Enerjim yok

Karnindaki bebekten utan be...beddua ediyorsun.ne bicim insansin sen.konu sahibinin avukatimisin...
Sanane??? Yeterince mucadelem oldu benim hayata karsi.
O beddualarin bogul sende..benim ahimi aldim bugun
Ne o korktun mu canim sen bizim gibi simariklik tembellik yapmaszin ama korkma :) Senin gibilerin ahindan korkmam ben.Allahtan korkarim.mesajimi iyi okusaydin bu kadar cosmazdin.Allah islah etsin ne deyim.

Benide götür beraber gidek bakırköye:KK51: şuan bende tam senin gibiyim:KK42: Sanki hayatım karanlık bir kuyu,Güneşi görmem imkansız gibi...ben havalara bağlıyorum bu durumu yaz gelsin kendime gelirim himen:KK30:

Ne o korktun mu canim sen bizim gibi simariklik tembellik yapmaszin ama korkma :) Senin gibilerin ahindan korkmam ben.Allahtan korkarim.mesajimi iyi okusaydin bu kadar cosmazdin.Allah islah etsin ne deyim.
Off cidden sorunlusun.muhattaba almayacagim cicim.hadi depresyona devam et sen bye

Seni cok iyi anliyorum mugecim. İştenten de ayrildin densizin teki yüzünden... Canim senin meslegin neydi?

Allaha havale ediyorum butun kalbimle hamilelerin duasi kabul eder derler ya Allaha havale ediyorum O bizden daha iyisini bilir.Hesaplari eksiksiz gorur.

Karnimdaki cocuktan utanacak degilim gururla tasiyorum hamdolsun.

Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
O adımları atamıyorum. Atsam da anlamsız ve boş geliyor her şey, istemsizce.
Vakit öldürüyorum resmen. Ruh yaşım seksen oldu bence.
Eşim iki gündür yine iş seyahatinde.
Yine yalnızım.
Bu dipsiz kuyulardan nasıl çıkacağım?
Gerçekten hiç bir şey yapasım yok ya.
Bakırköy e filan gidip yatsam mı şöyle bir ay napsam ya :KK43:
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
Yine yalnızım.

Türkiyede şimdi kış kanındaki vitamin D çok düşüktür. Vitamin D eksikliğinden insan deprasyon geçiriyor, günde iyi markalı 3000 iu herhalde 3 tane 1000iu vitamin hapı içersen hemen kendine gelmeye başlarsın ve durumu olduğundan daha kötü görüceğine daha iyi görebilirsin, kendini daha iyi hissettikçe sana daha iyi netice getiren şeyleri seçersin. Birde magnezyum'la vitmin b hapları seni ve düşüncelerini sonra ruhunu yükseltir. (yurt dışında alternatif tıp uzmanıyım ve sizin piyasadaki markalari ve onların ölçülerini bilmiyorum. Kusura bakmayın Türkcem iyi değil)

Ahh tarkancımm :KK70: o da evleniyor :KK70:
Bir kural gibi bir şeymiş zinciri kırma diye bir metod yani. Boş bir vaktinde bakarsın :KK70:
Yarın osman pazarlamaya gidicem. tek başıma. neden? Çünkü kocam benim devlet başkanlarından yoğun kocamın toplantıları varmış iki gün boyunca. Kendi kendime takılayım biraz:KK70:
Git canim begenirsen bende giderim. Tarkani gec kivanc da evlenmis bugun:KK33:

Depresyon zor. Hele de kısır bir döngüye girdiyse. Onu yap bunu yap diye tavsiye vermek isterdim ama sizin de benim kadar akıl edebildiğinizi sadece amann yarın yaparım diye geçiştirdiğinizi biliyorum. Döngüyü kıracak bir güç lazım da nasıl olacak orası muamma.
Tedaviye başlamışsınız. Aman ha bırakmayın. Evden çıkıp oraya gitmek bile bir adım. Geçmiş olsun.

Yine yalnızım.

Canim durumunu pek bilmedigimden bişey diyemycem ama en güzel yöntem evliliğinde iyi ise nur topu gibi bir bebek hem yalnizligina hem de psikolojine iyi gelecektir :)

Calismiyorsan kendine kucuk bir tatil ver. Film izle, gormedigin yerlere git, giderken sokaktaki insanlari izle. Her yaptigin hatta yapamadigin is icin kendine ufak oduller ver.

+ Banyo yapmak iyidir negatifligi alir, ametist tasi seni rahatlatir.

Bir yerden baslamak gerek. Konuyu acarak baslamissin. Gerisini getirmek senin elinde.

Türkiyede şimdi kış kanındaki vitamin D çok düşüktür. Vitamin D eksikliğinden insan deprasyon geçiriyor, günde iyi markalı 3000 iu herhalde 3 tane 1000iu vitamin hapı içersen hemen kendine gelmeye başlarsın ve durumu olduğundan daha kötü görüceğine daha iyi görebilirsin, kendini daha iyi hissettikçe sana daha iyi netice getiren şeyleri seçersin. Birde magnezyum'la vitmin b hapları seni ve düşüncelerini sonra ruhunu yükseltir. (yurt dışında alternatif tıp uzmanıyım ve sizin piyasadaki markalari ve onların ölçülerini bilmiyorum. Kusura bakmayın Türkcem iyi değil)

Tamam canım d vitamini takviyesi alayım o halde hiç baktırmadım kanıma ne eksiğim gediğim var.
Bir baktırsam iyi olucak sanırım

Depresyon zor. Hele de kısır bir döngüye girdiyse. Onu yap bunu yap diye tavsiye vermek isterdim ama sizin de benim kadar akıl edebildiğinizi sadece amann yarın yaparım diye geçiştirdiğinizi biliyorum. Döngüyü kıracak bir güç lazım da nasıl olacak orası muamma.
Tedaviye başlamışsınız. Aman ha bırakmayın. Evden çıkıp oraya gitmek bile bir adım. Geçmiş olsun.

Tşk ederim marilyncim. Benimde şuan için tek umudum tedavi. Umarım faydalı olur <3

Canim durumunu pek bilmedigimden bişey diyemycem ama en güzel yöntem evliliğinde iyi ise nur topu gibi bir bebek hem yalnizligina hem de psikolojine iyi gelecektir :)

Ahh yavrum olsa :) Olmuyor bebişte. Vakti var demek ki.Hayırlısı bakalım

Terapiye başladım, ilaç kullanmıyorum. İlk seansa gittim bir şeyler tavsiye etti ama hiç bir şey yapasım yok hala. Bu hafta diğer seansa gideceğim bakalım neler farketcek. İçimdeki yaşam ateşini kısmışlar gibiyim :)
Ne yapmaya kalksam aman nolcak ki ya diyip yapmıyorum :(

Mügebartol arkadaşım merhaba. Bir şeyler tavsiye etti ama hiç yapasım yok demişsin ya. Yapasının olmaması normal zaten. İçine istek gelmesini bekleme, bu ruh halinde muhtemelen istek filan gelmeyecektir. Sana verdiği tavsiyeleri kendini zorlayarak yap. İstemesen de yap ufak ufak. Bir süre sonra kendin istemeye başlayacaksın. Dene lütfen :)

Back
X