- Konu Sahibi Dream Theater
-
Eylül ayında kan vermiştim herhangi bi sorun çıkmamıştı. Açıkcası dönemsel bi halsizlik içinde olduğumu düşünüyorum normalde hareketli biriyimdirAslinda bir kan verip degerlerinize baktirsaniz, eger bir eksiklik varsa ona gore doktorun yazacagi seyleri kullansaniz daha saglikli olmaz mi? Eger degerlerinizde bir sorun yoksa su icmeyi ihmal etmeyin, saglikli beslenin, duzenli ve yeterli uyku alin, enerjiniz yukselir diye dusunuyorum.
Tekrar vermenizi oneririm. Cig kuruyemisler de enerji verecektir. Taze meyveler ve uyku acmak icin kahve. Bir de acik havada yuruyus de sizi daha enerjik yapar.Eylül ayında kan vermiştim herhangi bi sorun çıkmamıştı. Açıkcası dönemsel bi halsizlik içinde olduğumu düşünüyorum normalde hareketli biriyimdir
Maalesef yetmiyor çok içtiğim için sanırımkahve desem
yetmiyor sanırım
kahvenin sıcak soğuk olması arasında ne fark var acabaTakviye önerim yok ama sağlıklı beslenmeye çalışın. Özellikle şekerden uzak durun.
Bir de bende çok etkili oluyordu.Gece ders çalışırken. Klasik nescafeyi soğuk suyla karıştırıp için sabaha kadar sizi ayakta tutar.
Çok teşekkür ederim soğuk nescafeyi deneyeceğim, çay kahvede şeker kullanmıyorum zatenTakviye önerim yok ama sağlıklı beslenmeye çalışın. Özellikle şekerden uzak durun.
Bir de bende çok etkili oluyordu.Gece ders çalışırken. Klasik nescafeyi soğuk suyla karıştırıp için sabaha kadar sizi ayakta tutar.
Cevapladığınız için teşekkür ederim meyve ve kuruyemiş çok yemiyorum etkisi olabilir dediğiniz gibiTekrar vermenizi oneririm. Cig kuruyemisler de enerji verecektir. Taze meyveler ve uyku acmak icin kahve. Bir de acik havada yuruyus de sizi daha enerjik yapar.
Hiç bilemiyorum ama belkide dediğiniz gibi soğuk su uyarıcı maddeleri ortaya çıkarıyordu.kahvenin sıcak soğuk olması arasında ne fark var acaba
içindeki etkin madeleri mi etkiliyor dersin
Nescafe içmeyin içeriği çok sıkıntılı.Takviye önerim yok ama sağlıklı beslenmeye çalışın. Özellikle şekerden uzak durun.
içeriği neden sıkıntılı? öğrenebilir miyim?Nescafe içmeyin içeriği çok sıkıntılı.
Filtre kahve daha iyi bir tercih.
Şöyle anlatayım.içeriği neden sıkıntılı? öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim gün içinde eczaneye gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınızı soracağım. Enerji içeceği hiç denemedim kahve de çok içen birisiyim çarpıntı yapmasından korkuyorum açıkcasıd vitamini rezerviniz bosalmis olabilir kis boyunca, ona baktirabilirsiniz, aslinda direk alabilirsiniz de takviye, zira neredeyse ulkecek d vitaminimiz eksik, ozellikle kadinlarda.
multivitamin takviyesi alabilirsiniz, kadinlara ozel urunler var, genel olarak kadinlarda gorulen eksiklikleri kombinlemisler.
balik yagi takviyesi alabilirsiniz, konsantrasyonu artiriyor.
Kahveyi uykunuz gelmeden icerseniz etkisi oluyor, uykunuz geldikten sonra icmeniz etki etmez.
cok cok kotu durumda enerji icecegi de icilebilir belki ama o da ertesi gun sizi yipratir, bilemedim ne kadar dogru olur, ben bir kaz kez denedim sadece, enerji verdi gercekten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?