Biricik arkadasim,canim benim ,yasadiklarina cok uzuluyorum ve kendimi cok suclu hissediyorum, Erhan bey i ben sana tavsiye ettigim icin cok uzgunum. Inan ki gelen resimlerde en guzel gozleri Erhan bey yapmis gibi gelmisti bana ve ben sadece iyi niyetimle fikrimi belirtmistim sana, ne olur hakkini helal et bana, cok uzgunum.
Erhan bey in ilgisizligi ise yani hastasina ayridigi iki dakikalik sure ise ayrica moralimi bozdu. Ben Erhan beyi aramayi planliyorum ve planladigimiz ameliyattan tamamiyle vazgecmeyi dusunuyorum

Senin icin tek yapabilecegim dua, butun dualarimda sana yer verecegim arkadasim,insallah ikinci bir operasyon olmadan duzelir yasadigin bu problem.
Tek umudum ,esimin gozkapaginin asagida olusuydu,simdi kesinlikle o yapisma kalmadi iki gozu de esit o kadar mutluyuz ki, tabii esimin oldugu ameliyat ile senin oldugun ameliyat farkli ancak istersen whatsapin varsa, sana esimin resimlerini yollayabilirim. ilk hali nasildi simdi ki hali nasil diye....
bizim esimin ameliyatindan hic bir beklentimiz yoktu tamamen saglik amacli girilmis bir ameliyatti ama esim hep gunes gozlugu ile dolasirken simdi gozluksuz, herkesin yuzune rahatca bakabiliyro artik, kimsenin anlamasi mumkun degil.
Gribin icin Naz70 in soyeldigi karisimi yap gercekten muhtesem bir karisim, esim cok sukur bugun ayaga kalkti.
Kendine cok cok cok iyi bak arkadasim ve lutfen uzulme hepsi gececek bak denizer e, o neler cekti ama simdi sonucu cok guzel, tabii onun farkli bir ameliyat ama olsun, cektikleri son buldu ya onemli olan o.