bitanem benim cok gecmisolsunnn merak ediyordum seni..atlattin bak hersey gecicek güselim..cok normal ben ciktigimda hastaneden yolda lavabo diye tutturdm biyerde cay icelim dedik hem durduk indim garson cocuk abla kazami yaptin dedi ??? yani cok normal sen böyle düsünme lütfen iyileseceksin ve hersey mükemmelolucak suan bende ayni hatayi yapiyorum aynaya sürekli bakiyorum hic istedigim görüntü yok yüsüm elmacik kemiklerim asiri sisik onun haricinde birsey kalmadi ama insan bölemi kalicam die düsünüo birde benim sadece sakaklardan kesik degil kaslarim kalksin az demistim ama alnimin ortasindan yani basimda yukarda uzun bi kesik dikis var buna anlam veremedim ??? nedne basimin tam ortasinda o kesi yapilms sordum cvpta alamadim gözler harika görünüo öle asiri cekik falanda degil dedigim gibi izde yok beni suan rahatsis eden elmacik kemiklerim birer top var gibi üstlerinde umarim iner( senin deri kesildi morluk olmasi bu yüsden normal hayatim ama iki hafta icinde hepsi gecicek sonra yara icten iyilesme sürecine gircek biras sabirli olmaliyis sanirim...
Tekrar gecmi$ olsun cnm nasil alninin ortasinda ba$inda yukarda uzun diki$ var anlamadim ya :uhm:
Goz altlarinda diki$ belli deil demi$tin gecen gun peki ya alnindaki cokmu belirgin ??
Bide cnm ben annemle gitmem gerekecekte hastanede kaldigim sure icerisinde annemde benle birlikte hastanede refekatci gibi kalabiliyomu ??
Senin yaninda e$in falan kaldimi yani ??