- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Dream Theater
-
Teşekkür ederim gün içinde eczaneye gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınızı soracağım. Enerji içeceği hiç denemedim kahve de çok içen birisiyim çarpıntı yapmasından korkuyorum açıkcası
Bende bir dönem öyleydim. Sonra bir markanın çörekotu kapsülünü keşfettim enerjimi yerine getirdi. Eğer yiyebiliyorsanız her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu yiyin. Ben gibi yiyemiyorsanız kapsülle devamMart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfırEk takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı?
Eczaneye gidince ilk işim d vitaminini sormak olacak teşekkür ederim :) yakın zamanda tekrar tahlil için gitmem mümkün değil ama gidince söylerim annemde de tiroid varBen d vitamini alıyorum. Hava kapalıysa direk bir tam damlalık güneşliyse bir iki damla. Şuana kadar bir ton multivitamin kullandım. Bukadar işe yarayan enerji veren başka birşey görmedim. Bir de trioidinize baktırın o da etkiliyor.
D vitamini istege bagli asla kullanilamaz tahlil yaptirip eksikligi cikarsa anca öyle sagliginizla oynamayin.Filtre kahve
Eczaneye gidince ilk işim d vitaminini sormak olacak teşekkür ederim :) yakın zamanda tekrar tahlil için gitmem mümkün değil ama gidince söylerim annemde de tiroid var
Çok sevindim enerjinizin yerine gelmesine darısı banaBende bir dönem öyleydim. Sonra bir markanın çörekotu kapsülünü keşfettim enerjimi yerine getirdi. Eğer yiyebiliyorsanız her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu yiyin. Ben gibi yiyemiyorsanız kapsülle devam
Çikolata ve türevleri yemekten 500 kilo olmak üzereyim zatenFindikli fistikli çikolatali barlar var.
3ü bir aradaları duydum ama klasik kahvenin ne gibi zararı var?Nescafe içmeyin içeriği çok sıkıntılı.
Filtre kahve daha iyi bir tercih.
2.sayfadaki yorumuma bakabilirsiniz.3ü bir aradaları duydum ama klasik kahvenin ne gibi zararı var?
1 fincan Nescafe vücuttan dışarı atılması için böbreklerin 30 litre su suzmesi gerekiyoriçeriği neden sıkıntılı? öğrenebilir miyim?
Geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza tam kavuşursunuz. Burada yazılanlardan sonra tekrar tahlile gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederimBende de genel olarak bı halsizlik,unutkanlık vardı .En son B12 vitamininin yeterli seviyede olmadığını öğrendim .İğne verildi günlük ,haftalık,aylık şeklinde 6 ay devam edeceğim .Daha iyiyim şimdilik .belki olabilir sizde de .Bir baktırin isterseniz tekrar .Bende kahve bağımlısı diyebilecek kadar kahve tüketiyorum .Bende de etkisini yitirdi .
Ben de babam nasıl bu kadar enerjik diyordum her sabah bunu uyguluyorSorun sabah uyandığında kendine gelememek gibi bişeyse, 1 bardak suya yarım limonu deneyin
Çok teşekkür ederim inşallah sizde duzelirsinix .Bu arada ben hastanede randevu bulamadığım için aile hekimliğinde yaptırdım sağlık ocağında .Eve çok yakındi.Bouke de yapabilirsinizGeçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza tam kavuşursunuz. Burada yazılanlardan sonra tekrar tahlile gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim
Teşekkür ederim zaten sınavlarımdan sonra gidebilirim beklemek sorun olmaz o yüzdenÇok teşekkür ederim inşallah sizde duzelirsinix .Bu arada ben hastanede randevu bulamadığım için aile hekimliğinde yaptırdım sağlık ocağında .Eve çok yakındi.Bouke de yapabilirsiniz
Geçmiş olsun umarım depresyon değildirAyni durumdayım bende
Kan tahlili daha yeni yaptırmıştım kimyasal gebeliğimin takibinde değerlerimin çok iyi olduğunu söylemişti doktorum.
Depresyon mu diye korkuyorum
Pharmatone öneririm icinde tum vitaminleri barındırıyor ama eczane de 30lusu 65 tl ben trendyoldan aldim kargo ucretsiz 30lusu 45tlMart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfırEk takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?