• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerjim yok...

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
31
Herkese merhaba.Nerdeyse 1 yıldır işsizim.Ailem çok sağ olsun baskı yapmıyor seni suçun değil herkes aynı iş var sen mi gitmiyorsun diye bana destek oluyor.Ama ben ister istemez kendimi huzursuz hissediyorum.Yaklaşık 3 ay bir yerde sırf cv me yazabileyim ,belki bişiler öğrenirim mesleğimle ilgili düşüncesiyle,daha önce hiç çalışmamıştım, iş hayatını öğreneyim diye bir firmada parasız olarak çalıştım.Ayak işleri muhabbetleri arttı bende ayrıldım.Bir düzenim vard.Erken yatıp erken kalkıyordum.Enerjim yerindeydi. Ama şimdi eve geri döndüm ve bütün gün yatıyorum.Çok büyük bir boşluğa düştüm geri.Anlamsız bir şekilde evden dışarı çıktığımda vücudum aşırı derecede huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor eve gidip yatma isteğiyle doluyorum.Bazen huzursuzluğum o kadar fazla oluyor ki kafayı yicek gibi oluyorum.Enerjim çekilmiş gibi hissediyorum.Hiç bir şey yapmak istemiyorum.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Ama ne yapacağımı bilmiyorum.İş arıyorum ama bulamıyorum.Dil kursuna gidiyordum,kursum bitti.Yaşadığım yerde de kurs imkanım yok başka.Eylül ayında halk eğitimin kursları var onlara gideceğim. Eskiden çok neşeli,yerinde duramayan,bütün gün eve girmeyen çok enerjik bir tiptim.ama şimdi kendimi asla tanıyamıyorum.Üniversitenin ilk senesinde psikolojik ilaç kullanmıştım.Ama tekrar o ilaçlara dönmek istemiyorum.Başka neler yapabilirim?Sizce insan gerçekten iyiyim ben bişeyim yok demekle düzelir mi?Yani herşey beyinde mi bitiyor?Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Herkesin hayatının bir bölümünde yaşadığı birşeyi yaşıyorsunuz tamamen normal bir durum sakinlesin bence çok şükür aileniz arkanızda kpss düşünüp ders çalışabilirsiniz dizi film izleyin örgü örün yani dünyanın sonu değil bunu kabul edin dua edin inşallah gönlünüze göre bı iş bulursunuz yakın zamanda

İnşAllah istediğiniz gibi bi iş bulursunuz. Yalnız değilsiniz çoğu insan bu durumda. Kendinizi salmayın. Başka bir şehirde akrabanız varsa ziyaret edin bence. Bikaç haftalık değişiklik bile çok iyi gelecektir.

Malesef bende ayni durumdayim turkiye sartlarinda cok da sasirmamak lazim bu duruma. Insanin o kadar yil okuyup da evde issiz oturmasi cok zoruna gidiyor cozumu ise baslamak.

Yoo çalışmıyorum diye niye mutsuz olayım ki bende üni mezunuyum çalışmayı da sevmiyorum evdeyim mutluyum. Gerçi üzülmek benim ruhumda yok negatif olamıyorum nedense :KK53:
Yani evet her şey beyinde bitiyor

Bu arada erken kalkıyordum enerjim yerindeydi şimdi sürekli yatıyorum diyorsun ya. Bu yüzden enerjin yok. Geç kalktığımda bende öyle oluyorum. Erken kalkmak enerji ve mutluluk veriyor:KK33:

Evde mutfak işi ile uğraş pasta vörek kek valla terapi gibi geliyor :) ben de öyle zamanlarda kendimi mutfağa atıyorum

Hepinize teşekkür ederim.Umarım bu düzen bir an önce değişir.İş arayanlar iş bulur.Herkes musmutlu olur.Ben de bir an önce enerjimi toplarım

bence dille ilgili bi kitap alın onu çalışın her gün ya da 2. bi dil öğrenin gibi. her gün hedefler koyun kariyerinizle ilgili daha fazla kurslar ne öğrenebilirsiniz araştırn. ne mezunusunuz

İnşallah en kısa sürede gönlünüze göre iş bulursunuz. Bu süreçte morelinizi ve enerjinizi zinde tutmak için size huzur veren şeyler yapın. Mesela ben kitap okuyarak mutlu olabilirim. Siz hiç denediniz mi

İnşallah en kısa sürede gönlünüze göre iş bulursunuz. Bu süreçte morelinizi ve enerjinizi zinde tutmak için size huzur veren şeyler yapın. Mesela ben kitap okuyarak mutlu olabilirim. Siz hiç denediniz mi
Kitap okumayı çok seven biriyim.Devamlı okuyorum.Ama o bile etki etmedi bana

Back
X