- Konu Sahibi bensakinim
-
çok tanıdık geldi bu durum bana :)
Var mı bi çare
Kızlar çok tembel biriyim ama artık sürekli hareket edip hiç boş vaktim olmasın istiyorum tatilde olunca akşama kadar yatıyorum kalkıp işlerle ilgilenmek istiyorum ama hiç kolumu kaldircak halim yok sürekli yorgun gibiyim yattıkca yatasim geliyor bana yardım edin nasıl enerjik olabilir tembelliğimi nasıl geçirebilirim
arkadasım cok uyuma uyumak yanı gec kalkmak insanı sersem gıbı yapıyor ben dokuzda kalkarım cumartsı söyle heryeri toplarım toz falan camsır bulsık onları toplarım banyo tuvalet gırerım sonra saat on olur her tarafı supuruum bnm apartmanda raht bu yonden sonra her yerı sılerım makınam bıtmıs olur onları asarım snra işlerbiter dusumu alrım bı cay koyarım peynr zeytn ohh mıs kahvaltımı yaparım saat 12 yda 1 olur snra kednıme bakrım makyajımı flan yaprım sadece hftasnu yaprm makyj snra ya arkadaslrmla bulsrm yada otrr tv keyfı yaprım 6 da kocam gelır evde ısem dortte yaprm yemeklrı dısarı cıkcaksam evı temızlemeden yemegı ocaga koyarım bn bıtırene kaadr pişer sogur dolaba gider sonra
Bende acyip tembellik oluyor bazen gerçi benim sikintilarimda var...sana tavsiye edeceğim ama kendi uygulayamadigim tavsiyede bulunayım..sabah kalkınca kendine güzel bi kahve yap hakkın varsa otur balkonda iç güz şeyler dusun...sonra kalk o gün yapman gereken işleri erkenden hallet sonra zaten günün çoğu sana kalicak kendinle zaman geçirirsin..he bu arada ılık bi dus almayida ihmal etme...
Çok iyi yaa ama erken kalkamiyorum sorunda orda
Canım kan degerlerine bi baktır belki kansizlik vardır. Bende kansizlik olduğu donem yerimden kalkmaya halım olmuyordu. Simdi oturmaya fırsatım olmuyor :)
inan arkadasım erken kalkarsan zınde enerjı olursun uyu ıslerını bıtir vur kafayı bnde cok erkn degıl 9kuzda kalkarım cnm calısyr msn
En gec 8-9 gibi kalk. Kahvaltini yap sebze agirlikli. Etrafi topla camasir supurge toz wc yemek derkenn 2 saatini alir. Bak oglen oldu. Uykuyu seviyosan (ben gibi) vur kafayi 1 saat kestir. Bak daha gun senin. Artik kendine zaman ayirabilirsin.
En gec 8-9 gibi kalk. Kahvaltini yap sebze agirlikli. Etrafi topla camasir supurge toz wc yemek derkenn 2 saatini alir. Bak oglen oldu. Uykuyu seviyosan (ben gibi) vur kafayi 1 saat kestir. Bak daha gun senin. Artik kendine zaman ayirabilirsin.
Çok iyi yaa ama erken kalkamiyorum sorunda orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?