Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar doktorum 1 sene önce bi içecek önermişti günlük vitaminler varmış içinde eczaneden alınıyor kilo da yapıyor küçük plastik şişede. muzlusu vanilyalısı falan var. internetten baktım ama başka bi markanınki çıktı. bilen var mııı?? (
kızlar doktorum 1 sene önce bi içecek önermişti günlük vitaminler varmış içinde eczaneden alınıyor kilo da yapıyor küçük plastik şişede. muzlusu vanilyalısı falan var. internetten baktım ama başka bi markanınki çıktı. bilen var mııı?? (
İlaç isimleri vermeyelim lütfen, içinde ilaç ismi geçen yazıları okuyanların bir kısmı maalesef doktoruna danışmadan kullanmak istiyor, adı üstünde ilaç, hepsinin kendince yan etkileri var.