Herkese merhaba.Nerdeyse 1 yıldır işsizim.Ailem çok sağ olsun baskı yapmıyor seni suçun değil herkes aynı iş var sen mi gitmiyorsun diye bana destek oluyor.Ama ben ister istemez kendimi huzursuz hissediyorum.Yaklaşık 3 ay bir yerde sırf cv me yazabileyim ,belki bişiler öğrenirim mesleğimle ilgili düşüncesiyle,daha önce hiç çalışmamıştım, iş hayatını öğreneyim diye bir firmada parasız olarak çalıştım.Ayak işleri muhabbetleri arttı bende ayrıldım.Bir düzenim vard.Erken yatıp erken kalkıyordum.Enerjim yerindeydi. Ama şimdi eve geri döndüm ve bütün gün yatıyorum.Çok büyük bir boşluğa düştüm geri.Anlamsız bir şekilde evden dışarı çıktığımda vücudum aşırı derecede huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor eve gidip yatma isteğiyle doluyorum.Bazen huzursuzluğum o kadar fazla oluyor ki kafayı yicek gibi oluyorum.Enerjim çekilmiş gibi hissediyorum.Hiç bir şey yapmak istemiyorum.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Ama ne yapacağımı bilmiyorum.İş arıyorum ama bulamıyorum.Dil kursuna gidiyordum,kursum bitti.Yaşadığım yerde de kurs imkanım yok başka.Eylül ayında halk eğitimin kursları var onlara gideceğim. Eskiden çok neşeli,yerinde duramayan,bütün gün eve girmeyen çok enerjik bir tiptim.ama şimdi kendimi asla tanıyamıyorum.Üniversitenin ilk senesinde psikolojik ilaç kullanmıştım.Ama tekrar o ilaçlara dönmek istemiyorum.Başka neler yapabilirim?Sizce insan gerçekten iyiyim ben bişeyim yok demekle düzelir mi?Yani herşey beyinde mi bitiyor?Yardımcı olur musunuz?