• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerjik, kararlı ve azimle başlıyorum.

birmasalperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
54
32
38
Pazartesi başlayan diyetlere asla inanmam, öyle denk geldi :KK76::halay:
72.0 ile başlıyorum. Buradaki hikayeler çok büyük motivasyon kaynağım olacak inanıyorum. İki çocuktan sonra hiç bir engelim yok zarif bir silüete dönüşmem için.

Bana katılmak isteyenler ilk hedefimiz 8 Aralık 2018'e kadar tam 5 kilo vermek!! Her pazartesi, her çarşamba ve her cuma ben tartılacağım isteyen eşlik etsin :KK66:
Yatana kadar da 3 litre su! Sağlıklı beslenme her fırsatta yürümek, koşmak, hoplamak, zıplamak :)

......................................

8 Ekim 2018 Pazartesi 72.0
10 Ekim 2018 Çarşamba 71.5
12 Ekim 2018 Cuma 71.0

Hastalandım, küçük bir operasyon geçirdim.

12 Kasım 2018 Pazartesi 73.0
13 Kasım 2018 Salı 71.7

....................................................

TAM BİR YIL BİR AY SONRA.. 12 Aralık 2019 Perşembe,
Ne sanmıştım, 65 kilo olduğumu mu, 71.0 da kalsaydım yine iyiydi..
74.5 a fırlamak da nesi..
Bir tartı fotoğrafı koyacağım yarın,
Yeniden başlıyorum kesin kararım!

HEDEFİM 65 -- planlanan süre: 06 Mart 2020 Salı 60 GÜN
03 Ocak 2020 Cuma ------ 75.5

Son düzenleme:
8 Ekim 2018 Pazartesi 72.0

Pazartesi başlayan diyetlere asla inanmam, öyle denk geldi :KK76::halay:
72.0 ile başlıyorum. Buradaki hikayeler çok büyük motivasyon kaynağım olacak inanıyorum. İki çocuktan sonra hiç bir engelim yok zarif bir silüete dönüşmem için.

Bana katılmak isteyenler ilk hedefimiz 8 Aralık 2018'e kadar tam 5 kilo vermek!! Her pazartesi, her çarşamba ve her cuma ben tartılacağım isteyen eşlik etsin :KK66:
Yatana kadar da 3 litre su! Sağlıklı beslenme her fırsatta yürümek, koşmak, hoplamak, zıplamak :)
ben de bugün başladım 64 küsürlerle başarılar dilerim

08 EKİM 2018.webp

72.0 PAZARTESİ TARTI FOTOĞRAFIM.

Selam :) 10 kilo civari vermek istiyorum, tarti gunlerine katilabilir miyim ben de? En son gecen hafta tartildim 63lerdeydim, cuma gunu ilk bildirimimi yaparim :)

Selam :) 10 kilo civari vermek istiyorum, tarti gunlerine katilabilir miyim ben de? En son gecen hafta tartildim 63lerdeydim, cuma gunu ilk bildirimimi yaparim :)
Yarın için bugünü biraz sıkı tutalım o zaman, tabii beraber takip ederiz durumumuzu inşallah 70.7 falan olurum sanırım.

Bu sabah 71.4 geldim.

08 EKİM 2018.webp 10 Ekim 2018.webp 12 Ekim 2018 Cuma.webp

Aralık ayına kadar beş kilo demiştim, ama her hafta 1 kilo verebilirsem bildiğin -10 kilo olabilirim bir aydınlanma oldu bu hafta benim için :KK66:

Son düzenleme:
çok iyi durumda değilim canım sen de farketmişsindir ne yazık ki kadın hastalıklarından bir sorun yaşadım çok şükür yavaş yavaş iyileşiyorum toparlanıyorum.
Tekrar devam etmek istiyorum.
geçmiş olsun canım sıkma canını kaldığın yerden devam et

2018 Kasım -13 Kasım 2018.webp

Rahatsızmışım.. herşeyi kiloya bağlamak doğru değil, dün 73.0 gelmiştim.. İnşallah regli olabildiğimde daha da normalleşeceğim.

Gece boyu wc ye taşındım, dün veya akşam yediğim birşey beni şişirmiş gece çok kötüydüm, (asla zayıflama çayı ödem çayı vs kullanmadım, kullanmam da)

Bu sabah iki dilim ekmekle kaşarlı tost yedim, sütlü nescafe içtim. Normal gideceğim.. ekstra bir formül uygulamayacağım, canım su içmeyi pek istemiyor :(

Back
X