Endoskopik yüz germe - Facelift

Tamam. Ben özelden yazıyorum sana. Resmini de birazdan inceliycem

Ay çok sevindim. Darısı başıma. Bana özelden gittiğin yeri yazarsan sevinirim. Bende başlıyim vanım

Canım yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldim. Eski günlerim. Kızım küçükken ki halim. Tek çocuk bile zordu, unutmuşum. Allah gayret kuvvet versin canım

Naz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))
Canım nasıl baktın da beni uzun gördün. İlahi. Minicik bişeyim. Yanlış kişiyi ben diye hatırlama sakın

ne çabuk gördün resimleri ya daha sabah oldu ameliyatı ayyy en kötü halidir şimdi,,,

ahhh bu şurup dan çalmak lazım valla dehşet vahşet güzel bişey yaaaa

ne çabuk gördün resimleri ya daha sabah oldu ameliyatı ayyy en kötü halidir şimdi,,,

ahhh bu şurup dan çalmak lazım valla dehşet vahşet güzel bişey yaaaa
Evet soyleyecegim uygulamaya surupun adini ogrensin, muthis bir seymis bu surup:)))

Amel . olan arkadaşı tanıdığı ne durumda. iyi mi.

hç konuşamadık canım yazdım ama uyuypor galiba, yarın forumdan iki arkadaşımız var biri can arkadaşımız kızlarla topalnırsak gündüz ziyarete gideceğiz kısmetse beli uygulama çıkmmış olur onuda görürüz tabi nldglp okey derse arkadaşın gezmeleri biterse topalnacağız

M misch canım çok sağol salonu yazdığın için özelden yazdım sana buradan yazmıyım reklama girmesin bacımın yeri:)))) ahhh oraya gitsem bedava incelecek her yerimde yok üşengeçlik bendeki

tamam canım. Bizide bilgilendir lütfen. Uygulama iyi. ama azıcık bir gözü açık kalıyomuş galiba. oda geçecek. meraklanmasın. başkalarında da okumuştum başlarına gelmiş geçmiş sonra. Uygulama bir de tek başınaymış. Destek olursunuz sevaptır, gidin tabi.
diğer arkadaşa da uygulamaya da geçmiş olsun dediğimizi ilet ve bizi burdan bilgilendirsinler lütfen. bizleri unutmasınlar, meraktayız

Kizlar, uygulam abugun aynaya bakti , ameliyatindna 24 saat sonar cok begenmis kendisini, bend egordum resimelrini bend ebegendim ,insallah sonuc harika olur dualarimiz onunla, dun sisen yerleri agriyrodu bugun agrisi daha az. Yarin hastaneden cikacak, tum sargilari pazartesi cikacak, hepinize selami var

Jelesec kizlarrrrrr hepinizi kocaman opuyorum. Ameliyat bitti simdi iyilesme sureci insallah. Eve gecince bilgisayardan detayli yazarim. Tek sorunum gozlerimi tam acamiyor olmak. Dualarinizi hissettim. Pukkapad zaten her an hissettirfi. Oldu da bitti masalla. Ayol dudaklarim bile guzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…