24 üncü gün:
İşten izin aldım koştur koştur doktoruma gittim.Sol alt göz kapağı aşağı kaymıştı onu gösterdim.Krem yazdı, onunla masaj yaparsın, ameliyata gerek kalmaz, genelde şişlikler inince yukarı çıkar dedi.Ameliyat mı dedim, evet gerek de olabilir dedi, kapağı yukarı çıkarmak için

3 ay sonra belli olurmuş.Bir hastasının kemiğe yapışmış göz altı , 3 ay sonra inince düzelmiş. Bu bir..
Sağ göz ve kaşın yukarda olmasını sordum..Asimetrikti zaten, sağ kaşınız yukardaydı dedi..Ben de hiç belli değildi şu an çok belli ve herkesin dikkatini çekiyor dedim. Sol tarafa botox yaptırırsın o zaman dedi.

En son gittikçe eşitlenir belki gibisinden bi şeyler söyledi..Burdan bazı arkadaşlara eski resimlerimi gönderdim.Biri beni gerçek hayatta gördü..Bir diğer arkadaşa telefondan çok sayıda resmimi gönderdim.Hiçbirinde kaşta belirgin bir asimetri yoktu.Şimdi kalkıp eskiden de öyle demenin mantığı nedir..Heralde farklı bir şey demek istedi ben öyle anladım! Bu iki..
Morluk var geçmiyor dedim, geçer morluk kalmaz dedi..Morluğa bakmadı ama ciddi bir şey olsa dikkatini çekerdi heralde burda içim rahatladı.Bu üç..
Sağ yanağımda keskin üçgen bir hat oluştu dedim.Asimetri vardı yüzünüzde ondan dedi..Hayatımda hiç kimse yüzümdeki asimetriyi fark etmedi şimdiye kadar.Var biliyorum ama göze çarpmayan ve çoğu kişide olduğu kadar..Yağ enjekte ettireceğim olmazsa dedim..Yapay durur bu daha doğal dedi..Şiş şu an iner filan demedi..Bu dört..
Bu konuşmaların hepsi ayak üstü maksimum 5 dk da yapıldı. 1.5 ay olunca tekrar göreyim dedi. Bu beş..
Umarım şu an olan sorunların çoğu geçicidir ve buna emin olduğu için rahattır doktorum ve ben çok pimpirikli olduğum için sorun ediyorumdur...Gözlerimin resmini göndereceğim bir arkadaşa, o da fikrini söyler zaten.