Selulit,liposuction sonrasi dalgalanmalari, yuz ovalini ve bir cok konuda basariliymis LPG ,ozel corabi oluyormus,cildi diri ve genc yapiyormus. Yaglari kirip bobregine gonderiyormus,gunde 2,5 litre su icince kirilmis yaglari vucuttan atiyormusuz,Ben de gidip konusayim yuz ovalim icin.
Merhabalar, LPG liposuction sonrası ödemin atılması, cilt tonunun daha düzgün görünmesini sağlar sadece, klasik lipo da özellikle yaptırılması şarttır, ama lazer liposuction yaptıran için mesela illaki gerekli değildir, selülit için en etkili yöntem deniliyor ama kalıcılığı yoktur, hele yüz için bir etkisi olacağını sanmıyorum...Yüz topiğinde çok yazdım ama aynı zamanda lazer lipo ameliyatı olan biri olarak ben LPG yaptırdım, ödemler daha hızlı gitsin diye gıdı bölgeme de lipo yapıldığı için LPG'de küçük bir aparat vardı onunla gıdı, çene bölgeme uygulama yapıldı, benim beklentim LPG'den değildi tabii ki, gıdım gitti ameliyat sonucunda ama ben çene hattı keskinliği istiyordum mesela, o bölge için beklentim biraz daha fazlaydı ama lipoya yapılabilicek bu kadar dedi dr'um daha fazlası olmaz, bu durumda LPG'yle hiç olmaz, boşuna para harcamayın, vücuttaki yağlar lazerle bile zor kırıldığı anlar oluyormuş dr'dan aldığım bilgiye göre, heleki cilt üzerinden yağ hücrelerine ulaşmanın LPG, kavitasyon v.s. ile imkanı olmadığı söylendi bana.. Ayrıca lazer lipo ameliyatı öncesinde kavitasyon yaptırdım ben 2011 yıkında 1500 tl çöpe gitti, hiç bir etkisini görmedim, LPG'de anca liposuction ameliyatı sonrası iyileştirmeyi hızlandıran bir uygulama olabilir, fazlasını beklemeyin yine de siz bilirsiniz.