Enerjimi nasil yükselteceğim?

Malesef konusmayi cok denedim,her hareketten anlam cikarma,herseyi ben bilirim havalarindalar.Tahsille egitim farkli sey ama esimle ben yuksek lisansli idareci konumunda calisiyoruz,asla kimseyi kucumsemedik.Onlar ise meslegimi hatta anneligimi sorgulayip ögretmeye kalkinca artik yok dedim olmuyor.
Sizin benim anneligimi ne haddinize sorgulamak diyemiyor musunuz? Meslegimle alip veremediginiz ne diyip tavrinizi belli edin. Kiskanclik cekememezlik var gibi. Sanirim ben hadlerini bildirip sonra da onlarla iletisimi keserdim.

Sizin benim anneligimi ne haddinize sorgulamak diyemiyor musunuz? Meslegimle alip veremediginiz ne diyip tavrinizi belli edin. Kiskanclik cekememezlik var gibi. Sanirim ben hadlerini bildirip sonra da onlarla iletisimi keserdim.
Oyle yaptim ama sinir oluyorum bana bu yapilanlari sindiremiyorum.En cok ta evladim kuzenleriyle gorusturulmuyor cocuk bunlar nasil bu kadar hain olabiliyorlar

Oyle yaptim ama sinir oluyorum bana bu yapilanlari sindiremiyorum.En cok ta evladim kuzenleriyle gorusturulmuyor cocuk bunlar nasil bu kadar hain olabiliyorlar
Cocugunuzu krese verin. Oradaki arkadaslari yeter ona.
Umursamamazlik bir insana verilecek en buyuk cezadir. Umursamayin. Zor biliyorum. Mumkunse ilk buldugunuz firsatta da o evden tasinin psikolojik sagliginiz icin.

Merhaba herkese

Enerjim öyle düşük ki sizlerden fikir duymaya ihtiyacim var hanimlar.Kisaca durumu özetleyeyim.Uzun yıllar sonra memleketime gelip aile apartmanina tasindim,iki kardesim var evli.Tasinana kadar sorun yoktu ancak taşinmamla beraber iki yengemn bana karsi tavir aldilar.5 tane yegenim var surekli biradadalar ve benim cocugum dışlandı.Sebep yok kiskançlik var.Sürekli her hareketimize yorum yaptilar elestirdiler herseyi onlar dogru biliyor biz yanlisiz.Oysaki eşim ve ben fazlasiyla tolere ettik onlarin bu hal ve hareketlerini ama sonunda dayanamadim ve direkt kestim.Kardeslerimle selamimiz disinda bir iletisimimiz yok.Hergun gözümuze soka soka planlar yapiliyor.Annem babam da onlarin fitneligiyle sessiz kalip bizi elestiriyor.Çok yoruldum .Cevre edinmeye calisiyorum ama yillar sonra döndüm ve tum arkadaslarim baska yerde.Esimin zaten burda cevresi hic yok is arkadaslari da bekar Ailece gorusecegim kimse yok.Pandemi de tuzu biberi oldu bu durumun.Bu dunyada kardesim annem babam boyle yaparsa kimim var benim😐
Aile apartmanı pişmanlıktır. Taşının, tüm sorunların teker teker çözüldüğünü göreceksiniz

Back
X