Canım geçmiş olsun.Aylar süren yazışmalar sonucu nihayet sen de ameliyatını oldun.İnşallah çok güzel olacak sen de mutlu olacaksın.Resimlerine ben de baktım ama küçük olduğu için çok fazla bir şey anlıyamadım.Sanırım sen burun yanı çizgilerinden çok şikayetçiydin.Canım sana yağ enjeksiyunu da yapıldı sanıyorum.Peki bu yüzünü zayıf bulduğun için mi yoksa burun yanı çizgileri için mi yapıldı.Ayrıca operasyonu sadece bu çizgiler için mi oldun.Yazarsan sevinirim birtanem.Bu arada yağ enjeksiyonu kalıcı olacak mı , merak ettim.Ne çok soru sordum değil mi .Eeee yaş 50 olunca böyle detaycı oluyorsun işte :)) 30 lu yaşlardaki gibi estetiğe balıklama dalamıyorsun .Sevgilerimle...
canım bir dijital makinayla resimlerini koysan bizlerde yorum yapsak aslında iyi olurdu.merhaba kızlar artık kimse girmez oldu benim yüzüm hala istediğim şekli almadı o yüzden beklemedeyim bi hafta daha beleyip öle yorum yapıcam. yüzüm hala oturmadı hisstmiyorum(( ilknur cnm sen ne yaptın senin gidişatın çok güzeldi.
merhaba kızlar artık kimse girmez oldu benim yüzüm hala istediğim şekli almadı o yüzden beklemedeyim bi hafta daha beleyip öle yorum yapıcam. yüzüm hala oturmadı hisstmiyorum(( ilknur cnm sen ne yaptın senin gidişatın çok güzeldi.
canım bir dijital makinayla resimlerini koysan bizlerde yorum yapsak aslında iyi olurdu.
Dikiş izlerin nasıl gözüküyor kızarıklık geçtimi, belli belirsiz oldumu ?
şişler falan baya hafiflemiştir sanırım.
macs lift daha basit derken daha ağır bir operasyon çıktı anlaşılan.
ilknur'da güncel resim eklerse seviniriz tabi hala girmeye devam ediyorsa
pepetcim, melodicim sizlerdende ses soluk çıkmıyor siz ne yaptınız ?
ilknuru görüp çok cesaretlenmiştim. tam olarak istediğim şeydi çünkü. ne biliim o da girmeyince bi terslik mi oldu diye düşündüm.
denizkızının resimlerini çok küçük yorum yapamıyorum ama gördüğüm kadarıyla vahim bi şey yoktu.
ama şişliklerin inmemesi rahatsız edici tabi.
giriyorsan ilknur duy sesimizi!
merhaba kızlar hergeçen gün görüntü biraz daha iyileşiyor. bi tarfımdaki iz daha belirsizleşmedi tam dikişler erimedi. doktor 3-4 haftada demişti zaten. moralim biraz daha ii hergeçen gün yüzüm daha da oturuyo yorgunluk ifadem yok şuan :))) doktoruma çok güveniyhodum yanılmamışım:)))bakalım ilerleyen günler ne getirecek:)))bende ilknuru merak ettm akrabasına gitmişse belki orada internet yoktur( ondan giremiyor olabilir kötü sonuç olsa da yazar insan çünkü sadce bazı şeyleirn tam oturması için ayrıntıların zamana ihtiyacı oluyor insanın:))
oh çok şükür moralin yerine gelmiş sonunda canımmerhaba kızlar hergeçen gün görüntü biraz daha iyileşiyor. bi tarfımdaki iz daha belirsizleşmedi tam dikişler erimedi. doktor 3-4 haftada demişti zaten. moralim biraz daha ii hergeçen gün yüzüm daha da oturuyo yorgunluk ifadem yok şuan :))) doktoruma çok güveniyhodum yanılmamışım:)))bakalım ilerleyen günler ne getirecek:)))bende ilknuru merak ettm akrabasına gitmişse belki orada internet yoktur( ondan giremiyor olabilir kötü sonuç olsa da yazar insan çünkü sadce bazı şeyleirn tam oturması için ayrıntıların zamana ihtiyacı oluyor insanın:))
merhaba kızlar hergeçen gün görüntü biraz daha iyileşiyor. bi tarfımdaki iz daha belirsizleşmedi tam dikişler erimedi. doktor 3-4 haftada demişti zaten. moralim biraz daha ii hergeçen gün yüzüm daha da oturuyo yorgunluk ifadem yok şuan :))) doktoruma çok güveniyhodum yanılmamışım:)))bakalım ilerleyen günler ne getirecek:)))bende ilknuru merak ettm akrabasına gitmişse belki orada internet yoktur( ondan giremiyor olabilir kötü sonuç olsa da yazar insan çünkü sadce bazı şeyleirn tam oturması için ayrıntıların zamana ihtiyacı oluyor insanın:))
ilknuru görüp çok cesaretlenmiştim. tam olarak istediğim şeydi çünkü. ne biliim o da girmeyince bi terslik mi oldu diye düşündüm.
denizkızının resimlerini çok küçük yorum yapamıyorum ama gördüğüm kadarıyla vahim bi şey yoktu.
ama şişliklerin inmemesi rahatsız edici tabi.
giriyorsan ilknur duy sesimizi!
canimmmm sükür yolunda hersey ama tek sorunum net baglantisiydi aciom sayfayi düsüom yagmur coktu yan binadan net aliom sanirim o yüsdende koptum sürekli.. aklim burdaa..
canimmmm sükür yolunda hersey ama tek sorunum net baglantisiydi aciom sayfayi düsüom yagmur coktu yan binadan net aliom sanirim o yüsdende koptum sürekli.. aklim burdaa..
İlknurcuğum hoşgeldin kuzum:) Nasılsın , yeni foto bakliyoruz unutma birtanem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?