enerji mi, nazar mı, kuruntu mu?

Ben varım bir sey tam olmadan söylemem tam olunca eminsem de yakinlarima soylerim zamani gelince nasilsa duyulur.

Daha konunun başını okur okumaz sakın kimseye anlatma dicektim ki siz de fark etmişsiniz zaten:) hayallerinizi hedeflerinizi anlatmayın

Çok uzun yıllar önce fal baktırmışım o dönem de aynen yazdığın gibi istediğim herşey yarım kalıyor.Fala bakan kadın herşeyini herkese anlatıyorsun onun için isteklerin olmuyor demişti.Tam neden kaynaklı bende bilmiyorum ondan sonra daha dikkatli davranmamaya çalıştım belki seni de o etkiliyordur

Nasıl bakarsan öyle görürsün, belkide o işe girince tanışacağın biri yüzünden yaşayacağın bir üzüntüden, sonradan kabak çıkacak bir kocadan, havalanınca düşecek bir uçaktan koruyor yaradan seni. Şerdeki hayrı ara.
En iyi ihtimalde köyü bir dost bizi temkinli, zor bir hayat daha güçlü yapar, iyi düşün iyiyi çağır.

okul ortalamam çok yüksekti, ne yazık ki nazarına çok inandığım arkadaşlarımdan saklıyodum.
güzel bir şey olacağı zaman kimseyle paylaşmam.
kpss puanımı bile 2 kişiye söylemiştim sadece. ne olur ne olmaz kötü enerji olur belki diye.
hamile olsam bile eminim son saklayabileceğim yere kadar bir tek aileme söylerim bir de en yakın arkadaşıma.
çenemi çok tutarım ama ne yazık ki bende de şöyle birşey var, vay be ben neyim diye içimden bile geçirsem o gün günümün geri kalanı kötü geçiyor. o yüzden güzel birşey olsa da aşırı sevinmemeye kalbimin kulaklarını kapatıp lalalalalalalalalala yaptırmaya çalışıyorum

Bu enerjiye ben de inanıyorum. Öyle kii bazen insan kendi kendine bile geçirebiliyor. O yüzden bi durumda hemen olur vs gibi yüksek heyecanlara kapılmadan sakin sakin içimizde yaşamak daha iyi sankii. =)

ben de çok paylaşımcı bir insandım anladım ki herkesi kendim gibi sanıyormuşum.

sonra bi baktım benim herşeyimi paylaştığım insanlar benden gereksiz yere birşeyler saklıyor. öyle öyle anladım ki insanlar herkesi kendi gibi sanıp gizliyormuş meğerse ben safmışım.

hala kimseyi kıskanmam imrenmem ama artık güzelliklerimi ben de paylaşmıyorum. en fazla annemle paylaşırım çünkü bilirim o benim her daim iyiliğimi isteyecek tek kişidir.

Yapmayin hayat kisa sevineceginiz zaman sevinin,ovuneceginiz zaman ovunun..takmayin kafaniza batil inanc bunlar.

Neye inanirsan o olur.soyledim kesin aksilik cikacak diye dusundugunden belki.ket vuruyosun kendine.enerjiye nazara inanirim.ama is sende biter

Belki olmaması sizin için hayırlıdır.bazen hayır gibi görünen de şer,şer gibi görünen de hayır vardır.
bir de herşeyin basında inşallah demek lazım.hiç birşey kesin değildir Allah isterse ol der olur.

Bu konu karışık.3-4 sene önce bir hedef koymuştum herkese anlattım iddialı iddialı konuştum cidden de hedefim oldu. Sonraa yine o yıllarda birinden hoşlanıyordum normalde söylemezdim kimseye ama ondan hoşlandığımı herkese söyledim ve onla da sevgili oldum.
Bu aralar ise ne söylesem olmuyor sanki söyledikçe enerjisi düşüyor. Karar veremedim

Öyle inandığın için öyle olabilir. Ben ağzımda tutamam hep söylerim, çoğu istediğim de şükürler olsun gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…