• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enerji içeceği

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
kızlar doktorum 1 sene önce bi içecek önermişti günlük vitaminler varmış içinde eczaneden alınıyor kilo da yapıyor küçük plastik şişede. muzlusu vanilyalısı falan var. internetten baktım ama başka bi markanınki çıktı. bilen var mııı?? :((

kızlar doktorum 1 sene önce bi içecek önermişti günlük vitaminler varmış içinde eczaneden alınıyor kilo da yapıyor küçük plastik şişede. muzlusu vanilyalısı falan var. internetten baktım ama başka bi markanınki çıktı. bilen var mııı?? :KK43:(
adi ne aldigin ilacın

Supradyn mi acaba?

kızlar doktorum 1 sene önce bi içecek önermişti günlük vitaminler varmış içinde eczaneden alınıyor kilo da yapıyor küçük plastik şişede. muzlusu vanilyalısı falan var. internetten baktım ama başka bi markanınki çıktı. bilen var mııı?? :KK43:(
ensure olması lazımm bende kullanmıştım.

SİPRAKTİN OLABİLİRMİ onu bende kullanmıştım bir zamanlar ama ne faydası nede zararı oldu

İlaç isimleri vermeyelim lütfen, içinde ilaç ismi geçen yazıları okuyanların bir kısmı maalesef doktoruna danışmadan kullanmak istiyor, adı üstünde ilaç, hepsinin kendince yan etkileri var.

Back
X