Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba :)
yüzüm zayıf olduğu için değil sadece burun yanı çizgilerime yaptı doktor ... ben burun yanı çizgilerim için oldum sadece çünkü dolgu yaptırmıştım o da orda bi potluk yarattı kötü duruyodu burun yanından germe yapıldı sonucu bilemiyorum otursun bakalım bi yağ enjeksiyonu kalıcı değil ama çok kötü olacağını sanmıyorum

merhaba kızlar artık kimse girmez oldu benim yüzüm hala istediğim şekli almadı o yüzden beklemedeyim bi hafta daha beleyip öle yorum yapıcam. yüzüm hala oturmadı hisstmiyorum(( ilknur cnm sen ne yaptın senin gidişatın çok güzeldi.

canım bir dijital makinayla resimlerini koysan bizlerde yorum yapsak aslında iyi olurdu.
Dikiş izlerin nasıl gözüküyor kızarıklık geçtimi, belli belirsiz oldumu ?
şişler falan baya hafiflemiştir sanırım.
macs lift daha basit derken daha ağır bir operasyon çıktı anlaşılan.
ilknur'da güncel resim eklerse seviniriz tabi hala girmeye devam ediyorsa
pepetcim, melodicim sizlerdende ses soluk çıkmıyor siz ne yaptınız ?

canım ben kasımı bekliyorum muayne için.
kasımdan sonra doktor seçimi ve ameliyat nasipse.
böyle derken bile heyecanlanıyorum
her gün bakıyorum, ilknur sırra kadem bastı
Denizkızı memnun değil gibi. ama his zaten 3 aydan sonra oturuyordu galiba
ne biliim korkuyorum biraz galiba
Bu arada denizkızı kime yaprıtmıştı hatırlıyor musun? İlknur Erhan beyeydi galiba

Son düzenleme:

Denizkızı yakından bir resim çekip koyarsan bende merak ediyorum, gerçi işe gittiğine göre kötü olamaz.

ilknur dün gece giriş yapmış profil sayfalarında son girişler gözüküyor ama o çabuk atlatı onun için başka konularda takılıyordur sanırım
yinede bizim gibi yaptırmayı düşünenler için güncel olarak bilgilendirse memnun oluruz tabi
son halini falan güncellese şuanki durumu görsek
denizkızı oytun bey'e macs lift, ilknurda erhan bey'e midface lift yaptırdı canım.
denizkızından dolayı korkuyorsan o endoskopi yaptırmadıki yüz germe + burun estetiği yaptırdı canım.
2 operasyon birden geçirmeside toparlama süresini iyice uzatmış olabilir.

Son düzenleme:
ilknuru görüp çok cesaretlenmiştim. tam olarak istediğim şeydi çünkü. ne biliim o da girmeyince bi terslik mi oldu diye düşündüm.
denizkızının resimlerini çok küçük yorum yapamıyorum ama gördüğüm kadarıyla vahim bi şey yoktu.
ama şişliklerin inmemesi rahatsız edici tabi.

giriyorsan ilknur duy sesimizi!

Ben Aslinda kasimin ilk haftasi gibi randevu almayi du$unuyodum ama burda hallolunmasi gereken i$lerim var bilemiyorum kasimin ilk haftasina bitermi in$allah onlari halleder halletmez randevu alicam o zamana kadar sizlerede haber ederim mutlaka kizlar a.s.

merhaba kızlar hergeçen gün görüntü biraz daha iyileşiyor. bi tarfımdaki iz daha belirsizleşmedi tam dikişler erimedi. doktor 3-4 haftada demişti zaten. moralim biraz daha ii hergeçen gün yüzüm daha da oturuyo yorgunluk ifadem yok şuan :))) doktoruma çok güveniyhodum yanılmamışım:)))bakalım ilerleyen günler ne getirecek:)))bende ilknuru merak ettm akrabasına gitmişse belki orada internet yoktur( ondan giremiyor olabilir kötü sonuç olsa da yazar insan çünkü sadce bazı şeyleirn tam oturması için ayrıntıların zamana ihtiyacı oluyor insanın:))

ay canım benim çok sevindim. inan dua etmiştim ikiniz içinde.
ilknur buraya giriyor. 3 gün önce girmiş en son, ama yorum yazmıyor. umarım o da senin gibi güzel haberler verir.

izler tabi bi anda gitmez. ama yorgun ifaden gitmiş olmasına çok sevindim. inşallah çektiğine değsin canım ya. ameliyat öncesi bi dert, ameliyatın kendisi bi dert, iyileşme safhası ayrı bi dert. ama sonrası çok güzel olsun.opuyorumnanaktan

oh çok şükür moralin yerine gelmiş sonunda canım
eh artık 2 haftaya kalmaz sende sırra kadem basarsan şaşırmam kaydirigubbakcemile3
ama lütfen artık arkadaşının makinasıylamı çekersin nasıl temin edersen bir dijital makinayla yada anlayabileceğimiz şekilde cep tel ile büyük resim çekde bizde öncesi ve sonrası durumu netce görelim.
ilknur en son 2 gün önce giriş yapmış ama bu konuya 1 haftadır yorumu yok.
kendi tercihidir yapacak birşey yok ama en azından son halini güncellese iyi olurdu.
kimbilirin yaptıralı neredeyse 1 sene olacak ama hala bizim için resimlerini günceleyip bilgilendiriyor eksik olmasın, umarım ilknurda bizi unutmaz.
sonuç olarak bu forumlar bilgi paylaşımı için kuruluyor hepimiz birbirimizin bilgilerinden yararlanıyoruz
ilknurun doktor ve operasyon seçimide bu topik içersindeki bilgi paylaşımından sonra olmuştu bu sinerjiyi devam ettirmek lazım.

Son düzenleme:
kizlar selamlarr ya girmiorum degil giriyorum günlerdir ne yazi yazabiliyorum nede durabiliyorum forumda baglanti cok agir net sorunlu burda hersey yolunda dün istanbuldaydim kontrole gittim dahada iyi agri sizi cekmiyorum artk resimleride yükleyemiorum cünkü baglanti agir gitmio malum köydeyim bukadar cekmesine sükür... netin..

canim benim cok sevindim ins dahada iyi olursun hemen evet vakit gerekiyor benim bir tarafim hala digerine göre sisik bunu yalnis ben farkedebiliom gec iyilesio oataraf iste onun haricinde taktigim bisey yok bisimkilere ne ameliyati oldugumu sölemedim ama gören dioki biras kilo almissin :)) akrabalar falan yani 10 yil önceki halini gördüm diyo babam buda ayrica moral oluo ha bana kalsa yüsüm daha oturmadi diye kiziyorum kendime istedigim sonuc hala degil cünkü

canimmmm sükür yolunda hersey ama tek sorunum net baglantisiydi aciom sayfayi düsüom yagmur coktu yan binadan net aliom sanirim o yüsdende koptum sürekli.. aklim burdaa..

Canım iyi olmana sevindim.Daha da güzel olacak merak etme Şeniz

canimmmm sükür yolunda hersey ama tek sorunum net baglantisiydi aciom sayfayi düsüom yagmur coktu yan binadan net aliom sanirim o yüsdende koptum sürekli.. aklim burdaa..

İlknurcuğum hoşgeldin kuzum:) Nasılsın , yeni foto bakliyoruz unutma birtanem Şeniz

çok şükür canm benim ya merak ettim. dedim bi terslik oldu, bizim hevesimi kaçmasın diye yazmıyor. çok çok sevindim iyi olmana. resim eksik kalsın, arada iyiyim de yeter :) merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…