona açık haldeyim çok dikkat etmem lazım yani..bir de migrenle uğraşıyorum..ağrı kesicler yüzünden gastrit olmuştum daha önce yine olmam umarım..
ay yine uzun yazıp bayılttım sizi..şimdi dönüp neler yazılmış onlara bakacağım..