Enerji Verici Takviye Önerisi

enerji icecegine hic bulasmayin en iyisi.

balik yagi muhakak alin ama eczaciniza danisin, cok marka var, bazilarinin icerigi pek yogun degil.

ben mevsim gecislerinde multivitamin aliyorum her zaman, o yuzden bu donemler boyle hissetmeniz bence normal,
yine de yasiniz genc belki eczaciniz gerekli gormeyecektir.

Bende bir dönem öyleydim. Sonra bir markanın çörekotu kapsülünü keşfettim enerjimi yerine getirdi. Eğer yiyebiliyorsanız her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu yiyin. Ben gibi yiyemiyorsanız kapsülle devam

Eczaneye gidince ilk işim d vitaminini sormak olacak teşekkür ederim :) yakın zamanda tekrar tahlil için gitmem mümkün değil ama gidince söylerim annemde de tiroid var

Filtre kahve

Eczaneye gidince ilk işim d vitaminini sormak olacak teşekkür ederim :) yakın zamanda tekrar tahlil için gitmem mümkün değil ama gidince söylerim annemde de tiroid var
D vitamini istege bagli asla kullanilamaz tahlil yaptirip eksikligi cikarsa anca öyle sagliginizla oynamayin.

Çok sevindim enerjinizin yerine gelmesine darısı bana denemekten zarar gelmez teşekkür ederim

Bende de genel olarak bı halsizlik,unutkanlık vardı .En son B12 vitamininin yeterli seviyede olmadığını öğrendim .İğne verildi günlük ,haftalık,aylık şeklinde 6 ay devam edeceğim .Daha iyiyim şimdilik .belki olabilir sizde de .Bir baktırin isterseniz tekrar .Bende kahve bağımlısı diyebilecek kadar kahve tüketiyorum .Bende de etkisini yitirdi .

Geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza tam kavuşursunuz. Burada yazılanlardan sonra tekrar tahlile gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim

Geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza tam kavuşursunuz. Burada yazılanlardan sonra tekrar tahlile gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah sizde duzelirsinix .Bu arada ben hastanede randevu bulamadığım için aile hekimliğinde yaptırdım sağlık ocağında .Eve çok yakındi.Bouke de yapabilirsiniz

Ayni durumdayım bende
Kan tahlili daha yeni yaptırmıştım kimyasal gebeliğimin takibinde değerlerimin çok iyi olduğunu söylemişti doktorum.
Depresyon mu diye korkuyorum

Pharmatone öneririm icinde tum vitaminleri barındırıyor ama eczane de 30lusu 65 tl ben trendyoldan aldim kargo ucretsiz 30lusu 45tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…