enerjik olmak istiyorum

an itibari ile hayran kaldım sana bacım idolümsün valla bak

Bende demır eksıklıgınden dolayı asırı yorgunluk halsızlık yasıyorum. Gunluk ıslerımı yapmaya zorlanıyorum..

Haklısınız bundan sonra erken uyanip hayatımı düzene sokcam teşekkür ederim

sagol arkadasım 1 yıllık evlıyım bekarkende annmle aynı ıdık bn evı supurur o sıler snra kahvltımızı hazrlr kefy yaprdk snra ver elını gezmeler

anamızla babamızla vakit geçiremedik biz (ben) yaş 17 çıktım evden okul bitti memuriyet ülkenin bi sağında bir solunda...ondan uzak kaldı bu işler sonradan öğrenmeye başladık bekarken daha kolay tabi...ama evlenince işler değişiyor işte..:26:

Ya bende böyleyim bence problem biraz da spor yapmamaktan, yaptığım zamanlar daha bi enerjik hareketli oluyodum gün içinde, şimdi bayık bitse de gitsek yatsak modundayım herzaman.. bi paralanabilsem maaşa geçsem:) ilk yapcağım şeylerden biri de spora yazılmak olcak

Şimdi diyenler olucak kendin de yapabilirsin diye, ip atlıyodum ama işte tek başına disiplinsiz oluyo üşeniyorum olmuyo:/

bi de benim ihtiyacım olan baya bi esneme hareketleri kürek kemiklerimin oralar hep tutuktur sebep de bu bence ihtiyacım oldukça o kasları kullanmam o ihtiyaç anlarında da zayıf oldukları için çabuk yormam incitmem:)

Bi de bu planlı programlı arkadaşlar hayran kaldım size peki kaçta yatıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…