• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerjik, kararlı ve azimle başlıyorum.

orkide1453 orkide1453 cim selam canım haftaya dr için randevu aldım malum tatil olunca okullar ben de çocuklarımla zaman geçirmek için haftaya kısmet olursa biraz izin alıcam ve dr tahlil işlerini de halletmeye çalışacağım. sonuçları seninle de paylaşacağım canım. aklımdasın :KK66:
sevindim senin adına ben de diyetisyene gitmek isttiyoru baya dağıldım hem de tahl,l snuçlarıma göre diyet uygularım haber bekliyorum senden

hanmeli hanmeli günaydın.
aradan yaklaşık 6 gün geçmiş gün gün buraya gelemedim..

6 gündür 1,5 kilo verdim 74.0 üm ama nasıl verdiğimi de hiç anlamadım desem, akşamları mümkünse hiç ama ille de yiyeceksem 7 den sonra sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Bakalım... çok mutsuzum 70.0 olayım da bir önüme bakacağım saonrasında. Sen de bir kez başarmışsın biraz HIRS, biraz azim ve kararlı olmak şart.. Beraberce atalım şu üstümüzdeki fazlalıkları.

Teşekkür ederim, yol arkadaşlığı teklifin için ben de seni takibe alıyorum o vakit ;)
Merhaba canım ☺️
Kilolarımız şuan da aynı ☺️
6 günde çok iyi vermişsin canım.. ben hedefini hep haftada 1 kilo tutarım daha fazlası ne ala ☺️ama azı da bana nerede hatalıyım sorusunu sorduruyor.. çok güzel kilom gitmiş gerçekten moral bozmak yok benlm de 6. Gün bitti -800 biraz reşg önceliği ve WC sorunu var o yüzden yoksa kaçamak falan yok.. Spor var amma çok çok hırsla yapmıyorum onu inşallah 69 gördükten sonra kilo duraklama ya girince daha hırsla sarılıcam spora

hanmeli hanmeli cim benden de gitmiş :KK76:
20200124_072427.webp

Sabahları bol su içerek güne başlıyorum.
Akşamları da herşeyi yiyip yiyip yatmıyorum. Henüz bir yol katetmedim aslında tartıya çıkınca inanamıyorum, azcık hayatını yönetip de dikkat ettiğinde tartıdaki rakamlar birer birerdüşmeye başlıyor.
Hafiflemek gerçekten mutluluk verici.. Allahım.. inşallah devam edebilirim. 68 kilo çok uzaklarda gibi şu an..

Ay bebeğim beraber ilerliyoruz 👏👏
Ben bugün 72.8 gördüm ama bu hafta bence 73 şerit oynayacağım.. o rakam gerçekten çok açlık çekilmiş bir akşamın sabaha yansıması 😂bu hafta 73 şerit görmeye hazırım yani daha azı elbette harika ama olmasa da olur.. nasılsa 73 değil 63 lere ineceğiz ✌️şimdilik buralarda dolansak bir şey olmaz 🤭
Bugünün nasıl geçti peki spor yapabildin mi? Benlm eşim bedelli askerden dönüyor kv ko vs geldi spor olmadı bugün.. bakalım ne zaman gidecekler 🤷

Ha bir de Allah'ım ya... Çok kızdım hani o kadar zamanında zayıfladık.. çok güzel zayıflamışsın deniyorlar.. kilo alınca hemen kilo almışsın.. he dedim koca hasretine kendimi yemeğe verdim ...🤐

hanmeli hanmeli ben evdeyim izinliyim çok tehlikeli.. evfe kötü geçiyor. En kısa zamanda yazmaya devam edicem sana bu hafta hastane işlerim var. Allah kavuştursun canımmmm.. 72 seni bekler arkadaşım. Ben de 73 ü sabitlemeye çalışacağım. Hemen su içmem lazım.

Geçen hafta kontrol için doktora gittim, şeker ve troidlerde bir sıkıntım yok çok şükür.
Ama uzun zamandır kalbimde bir akış hissi duyuyordum ve gerçekten kalpte bir kapak sorunu tespit edildi. Bakalım neler olacak hayat ne getirecek.. bu sorun bizim ailede biraz genetik. Anne tarafında olan bir rahatsızlık. Yarın tekrar doktora gideceğim.
Sporumu etkiler mi onu bir danışacağım ip felan atlıyordum mesela :KK17:

Ay bebeğim beraber ilerliyoruz 👏👏
Ben bugün 72.8 gördüm ama bu hafta bence 73 şerit oynayacağım.. o rakam gerçekten çok açlık çekilmiş bir akşamın sabaha yansıması 😂bu hafta 73 şerit görmeye hazırım yani daha azı elbette harika ama olmasa da olur.. nasılsa 73 değil 63 lere ineceğiz ✌şimdilik buralarda dolansak bir şey olmaz 🤭
Bugünün nasıl geçti peki spor yapabildin mi? Benlm eşim bedelli askerden dönüyor kv ko vs geldi spor olmadı bugün.. bakalım ne zaman gidecekler 🤷

Ha bir de Allah'ım ya... Çok kızdım hani o kadar zamanında zayıfladık.. çok güzel zayıflamışsın deniyorlar.. kilo alınca hemen kilo almışsın.. he dedim koca hasretine kendimi yemeğe verdim ...🤐

Hanmeli canım sen 71 leri görmüşsün. Ben 74 leri :( ama geçen haftadan sonra hızla toparlarım inanıyorum.
Canım aç kalıyorum bir sorun var demişsin. Yoğurt, kefir ve yeterli et (protein) tüketebiliyor musun?

Hanmeli canım sen 71 leri görmüşsün. Ben 74 leri :( ama geçen haftadan sonra hızla toparlarım inanıyorum.
Canım aç kalıyorum bir sorun var demişsin. Yoğurt, kefir ve yeterli et (protein) tüketebiliyor musun?
Yok kız bazen bile bile aç bırakıyorum kendimi daha eksi görmek için.. ama iyi değil işte değil mi?
Şu iki gündür kaçamak yaptım.. olmadı 😔 bugün 4 er saatte öğünlerimi yemeye özen göstericem inşallah ♥️
Sen neden hala 74 lerdesin canım ya.. beraber gidiyorduk ne güzel.. foruma da nadir giriyrosun

Yok kız bazen bile bile aç bırakıyorum kendimi daha eksi görmek için.. ama iyi değil işte değil mi?
Şu iki gündür kaçamak yaptım.. olmadı 😔 bugün 4 er saatte öğünlerimi yemeye özen göstericem inşallah ♥
Sen neden hala 74 lerdesin canım ya.. beraber gidiyorduk ne güzel.. foruma da nadir giriyrosun

Canımm tatiller bana iyi gelmiyor, şimdi daha enerjik ve kararlılıkla başladım yeniden. Buna da beynimde bir çözüm üretmem şart. Yok kız bazen bile bile aç bırakıyorum kendimi daha eksi görmek için.. ama iyi değil işte değil mi?
demişsin :) aslında aç kal, ama ayran iç, yoğurt ye, her ne seviyorsan balık veya tavuk veya kırmızı et tüket, yumurtayı da unutmayalım. Doymasan bile tıka basa olmasın mide ama aç kalmadan aç bırak kendini metabolizman yavaşlamasın. :KK5:

Sana tekrar yaklaşayım ben olmuyor böyle, bir de hastalık çıktı şimdi başıma, haydi hayırlısı bakalım ;)

orkide1453 orkide1453 sen ne yaptın sen de kontrole gidecektin inşallah birşey çıkmamıştır canım.
benim diyetisyen randevum vardı iptal oldu diyetisyen tarafından sonra da dedem hastaneye yattı üzücü bi dönem geçiriyoruz maalesef kendimi yemeğe verdim hiç konsantre değilim

benim diyetisyen randevum vardı iptal oldu diyetisyen tarafından sonra da dedem hastaneye yattı üzücü bi dönem geçiriyoruz maalesef kendimi yemeğe verdim hiç konsantre değilim
Ben de dün akşam eve gidince istediğim kadar yedim herşeyden doydum ama saat 7.5 dan saat gece 12 ye kadar birşey yemeyip yattım. Bana teşhis de kondu orta dereceli mitral kapak daralması :işsiz: alışacağız artık bununla yaşamaya, yapılacak birşey yok.

Ben de dün akşam eve gidince istediğim kadar yedim herşeyden doydum ama saat 7.5 dan saat gece 12 ye kadar birşey yemeyip yattım. Bana teşhis de kondu orta dereceli mitral kapak daralması :işsiz: alışacağız artık bununla yaşamaya, yapılacak birşey yok.
geçmiş olsun cnm ben de yemek yediğim için mutlu değilim bugun dikakt etmeye başladım tekrar

Hemen hemen bir haftadır akşamları birşey yemeden yatıyorum. (Saat 7 de herşey bitmiş oluyor) Şu an değişik bir şişkinlik düzensizlik var yeniden bir düzene girmeye çalışıyorum.
Sabahları 1 küçük şişe (0,5 ml. ) olmak üzere günlük 2 litreyi bitirmeye gayret ediyorum.
Şu an çok artıdayım 73.7 yi görmüştüm. Nasıl hızlı yol alacağımın farkındayım sonuç itibariyle.
Bu hafta moral bozmak tartıya çıkmak istemedim. Haftasonu da yazamam ama pazartesi için inşallah güzel sonuçlar alacağım.

Hemen hemen bir haftadır akşamları birşey yemeden yatıyorum. (Saat 7 de herşey bitmiş oluyor) Şu an değişik bir şişkinlik düzensizlik var yeniden bir düzene girmeye çalışıyorum.
Sabahları 1 küçük şişe (0,5 ml. ) olmak üzere günlük 2 litreyi bitirmeye gayret ediyorum.
Şu an çok artıdayım 73.7 yi görmüştüm. Nasıl hızlı yol alacağımın farkındayım sonuç itibariyle.
Bu hafta moral bozmak tartıya çıkmak istemedim. Haftasonu da yazamam ama pazartesi için inşallah güzel sonuçlar alacağım.
Canım diyetisyen gidiyor musun ben epeydir konsantrasyonumu kaybetmiştim dün gittim baya iyi geldi

Canım diyetisyen gidiyor musun ben epeydir konsantrasyonumu kaybetmiştim dün gittim baya iyi geldi
Orkideciğim ben haftasonları pek bakamıyorum, evde bilgisayarımız da yok.
Yok canım hiç gitmedim. Ama acaip motive edeceğine eminim diyetisyenin. Ne dedi sana, neler yaptınız. Çocukların okulu dersleri derken bütçe de ayıramıyoruz ki :(

Orkideciğim ben haftasonları pek bakamıyorum, evde bilgisayarımız da yok.
Yok canım hiç gitmedim. Ama acaip motive edeceğine eminim diyetisyenin. Ne dedi sana, neler yaptınız. Çocukların okulu dersleri derken bütçe de ayıramıyoruz ki :KK43:
benim 3 ay gibi bi sürede verebilevceğimi söyledi ben daha önce de gitmiştim sonra 3 yıl kendim bocaladım kesinlikle diyetisten kontrolünde devam etmek gerekiyor motivasyon açısından bendeki duygusal açlıktı bi de ayda 1 kere para ödüyorum bir kere de kontrol denk geliyor ücretsiz

Back
X