- 24 Mart 2014
- 285
- 222
- 48
bıktım tatlım bu doktorlardan bır bucuk seneyı gectı her bırı baska bısey soyluyoyuzun boyle kalıcak artık duzelmez,ıstersen yag enjekte edelım,gerelım,lenf damarlarını amelıyat edelım,göz altına yag koyalım,yuzun ınmıs gevsemıs yukarı kaldıralım,asalım yuzunu kucuk cenesın sen kare yuzslusun ucgen olsun doku kokteylı yapalım,bu halını kabulen otur ne ugrasıyosun hayatta daha onemlı seyler var,yuzunde alerjı reaksıyon olabılır,ımmun sıstemın etkılenmıs oabılır,bekle duzelır,en sonda kıst var yada hemotom var ayyyyy delırdımmm
beynım sulandı kızlar oyuzden yazdım aldatma bolumunde olsaydım kadınlar kulubunun bosardım kocayı kurtulurdum oh mıs yapmadıgım sey degıl nasılsa
Black sen iyi bir kbb doktoruna gitsene yani sorununu bir estetik cerrahdan degilde birde bu yonden arastir bence.Yapilan ameliyati 1,5 senedir yasadigin sorunu acini vs anlat.Estetik cerrahlar kadinlar knusunda cok onyargililar yani soruna odaklanmak arastirmak yerine senin onyargili oldunu dusunup kestirip atabiliyorlar.Agiz ici yarasi ne sekilde olursa olsun uzun suruyorsa cok tehlikeli sonuclara neden olabilir..Al sana en yakin hastaneden bir randevu git bence hic bekleme..