- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Yeni topik hayırlı olsun.
Arkadaşlar bu bir dert değil kişisel gelişimde açsaydık daha uygun olmaz mıydı?:44:
tamam olurevet haklısın ama bu sayfa daha çok güncelleniyor ben ev taşıyacağım ben yokken idare edersiniz artık dimi
2. maddede taşları arındırmak için 24 saat toprağa gömülüyor ya da kaya tuzu içinde bekletiliyordu diye hatırlıyorum sonrasında ise akan suyun altında tutuluyordu sen suda bekletiyoruz yazmışsın da aklıma takıldı:44:
Merhaba hoşgeldinMerhaba :)
benim bir sorum var ada çayı tütsüsünü nasıl yapıyoruz.
yaprak şeklinde ada çayı almıştım. onunla yapabilir miyim?
bir de sizin nasıl uyguladığınızı öğrenebilir miyim ?
şimdiden teşekkürler :)
anladım - benim taşım yok da burada okuduğumu anımsayarak yazayım dedim - suda bekletildiğini bilmiyordumben kaza tuzunda beklettiklerini burada okudum ben az ec tuzuyla yada normal musluk suyunda bekletiyordum. herkes kaya tuzu bulamayabilir belki.
nettende araştırdım illa kaya tuzu diye bir şey yok hatta bazı taşları güneşte bazı taşları akan su altında yarım saat tutmak gibi çeşitleri ama herkesin kafasını çok karıştırmamak gerek genel durum suda yada toprakta bekletmek. isteyen tabiki kaya tuzunda bekleyebilir eklerım şimdi
Merhaba hoşgeldin
Adaçayının yapraklarını çakmakla tutuşturdum zaten hemen yanıp tükeniyor zaten - ben çıkan dumanla evi gezdim zaten yayılıyor
ilk başta yanık kokusu kötü gibi oluyor ama evi havalandırdıktan sonra duman gidince hoş bir koku oluşuyor (ilk başta bu ne biçim kokuyor demiştim deteşekkürlerrgüzel koktuğunu duymuştum bir deneyeyim ben de :)
Konu hayırlı olsun arkadaşlar.
Benim yıllar önce aldığım bir taş vardı. Adını bile hatırlamıyorum. Şu sıralarda doğal yaş satan bir yere sorma şansım yok sizve ne taşı olduğunı nasıl anlayabilirim ?
teşekkürlerrgüzel koktuğunu duymuştum bir deneyeyim ben de :)
yaparken tün kapı pencere kapalı olması gerek sonrasında 15 dakika bekletip sonra tüm kapı pencere açık bırakılması gerekiyor
teşekkürler :) geçenlerde internette biraz baktım ama pek bişey bulamamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?