Endoskopik yüz germe - Facelift

1-2 santim bir sey degil ki, yapilir o sen zaten zayifsin da sadece sikilassa biel 1-2 cm gider zaten. 3 seans a kac haftada girmis olacaksin? fiyati ne kadar? gelmisken herseyi yaptirayim ben:)))

bi kaç yere daha gideceğim bilgi almak için..5 günde bir gidiliyomuş. hem sıkılaştırıcı lpg hem bölgesel ultrasan seansi 208 lira toplamı peşin.6 seans alınıyo galiba diğer 3 seans da korumak için istediğimiz zaman kullanıyomuşuz.

bi kaç yere daha gideceğim bilgi almak için..5 günde bir gidiliyomuş. hem sıkılaştırıcı lpg hem bölgesel ultrasan seansi 208 lira toplamı peşin.6 seans alınıyo galiba diğer 3 seans da korumak için istediğimiz zaman kullanıyomuşuz.
iyiymis aslinda ama koruma dahil 9 seans gidilecek, toplam minimum 45 gunde bitecek eger 5 gunde bir gidilirse 208 liradan toplamda 9 seans icin 1872tl yapiyor dogru degil mi?

iyiymis aslinda ama koruma dahil 9 seans gidilecek, toplam minimum 45 gunde bitecek eger 5 gunde bir gidilirse 208 liradan toplamda 9 seans icin 1872tl yapiyor dogru degil mi?

yok yok en fazla 6 seans, koruma dahil..150 Tl de lpg giysi ucreti..

yok yok en fazla 6 seans, koruma dahil..150 Tl de lpg giysi ucreti..
cok tesekkur ederim verdigin ayrintili bilgi icin, lipo dan sonar lpg yapilmasi gerekiyor zaten ve ozel giysisi alinmasi lazim ancak bilmedigim konu, ameliyattan bir kac gun sonar lpg ye girebiliyor muyum? bunu bilen bir arkadas varsa cevap yazarsa cok sevinirim.

canım nişantaşı şişli vb yerlerde gideceğin doktorlarda eşlik edebilirim sana.işten izin alırım 1-2 saatlğine..
Olur tatlimm super olur hemde cok sevinirim yakinda bize diploma vericekler kizlar :KK45:Hepiniz melek gibisiniz sizin gibi doktorlar olsaydi hastanelerden cikmazdi kimse:KK68:

Merhaba misch nasil gidiyor iyilesme surecin bir kac gundur ameliyat gunlugun boş:)

canım, kafanızı dinleyin biraz dedim :)
görebildiğim pek bir fark yok.Sol kapak aşağıda :KK43:sağdaki çekiklik biraz azaldı sanki.Sabah kalkınca aynaya bakıyorum rahatsız olduğum alanlar aynı duruyor daha da sert bir şekilde..İşe geldim bi haftaya yakındır görmüyor arkadaş, daha iyi olmuş bu hafta dedi.Gençleşmişsin diyen bir allahın kulu yok, belki 1 ay sonra derler.Arkadaşlar anlatıyordu ya hani, görenler şaşırıp çok beğeniyormuş, oyle denmesini bekliyorum umutla..:cool:

Sen ne yaptın?Korkma erteleme:KK53:

görebildiğim pek bir fark yok.Sol kapak aşağıda :KK43:sağdaki çekiklik biraz azaldı sanki.Sabah kalkınca aynaya bakıyorum rahatsız olduğum alanlar aynı duruyor daha da sert bir şekilde..İşe geldim bi haftaya yakındır görmüyor arkadaş, daha iyi olmuş bu hafta dedi.Gençleşmişsin diyen bir allahın kulu yok, belki 1 ay sonra derler.Arkadaşlar anlatıyordu ya hani, görenler şaşırıp çok beğeniyormuş, oyle denmesini bekliyorum umutla..:cool:

Bu arada 1.5 ay olmuş bugün:pHiç de cabuk geçmedi..

sana nasil genclesmissin desinler ki? zaten 25 lik gibisin, ne yani 15 lik mi olacaksin:KK45:

Olur tatlimm super olur hemde cok sevinirim yakinda bize diploma vericekler kizlar :KK45:Hepiniz melek gibisiniz sizin gibi doktorlar olsaydi hastanelerden cikmazdi kimse:KK68:

yok canım nerdeee..kendi adıma gayet sabırsızım, çabuk gerilirim..:KK23:

sana nasil genclesmissin desinler ki? zaten 25 lik gibisin, ne yani 15 lik mi olacaksin:KK45:

yok tatlım ya o sizin güzel gözlerinizden öyle..:KK22:yüzümün altındaki sorun üstten çoktu..kısıtlı alana etki ediyor bu ameliyat..ve ufagı tefeği de doldurayım gençleştireyim dememiş doktorum..neyse buna da şükür..sargılar çıkarkenki an çok kritik..o an aklına bi dolu şey geliyor , içinden cıkacak yüz ya çok kötü olursa diye düşünüyosun.Allah kolaylık versin şimdiden..

Ben saginda bir sorun olacagini sanmiyorum zaten sol biraz daha gec iyilesicek belli ki..Ben gercekten korkuyorum ve kaciyorum sanirim..Eskilerde takildim kaldim pismanlik duygusu yedi bitirdi beni:(psikyatr arastirsam bu ara fena olmayacak...

Ben saginda bir sorun olacagini sanmiyorum zaten sol biraz daha gec iyilesicek belli ki..Ben gercekten korkuyorum ve kaciyorum sanirim..Eskilerde takildim kaldim pismanlik duygusu yedi bitirdi beni:KK43:psikyatr arastirsam bu ara fena olmayacak...

Hazır hissetmiyorsan kalkışma zaten.Ne zorun var..hEM 2 SENE BEKLEYİN YAAPBİLİYORSANIZ DEMİŞLER.bELKİ İNECEK TAMAMEN..
Psikiyatriste birkaç kez gittim fayda göremedim.Zaten biliyorum sorunumu.Sen yine de hiç gitmediysen bir dene, belli olmaz..kendini affetmen gerek bir an önce..:KK19:

yok tatlım ya o sizin güzel gözlerinizden öyle..:KK22:yüzümün altındaki sorun üstten çoktu..kısıtlı alana etki ediyor bu ameliyat..ve ufagı tefeği de doldurayım gençleştireyim dememiş doktorum..neyse buna da şükür..sargılar çıkarkenki an çok kritik..o an aklına bi dolu şey geliyor , içinden cıkacak yüz ya çok kötü olursa diye düşünüyosun.Allah kolaylık versin şimdiden..
Hic bir seye ihtiyacin yok benim nacizhane fikrim boyle, alt yuz orta yuz, ust yuz hepsi cok guzel:) sargi olayi beni de korkutuyor ama benim ameliyatim cok cok daha buyuk bir ameliyat olacak,son dakika bri arkadasimd edi ki girmisken burnunu da yaptir dedi:) bende yuz ve lipo ya bir d eburun ekledim:)))))))))) bir sorun olursa hangi birine uzulurum bilmem artik...

Hic bir seye ihtiyacin yok benim nacizhane fikrim boyle, alt yuz orta yuz, ust yuz hepsi cok guzel:) sargi olayi beni de korkutuyor ama benim ameliyatim cok cok daha buyuk bir ameliyat olacak,son dakika bri arkadasimd edi ki girmisken burnunu da yaptir dedi:) bende yuz ve lipo ya bir d eburun ekledim:)))))))))) bir sorun olursa hangi birine uzulurum bilmem artik...

hepsini bi arada yapacakalrını sanmam.. saatler sürer.vücudun anesteziyi atmakta zorlanmaz mı..hem yüzün agrıyacak hem belin hem burnun:KK43:

sağol beğendiğin için:KK45:

hepsini bi arada yapacakalrını sanmam.. saatler sürer.vücudun anesteziyi atmakta zorlanmaz mı..hem yüzün agrıyacak hem belin hem burnun:KK43:

sağol beğendiğin için:KK45:
Ercan bey ile gorustum yaparim dedi ama tabii benim hastened eyatis surem biraz daha uzun olacak, Erhan bey d eyaparim demisti..

ercan bey burdan bir arkadaşa, Uygulamaydı galiba iki işlemi yapmam demişti diye hatırlıyorum.yuz ve silikon değişimi.o yzuden şaşırdım şimdi..bir degeri düşük diye de başka bir arkadası ameliyat etmemişti..sen bilirsin tabi..

ercan bey burdan bir arkadaşa, Uygulamaydı galiba iki işlemi yapmam demişti diye hatırlıyorum.yuz ve silikon değişimi.o yzuden şaşırdım şimdi..bir degeri düşük diye de başka bir arkadası ameliyat etmemişti..sen bilirsin tabi..
dogru hatirliyorsun, ipek e ameliyat yapmadi tiroid tsh degeri cok dusuk diye, kimseye iki ameliyati ayni anda yapmiyrodu Ercan bey ama ben Yurtdisindayim zirtpirt gelemem dedim,kaldirabilirsem yapin dedim, kaldirirsin ama zorlanacaksin dedi, burun cok onemli degilmis, yuz ile yapilinca anlamazmisim bile ama bel biraz onemli iste:( alinacak tek bolge oldugu icin biraz rahatim, tek bel yani kol,bacak,basen dusunmuyorum bu sene, eylul gibi kol ve gogus planliyorum bakalim ne olacak

burunu yaptırma istersen yada lipo ne bilim hepsi sana zor doktora kolayda ben 6.ssaat kaldım revizyon ve meme ameliyatında ama iki ameliyattı revizyon uzun sürmüştü

dogru hatirliyorsun, ipek e ameliyat yapmadi tiroid tsh degeri cok dusuk diye, kimseye iki ameliyati ayni anda yapmiyrodu Ercan bey ama ben Yurtdisindayim zirtpirt gelemem dedim,kaldirabilirsem yapin dedim, kaldirirsin ama zorlanacaksin dedi, burun cok onemli degilmis, yuz ile yapilinca anlamazmisim bile ama bel biraz onemli iste:KK43: alinacak tek bolge oldugu icin biraz rahatim, tek bel yani kol,bacak,basen dusunmuyorum bu sene, eylul gibi kol ve gogus planliyorum bakalim ne olacak

dediğim gibi biri oldu forumda ama 5.gün hastanede kaldı otelde bile değil çıkmadı kendi doktorda kal dedi sonra gitti yurt dışına

Back
X