A
Ailana
,
M
misch
Arkadaşlar klasik yüz germe ileri yaşlarda yapılması uygun olan bir teknik ve tek başına yeterli değildir, endeskopik yüz germenin tamamlayıcısıdır. Yani 50-55 yaşında ilk yüz germe yaptırıyorsunuz farz edelim yüzün üst bölgesi için yine endoskopik , allt bölge içinde klasik yüz germe yapılıyor, kısaca iki teknikte gerekli oluyor eğer çok ileri yaştaysanız ya da yüzde çok deformasyon varsa. Lildeniz cnm sana ortayüz germe tekniği yeterli gelir yaşın çok genç, misch eğer dr sadece ortayüz yeterli dediyse ve alt yüz için kaygın varsa o bölgeler için ne yapılabileceğini sor.....Biliyorsun ben ortayüzü 39 yaşımda olmuştum ve benimde yüzümün alt bölgesi nerdeyse buldog köpeği gibi sarkıktı yaşıma göre fazla deforme olmuştu benim dr'da demişti ortayüz germe üst bölge için etkili , alt bölgeye sınırlı oranda bir etkisi olur diye ama alt bölgeyi gerelim demedi, nazolabial bölgeye yağ enjeksiyonu yapmıştı, ameliyat sonrası ilk baktığım yer ağız burun çizgim oldu ve aşağıya dönük olan çizgiler yukarı bakıyordu, şimdi yine o bölgede çizgim var ama asla eskisi gibi yaşlı bir görünüm vermiyor şimdilik...Yağ enjeksiyonu yüzün alt bölgesi için riskli katılıyorum çok da mağdur var bununla ilgili bu sebeple çok ehil ellerde yapılmalı....