Cok uzuldum,insallah kalici olmaz bu sorun insallah revizyona ihtiyacin olmaz, arkadaslara sordum, ameliyat oncesi halin cok guzelmis ve hic ihtiyacin yokken bu ameliyati olmus yazdilar bana, ben tabii ki gormedigim icin yorum yapamiyorum.
Antidepresani bana somatizasyon bozuklugu yani hastalik hastasi oldugum icin verrmislerdi, esimin hastaliklarindan sonra aniden hastalandim, birinin bademcigi sisse o iltihap eklemelere gdiecek eklem romatizmasi olacak,sonra kalp romatizmasi olacak vs gibi olumsuz dusuncelere sahibim

bunu yenemiyorum,hastaliklardan cok korkuyorum, esim e tum hastaliklar bir ay icinde geldi

sapasaglam adam bri ay icinde hem kalp hem hepatit hem seker hastasi oldu, hep siroz olacak olecek korkusu yasadim, drumla konusyaim antidpresanin mg sini yukselttireyim, simdilik 50 mg kullaniyordum.
Ameliyati Allah izin verirse kesin olacagim,insallah sonuc istedigimiz gibi olur.
Umarim sende bir an once iyilesirsin istedigin sonuca yaz gelemeden ulasirsin,gercekten senin iyi olamni cok istiyorum